Skocz do zawartości
OnZniąOnaBezNiego

Dżem dobry :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, kochani,

od kilku lat zaczytuję się w treściach i opowieściach publikowanych na łamach tego forum. Około roku temu naprowadziłem i moją partnerkę w te "tematyczne rejony" i choć wstrzymywałem się dość długo, to wreszcie uznałem, że nadszedł czas "wyjść z cienia" :)

Co mogę napisać o nas? Jesteśmy ze sobą od dziewięciu lat, moja pani ma lat 35, ja jestem dwa lata starszy. Różnią nas temperamenty i potrzeby. Uwielbiam o niej marzyć i fantazjować, a że wyobraźni mi nie brak, to w swoich fantazjach zabrnąłem dość daleko (może kiedyś odważę się co nieco tutaj naskrobać), czasem zastanawiam się czy nie zbyt daleko :/ . 

Nie wiem czy na starcie jest sens jakoś szczególnie się tu rozwijać, więc może wystarczy :)

Pozdrawiam w imieniu swoim i partnerki. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze się warto rozwijać. Tak czy inaczej witamy. Bawcie się tu dobrze ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie. Długo Wam zeszło, żeby się z nami przywitać wychodząc z cienia, bo od stycznia, ale jak to mówią... lepiej we wrześniu niż wcale ;)

Obyście znaleźli swój dystans, by dowieźć samym sobie że można być jednocześnie twórcą i tworzywem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo Wam zeszło, żeby się z nami przywitać wychodząc z cienia..

Gdy w tematyce seksu pojawiła się niecodzienna okazja, by "coś robić dłużej", to aż trudno mi było nie skorzystać ;)

Mogę teraz przynajmniej z dumą powiedzieć do siebie przed lustrem, że jestem długodystansowcem w wychodzeniu z cienia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to widzę ze za 5 lat poznamy się na zlocie hihi.Żartuje oczywiscie. Witajcie i bawcie się dobrze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ja służbowo. Tu jest cudownie, zobacz Pan jak to pięknie wygląda - o snopki siana, jedzą krowy, chałupy przykryte sianem, pies na uwięzi, koń, kriwa, kura, kaczka... W tak pięknych okolicznościach przyrody i niepowtarzalnej Pani pozwoli i Pan również, że też się przywitam :) A w ogóle moim zdaniem, jeśli komukolwiek to może się niepodobać, to znaczy że nigdy nie kochał swojej matki.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

-Bardzo mi przykro, Sidorowski. ;)

Bardzo mi przykro, inżynier M ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha!

Jakby co, służę płytą "rejsową" :D

Witaj! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...