Skocz do zawartości
skorpionik33

Szczecin i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w Szczecinie są/jest jakieś miejsce - pub, kawiarnia ect.gdzie spotykają się ludzie z tego forum w celu pogadania, wymiany poglądów, zawarcia najomości?

Czy sa tutaj osoby ze Szczecina i okolic? Osobiście polecam fajne miejscowki - gdzie spotykają sie fani gang bagmiejscowości TRgu oraz innych uciech moga być inspiracja do Cuckoldu.... parking leśny przy leśniczówce "BIALA" a druga to dyskretna polana kolo Polic, w miejscowości Trzeszczyn, za stacją transformatorowa.Druga lokalizacja służy również zwolennikom nagiego opalania.(przynajmniej do niedawna, bo widze ostatni, ze coraz blizej sa tam budowane domki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy w Szczecinie są/jest jakieś miejsce - pub, kawiarnia ect.gdzie spotykają się ludzie z tego forum w celu pogadania, wymiany poglądów, zawarcia najomości?

Czy sa tutaj osoby ze Szczecina i okolic? Osobiście polecam fajne miejscowki - gdzie spotykają sie fani gang bang oraz innych uciech moga być inspiracja do Cuckoldu.... parking leśny przy leśniczówce "BIALA" a druga to dyskretna polana kolo Polic, w miejscowości Trzeszczyn, za stacją transformatorowa.Druga lokalizacja służy również zwolennikom nagiego opalania.(przynajmniej do niedawna, bo widze ostatni, ze coraz blizej sa tam budowane domki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nasz rejon jest dość skromny zarówno jeżeli chodzi o społeczność jak i miejscówki :P

Osobiści nie znamy żadnych miejscówek ... a także żadnych inny par w klimacie w okolicy :P

Jakby się dostatecznie duże grono zebrało to zawsze można jakiś mniejszy pub zarezerwować sobie na wyłączność :) , aby się spotkać i porozmawiać, wymienić doświadczeniami itp. Póki co niestety ciężko nam się zebrać w większą grupę :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie cooo....

głupoty gadacie, że mało Was

wyszukiwarka mówi, że ze Szczecina jest zarejestrowanych 80 osób a łącznie z zachdniopomorskiego 120

tylko lidera Wam brak, który gadanie przełoży na chęci skoordynowania spotkania

wyśle pw do lokalesów i zadziała

no z takiej grupy to z 15 osób powinno okazać się realnych i chętnych do poznania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie Iko, mimo, że mieszkam po drugiej stronie kraju to wiem, że Szczecin jest dość dobrze reprezentowany, sam osobiście znam i przyjaźnię się z jedną bardzo fajną parką ze Szczecina. I faktycznie, zawsze tam brakowało jakiejś organizacji, by ludkowie się poznali, niech zlocik zorganizują, przy takiej ekipie sukces murowany.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zlot to sprawa regulaminowa u administracji

na pw można skręcić nieoficjalną imprezę

tylko będę brutalna... ludziom sięnmusi chcieć

warszawka też była taka smętna i się zaczęło

nikt wymyślił obiad na 5 osób wyszły z tego tańce na 15 i przyjechały osoby spoza stolycy na ów warszawski rekonesans

niedawno znowu była impreza na naście osób i znowu kilka osób spoza mazowieckiego

rety! jak naprawdę się ludziom chce to jest impreza

do szału mnie takie pitu pitu doprowadza "bo w moim województwie to mało nas"...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Były już niestety próby walnego zgromadzenia :P , wiem bo sam próbowałem / próbowaliśmy je zorganizować.

niestety chętnych nie było za dużo. Fakt że zaproszenia wysłane były tylko do par ... singli niestety wiadomo ze zawsze będzie zdecydowanie więcej, a i zależało nam na uczestnictwu obu stron klimatycznych par / związków :)

Teraz sytuacja jest nieco inna , owych par także jest nieco więcej ... jak i singli :)

Nie mniej jednak wydaje mi się że nadal ciężko byłoby zebrać dostateczną ilość ludzi do takiego spotkania :P ludzie raczej boją się pokazywać "tę" swoją stronę, nie znając i nie będąc pewnym innych na spotkaniu :P . Jakbyśmy wszyscy konsekwentnie od lat ze sobą pisali dzień w dzień i znali się od przysłowiowej podszewki pewnie byłoby inaczej. A tak to raczej małymi kroczkami trzeba by było takie grupowe spotkanie przygotowywać.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zloty są, w innych częściach kraju

jak dobrze kojarze, to dwie kobiety z Waszego daaalekiego lądu dają radę dotrzeć

już nic nie mówię ale się da

jak chcesz to Was zawezwę na kolejny balet kręcony w stolycy... nosi mnie już ale się hamuję :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście że ludziom musi się chcieć przede wszystkim :P 

Jak lew będę też bronił przekonania ze jeżeli nikomu nie chce się lokalnie spotkać 300 metrów od domu w pubie, to tym bardziej nie dotrze na tańce w Warszawie ;P

Niestety jest to zmienny element, na który nie mamy za dużego wpływu ... jako Ci co chcieliby coś takiego zorganizować :P

Wydaje mi się ze najlepiej byłoby na początek znaleźć i namówić np. 2 inne pary ( poza nami ). Spotkać się z nimi i mieć juz "bazę wypadową" . Taki rdzeń, który wiadomo że pojawiłby się na kolejnym spotkaniu ... na który udałoby się może namówić 2 następne pary ... i masę singli ;)

Jakby się plota na forum rozniosła ze już np. 15 osób było to przyszli by też następni ... efekt lawinowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ludziom sięnmusi chcieć

warszawka też była taka smętna i się zaczęło

rety! jak naprawdę się ludziom chce to jest impreza

100% zgoda wystarczy chcieć i jest...

Były już niestety próby walnego zgromadzenia :P , wiem bo sam próbowałem / próbowaliśmy je zorganizować.

niestety chętnych nie było za dużo. Fakt że zaproszenia wysłane były tylko do par ... singli niestety wiadomo ze zawsze będzie zdecydowanie więcej, a i zależało nam na uczestnictwu obu stron klimatycznych par / związków :)

a bo widzisz, zależy też od tego "w jakim temacie jest zebranie" jeżeli jest tak jak Iko wspomniała - że na obiad... to czego ludzie mają się obawiać, skoro są z tej samej parafii od tego samego Sema, tfu księdza... przy obiedzie, kolacji, na tańcach można gadać jak grupa ludzi pracujących w jednym banku... i postronni się raczej nie zorientują :lach:

ale jak ludziom się wydaje, że spotkanie ma być czysto klimatyczne to się boją bo ich wyobraźnia powoduje wytrzeszcz oczu ze strachu... to wtedy ludzie muszą się jednak znać... :)

zatem tak jak napisałem wyżej... 

1 - ustalić cel spotkania,

2 - wygenerować grupę odbiorców (Administracja ułatwiła wyszukiwanie w regionie, a poczta pantoflowa pozwala na ludzisków spoza regionu)

3 - cieszyć się ze spotkania i poszerzenia kręgu znajomych...

ps. sam uczestniczyłem w spotkaniu przy kawie i sałatce greckiej, na które spóźniłem się kilka godzin z przyczyn technicznych, znając wcześniej jedną osobę - bo CHCIAŁEM... :facepalm:

i chomik mi nie zdechł, jedynie 115 koni mechanicznych ale to przeszkodą jak widać było małą... bo CHCIAŁEM  :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...