Skocz do zawartości
skorpionik33

Szczecin i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

ale Akinom już napisała... nie chcą to nie zmusisz

a po co Ci na spotkaniu Ci, którzy mają opór przed spotkaniami?

iko - widzę ze nie dogadamy się dzisiaj w tej kwestii :P

Potrzebni oni są po to ... aby w ogóle ktoś przyszedł :P raz jeszcze podkreślę ze Szczecin to nie Warszawa, Par w klimacie jak sprawdzicie jest dość mało :P . Dlatego potrzebni są wszyscy możliwi "na pokładzie"

Niektórzy mogą się wstydzić lub bać przyjść na spotkanie ... mimo szczerych chęci. Zachęcić ich i przekonać nie jest na tyle ciężko aby sobie ich darować bazując na przeświadczeniu że są leniwi, nie chce im się dupy ruszyć i pies z nimi ;P

Jeżeli trzeba będzie nieco więcej czasu i energii poświecić aby ich "zorganizować i zmotywować" ... trudno, niech będzie ... rzucę sie na ten granat i własny czas i energię poświęcę, bo wiem że da to w przyszłości niewymiernie większe korzyści :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trochę ich rozumiem, bo......................

A no , ja tez mowie o spotkaniu przy .................................. itp

Nikt nie mowi o wyjezdzie na orgie na 100 par, z pokojem do GB

I wlasnie dlatego , ze w PLu nie stanowi juz problemu poruszanie sie w promieniu kilkuset kilometrow, (czasem latwiej przejechac 300km autostrada, niz 100 km droga powiatowa, to tez wiem) , to  namawiam i zachecam do ruszenia dupska 

Bo naprawde czasami warto 

Albo tez, jadac na jakies wakacje lub wyjazd, moze warto rzucic haslo i zorganizowac maly spot zapoznawczy ?

Problem ? Chciec to moc, a moc, to tylko zechciec ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale Akinom już napisała... nie chcą to nie zmusisz

a po co Ci na spotkaniu Ci, którzy mają opór przed spotkaniami?

no i znowu 100% zgoda... (sam nie wiem czemu jestem taki zgodny dzisiaj z Iko) :lach:

iko - widzę ze nie dogadamy się dzisiaj w tej kwestii :P

Potrzebni oni są po to ... aby w ogóle ktoś przyszedł :P raz jeszcze podkreślę ze Szczecin to nie Warszawa, Par w klimacie jak sprawdzicie jest dość mało :P . Dlatego potrzebni są wszyscy możliwi "na pokładzie"

Niektórzy mogą się wstydzić lub bać przyjść na spotkanie ... mimo szczerych chęci. Zachęcić ich i przekonać nie jest na tyle ciężko aby sobie ich darować bazując na przeświadczeniu że są leniwi, nie chce im się dupy ruszyć i pies z nimi ;P

Jeżeli trzeba będzie nieco więcej czasu i energii poświecić aby ich "zorganizować i zmotywować" ... trudno, niech będzie ... rzucę sie na ten granat i własny czas i energię poświęcę, bo wiem że da to w przyszłości niewymiernie większe korzyści :P

To ja Was pogodzę... (chyba)

Moja rada jest taka - nie planuj zaprosić wszystkich bo i tak nie przyjdą wszyscy... dla mnie wystarczy na początek kilka osób, a kilka to więcej niż dwie :D

bo jedni są zainteresowani czytaniem forum i nie zamierzają się ujawniać - tak miałem przez dość długi czas, co nie znaczy, że teraz biegam po knajpach jak tylko się pojawi komunikat - i mają do tego prawo

drudzy są zainteresowani konkretnymi spotkaniami klimatycznymi z konsumpcją - ale oni nie będą zainteresowani przyjściem na kawę

zatem trzeba dotrzeć do tych co chcą i nie boją się ujawnić i wystarczy im na początek żeby poznać i zamienić kilka słów z osobami których wypowiedzi czytają, z którymi być może rozmawiają na czacie, pw lub na shoutboksie... czyli zwykła ludzka ciekawość innych...

tak jak napisała Iko i Aki choćbyś w locie podczas skoku z dywanu na parkiet zrobił salto i szpagat jednych nie zainteresujesz w ogóle, a innym nie musisz robić takich ekscesów, żeby chcieli pogadać z kimś kto ma podobne zainteresowania... 

nie skupiaj się na zainteresowaniu ludzi... niech ludzie się sami sobą wzajemnie zainteresują i zechcą się poznać...

Aki już napisała, że sama chętnie przyjedzie i ma kilku znajomych, którzy też pewnie przybędą... dolicz do tego Siebie i kogo tam już znasz, i autora tematu i robi się grono dla którego trzeba będzie zamawiać stolik bo tak z marszu nie zmieścicie się...

no chyba, że chcesz jeszcze więcej to na tę chwilę pomysłu nie mam :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A no , ja tez mowie o spotkaniu przy .................................. itp

Nikt nie mowi o wyjezdzie na orgie na 100 par, z pokojem do GB

I wlasnie dlatego , ze w PLu nie stanowi juz problemu poruszanie sie w promieniu kilkuset kilometrow, (czasem latwiej przejechac 300km autostrada, niz 100 km droga powiatowa, to tez wiem) , to  namawiam i zachecam do ruszenia dupska 

Bo naprawde czasami warto 

Albo tez, jadac na jakies wakacje lub wyjazd, moze warto rzucic haslo i zorganizowac maly spot zapoznawczy ?

Problem ? Chciec to moc, a moc, to tylko zechciec ;)

Jaski i właśnie chodzi o ten - jak to określiłeś w przedostatnim zdaniu - "mały spot zapoznawczy"  :facepalm:

a czasami w większym mieście, żeby przejechać z jednego końca miasta na drugi trzeba więcej czasu stracić niż jechać 100 km powiatówką lub 300 autostradą :D

i zgoda właśnie co do tego ruszenia dupy... jeżeli komuś się nie chce jechać 7 przystanków to nie pojedzie 300 km...

więc nadal jednak chodzi o lokalsów :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marudzicie.... w Szczecinie jest klub Skandal, spotykają się tam osoby ze środowiska BDSM/LGBT. Można potańczyć i napić się. Nikt na nikogo nie będzie krzywo patrzył. Z chęcią przyjmą nowych "zboczeńców"  ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

XO przyznać się musimy że nie wiedzieliśmy o tym klubie ... trochę nawet wstyd się przyznać ;P

Za tydzień w weekend tam się pojawimy :D ... jeżeli ktoś chętny na drinka się przyłączyć to zapraszamy :)

Zrobimy mały rekonesans lokalu ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ja akurat za tydzień to wybywam ze Szczecina ale może następny ;) 

22 września odbywa się tam kolejna impreza z cyklu Paprikinker - pikantna dobrze przyprawiona impreza w klimatach BDSM (na imprezę trzeba się wcześniej zapisać)

Skandal Club jest na ul. 3 Maja 20

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

XO przyznać się musimy że nie wiedzieliśmy o tym klubie ... trochę nawet wstyd się przyznać ;P

Za tydzień w weekend tam się pojawimy :D ... jeżeli ktoś chętny na drinka się przyłączyć to zapraszamy :)

Zrobimy mały rekonesans lokalu ;)

Deago... toś teraz wypalił...

cały wieczór stracony Iko, Aki i innych na porady, a Ty jednym zdaniem jak ktoś chętny na drinka to zapraszamy...

ech... długo jeszcze się będziecie zbierać... : :facepalm::lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:P nie no ... założenie jest takie że idziemy sami ( w sensie Ja i Chanel ) aby klub rozeznać :)

Normalnie poszlibyśmy bez słowa, ale zainspirowany dzisiejszą dyskusją postanowiłem na spontanie rzucić hasło do wszystkich chętnych ;) 

Ale wiem też jak to brzmi :D ... gdy po całej tej burzliwej dyskusji o planach, strategii itp ... rzucam niezobowiązujące hasło "kto chętny nich wpada" :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja odpadam, klimaty BDSM mnie nie interesują... do rozmowy wolę kameralne lokale a nie tylko te dla wybrańców ;)

To jest kameralny lokal. Nikt nie biega półnagi na smyczy. Ludzie normalnie są ubrani, piją i bawią się (tańczą). Klimaty BDSM są tylko na specjalnych imprezach. Plus taki, że jak przyjdzie ktoś z kochankiem/kochanką to raczej sąsiadów nie spotka :P a jak spotka... cóż... widać też się bawią ;) Po prostu można czuć się swobodnie :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...