Skocz do zawartości
Fans_GangBang_Lodz

femdom cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Oto moje zdanie:

- skoro napisałeś, że masz taką fantazję - to ja Ci wierzę. :D

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femdom to akurat nie moje klimaty, ale chętnie odniosę się do drugiej części wypowiedzi Fans. To że ciężko znaleźć kogoś o wyjątkowych preferencjach, cechach charrakteru czy wyglądu dodaje tylko smaczku samym poszukiwaniom ;) No i ta świadomość sukcesu gdy już się uda :D Bezcenne

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niespecjalnie się rozpisałeś, w kwestii tego, co dokładnie Ciebie kręci. Zouza sarkastycznie dała Tobie to do zrozumienia. 
Może zechciej rozwinąć temat. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi chodzą dwie opcje po głowie. Dołączenie do dominującej pary jako ultimate cuckold lub związek z młodszą wchodząca femdom hotwife, też na zasadzie ultimate cuckold, tylko wtedy większa ilość kochanków dla bliskiej femdom...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Praktyki głównie z zakresu fetyszu (smoking fetish, stopy, bielizna, high heels, spitting) z dużą dawką słownego poniżania przed obcymi mężczyznami. No i strapon w połączeniu z chastity. Generalnie wszystko nastawione na budowanie boskości i luzu dominującej Pani w takiej relacji. Myślę, że wiele kobiet chciałoby spróbować bycia po tej stronie z rozsądnym uległym, który potrafi wdrożyć w ten świat. Bliskość, otwartość i silne emocje. To takie intymne potrafi być.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ultimate cuckold..... femdom hotwife,.... ultimate cuckold, femdom...

... (smoking fetish, stopy, bielizna, high heels, spitting) No i strapon w połączeniu z chastity.

Ja pierdolę, po Polsku się nie da?   :imstupid:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej mnie zastanawiało czy kogoś też to kręci?

Absolutnie nikogo, jesteś przecież na forum o oczkach wodnych (sarkazm). Teraz na serio. Propozycja nie do odrzucenia: Opisz choć po krótce swoją wizję. No wiesz, jak Ty swój femdom widzisz. W Poniedziałek, znów tu wpadnę do Ciebie pogadać.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...