Skocz do zawartości
Arcydomownik

Przywdzieję poroże

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Swoje ogłoszenie kieruję do Pań z województwa mazowieckiego. Coraz bardziej płonie we mnie żar chęci przywdziania poroża. Co ważne, nie szukam sztucznej relacji, a prawdziwego uczucia. Chciałbym zostać wprowadzony do świata cuckold subtelnie, bez pośpiechu. Na tym etapie jestem bardziej zwolennikiem biernej obserwacji wyzwolonej Kobiety, która swoje życie seksualne nie będzie ograniczać jedynie do mojej osoby. Wspólne rozmowy o tym, na kogo ma ochotę i z kim ze znajomych (bądź nieznajomych) poszła do łóżka. Flirt telefoniczny/smsowy przy mnie. Nie chcę w tym momencie uczestniczyć w spotkaniach. Być może do tego dojrzeję. Zaakceptuję też Kobietę, która sama nie jest doświadczona w tej tematyce i potrzebuje w tej kwestii wsparcia zaufanej osoby.

Wszystko to z uśmiechem na ustach, z radością i pozytywnym nastawieniem, któremu przyświeca szczególnie dobro nas obu.

Jestem 28 letnim facetem, 187 cm wzrostu. Mawiają, że inteligentny ;)

W przypadku zainteresowania, proszę o wiadomość prv.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...