Skocz do zawartości
skorpionik33

Szczecin i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się z Iko :) dla chcącego nic trudnego... Ja tam nie boję się pokazywać na zlotach ani tym bardziej na kameralnych spotkaniach... z przyjemnością poznałabym szczecińską część forumowiczów :) gdyż do tej pory osobiście poznałam tylko trzech Szczecinian a forumowiczów z innych części naszego kraju i nie tylko już znam ogrom.

No właśnie Aki to może zadziałać jak efekt domino... Ty znasz kilka osób, ktoś tam zna kilka innych i można się już zmówić na balety... a że będzie dwie Kobiety i 6 facetów to luzik... najwyżej dziewczyny będą obtańczone jak trzeba :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ... wszystko rozbija się o to co kto rozumie pod kryptonimem "spotkanie klimatyczne" ;P

Sam zawsze widziałem to jak zwykłe spotkanie towarzyskie, na pierwszy rzut oka nie różniące się niczym innym od setki innych. Spotkanie przy winku, drinku, piwku czy wspomnianej sałatce greckiej :) . Wszystko mieszczące się w szeroko pojętych normach ... tyle że tematy rozmów nieco inne od reszty ...

Ja bym to widział tak ze ludzie jedzą, piją i rozmawiają ... wymieniają się kinky poglądami, doświadczeniami itp :)

Po wszystkim jak najbardziej można uderzać dalej gdzieś na parkiet itp.

Najważniejsze jednakże byłoby aby wszyscy sie poznali i chociaż 2 słowa ze sobą zamienili :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ... wszystko rozbija się o to co kto rozumie pod kryptonimem "spotkanie klimatyczne" ;P

No ale taka zajawka tematu spotkania nie może pozostawiać możliwości nadinterpretacji celu spotkania, osoba która proponuje musi jednoznacznie i wyraźnie to określić... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę być marudą i powtarzać rzeczy oczywistych ... bo Nam ( w sensie nam tutaj w tym wątku ) się chce, i my się zawsze stawimy ... i to nie jest problem w tym wszystkim :P

Problem pojawia się w momencie gdy trzeba "pobudzić" do działania i zmusić do przyjścia tych, którym się notabene NIE CHCE :P

Bo my możemy w nieskończoność wypisywać ze to przecież żaden problem aby spotkanie zorganizować, bo z miejsca możemy przyjść ... ale ja się pytam co z resztą :P;)

Jak ich zachęcić do pojawienia się ?!?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale taka zajawka tematu spotkania nie może pozostawiać możliwości nadinterpretacji celu spotkania, osoba która proponuje musi jednoznacznie i wyraźnie to określić... 

Tu masz rację, i uważam że na to trzeba by największy nacisk w przyszłości postawić.

Aby nie zostawić żadnego marginesu na własną interpretację celu takiego spotkania :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pdpowiem, wysyłając pw już narzućcie jakiś termin spotkania z 4 czy 6 tygodniowym wyprzedzeniem, tak aby ludzie mogli sobie to zaplanować, nie pozostawiajcie decyzji grupie bo się rozjedzie, każdy ma swoje inne sprawy

dajcie 2 maks 3 tygodnie na ostateczną deklarację udziału

potem macie listę zdeklarowanych osób i tylko do tych piszecie potem info co do miejsca i godziny

przy rezewacji knajpy / stolika robię to na hasło a nie na swojego nicka, ostatnio hasło było "zła Gertruda"

ja jestem okropną osobą i jeśli ktoś z tych zdeklarowanych by nie przyszedł bez powiadomienia wcześniejszego to normalnie dostałby rangę negatywną

i tyle...

jeśli masz pytania, zadwaj a ja Ci podpowiem jak to robię :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze po prostu , warto ruszyc dupsko poza granice wlasnego powiatu ? 

Aco Wam sie stanie jak sie przejedziecie kilkaset kilometrow ?

Zal dupe sciska przed kupnem biletu  , czy brak czas jako glowny argument zostanie wyciagniety ?

To tak , co bym mogl zolc wylac , jak mi sie watroba przewraca , kiedy czytam takie tematy.

I co do podpowiedzi, to ze Szczecina do Berlina i Hamburga, to dwa rzuty beretem ;)

A tam ....... :P  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze po prostu , warto ruszyc dupsko poza granice wlasnego powiatu ? 

Aco Wam sie stanie jak sie przejedziecie kilkaset kilometrow ?

Zal dupe sciska przed kupnem biletu  , czy brak czas jako glowny argument zostanie wyciagniety ?

To tak , co bym mogl zolc wylac , jak mi sie watroba przewraca , kiedy czytam takie tematy.

I co do podpowiedzi, to ze Szczecina do Berlina i Hamburga, to dwa rzuty beretem ;)

A tam ....... :P

Jaski pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić... bo kolega zakładając temat chce lokalnie i ma do tego prawo... to nie zlot forumowy więc nie trzeba jechać godzinami na dwa - trzy dni... a i tak gwarancji nie ma, że spotkamy kogoś z regionu...

to ma być spotkanie na herbatę/kawę/ciastko/pierogi/colę/piwo/wódkę/pogaduchę/poznanie się* (* niepotrzebne skreślić)... 

trochę ich rozumiem, bo mnie by się też nie chciało jechać ze Szczecina do Ustrzyk Górnych, żeby się herbaty napić i po kilku godzinach wracać... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z przedmówcą ...

Tematyka / problematyka całego wątku zakładała miejsca i ludzi ... lokalnie :P

Wciąż wałkujemy że "jakby się chciało to by przyszli" :P ... kwestia problematyczna to jak zrobić aby przyszli gdy im się nie chce :P

W Szczecinie nadal dość mało jest użytkowników, więc jak zjawi się 10% zadeklarowanych, to i tak będzie to duuużo mniej niż 10% np. w Warszawie. Dlatego meritum całej tej naszej obszernej dyskusji jest jak zacząć ? jak zachęcić ? jak zainteresować i sprawić aby przyszli w końcu Ci, którzy zawsze odmawiali :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt faktem że _nikt_ podsunął mi rozwiązanie fundamentalnego problemu, którego wcześniej nie widziałem próbując organizować spotkanie grupy Szczecin.

Mianowicie dokładne określenie kontekstu całego spotkania, jak ono ma wyglądać ( dokładnie ) i czego uczestnicy mogą i powinni się spodziewać :)

Bo fakt ... każdy mógł nieco inaczej sobie takie sotkanie wyobrazić zastanawiając się czy na nie przyjść :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...