Skocz do zawartości
salligia

Ezoteryczny Poznań

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy serdecznie kolejną pyrkę na forum. Czuj się tu jak u siebie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkopolanka wita Poznaniankę. Miłej zabawy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Im mniej wiesz tym krócej cię przesłuchują :lach:

Takie to życie i pełne zasadzek :)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładny awatar :)

Dziękuję Pusiu :). Twoja pupcia też wodzi na pokuszenie...ggrrr ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe powitanie i życzenia, które również odwzajemniam. Rozumiem jednak, że w Waszym przypadku właśnie tak jest, że Wam tu dobrze ;)?

Mam trochę stresu...nowicjuszki ;)...ale na szczęście mam mistrzynią... prawie jak początkująca zakonnica na formacji, którą wprowadza się w tajniki sacrum i profanum...

We mnie wilki dwa, kto mnie zna-ten wie! A kto zechce poznać, być może się przekona...który wygra dziś, jutro, pojutrze? Zobaczymy!

Tymczasem dajcie mi troszkę czasu bym poznała zasady poruszania się po forum, bo już nie pamiętam kiedy na jakimkolwiek pisywałam ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie :)

Gratuluję osobistej Przewodniczki :P

Dobrej zabawy nie życzę! ;) Jestem PEWNA, że taka będzie! :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weszłaś od razu na głęboką wodę - rejestracja i w tym samym dniu spotkanie na kawie ze sporą grupą poznańskich pyrek :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...