Skocz do zawartości
Kocio

Powitania z Kongresówki

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co lubię? Delikatnie, bez pośpiechu, Włóczykija, piękną porcelanę, wytrawne wino, koniak, dobrą brandy, whisky single malt i takie tam

Czego nie lubię? Pośpiechu, presji i przymusu, niedelikatności, prostych wulgaryzmów (wyrafinowane są ok :-), czegokolwiek byle gdzie i w ogóle bylejakości, Buki, Rumburaka, zimnych ryb i ciepłej wódki

A tak w ogóle, to złożyłem ofiarę przy relikwiach św. Walentego i teraz żadna z Was mi się nie oprze, ha, ha...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Kiedy mi dało błąd jak chciałem wybrać grupę "Swingers" i co teraz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj...

oswajaj... i sprawdź czy aby na pewno żadna Ci się nie oprze ;)

powinno być Ci łatwiej gdy i w dyskusjach swój styl zaprezentujesz

ja tam w św. Walentego nie wierzę wolę spotkania ze śr.* Walniętym :lach:

*śr. = świrniętym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszczekany i do tego wierzący :D Witaj, walcz o uwagę Hotek i baw się dobrze. A tak na marginesie, św. Walenty to chyba patron zakochanych jest, a tu nie Sympatia, więc uważaj do kogo się modlisz ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyszczekany i do tego wierzący :D Witaj, walcz o uwagę Hotek i baw się dobrze. A tak na marginesie, św. Walenty to chyba patron zakochanych jest, a tu nie Sympatia, więc uważaj do kogo się modlisz ;)

A czemu wyszczekany? Wypraszam sobie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czemu wyszczekany? Wypraszam sobie...

Spoko, może być wygadany :) Jedno i drugie to komplement, biorąc pod uwagę, że więcej tu obserwatorów niż rozmówców. Tak że peace ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coma, no toś fopasa strzelił!

Kocia jakiegoś wyszczekanego kiedyś widziałeś???!!! :D

Witaj, Kocio ;)

Dużo dystansu, poczucia humoru i dobrej zabawy życzę...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coma, no toś fopasa strzelił!

Kocia jakiegoś wyszczekanego kiedyś widziałeś???!!! :D

Jaaaa cie, normalnie nie skojarzyłem nicku :) Przepraszam tym bardziej. Faktycznie "wyszczekany kotek" nie brzmi najlepiej a już na pewno nie słodko :/
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej epileptykow :)

Kocio ja tez nowa.Baw sie dobrze,poznawaj ludzi i otwieraj sie na nowe .Nie rozumiem dlaczego nie lubisz Buki? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...