Skocz do zawartości
Livia

Meska dziwka w klubie

Rekomendowane odpowiedzi

Taka sobie historia, sobota, mam chec na jakieś wyjscie do lokalu z muzyką i mozliwoscia potanczenia. Ubieram sie tak lubie, dlugie kozaki, zamszowa spódniczka i opinajaca biust bluzeczka z sporym dekoltem. Dziwka nie lubi takich lokali, ale nie ma nic do gadania. Pani ma dzis taki kaprys i chce sie dobrze bawic. Jednak mam tez ochotę na coś innego, na inny rodzaj zabawy ale tego dziwka nie wie. Dowie sie w odpowiednim momencie ha ha

Zabieram ze soba pewne rzeczy do torebki, tak by moj kundel tego nie widzial. On ubrany jak zwykle, dzinsy i jednokolorowa koszula. Co by nie włożył i tak dobrze wyglada. Aha i wczesniej dostaje polecenie zalozenia rajstop pod spodnie, w końcu jest dziwka .

Wychodzimy, do lokalu przejeżdżamy jak juz jest trochę ludzi. Trochę par, ale najwiecej samotnych facetow. Zaczyna przebywać Pań, przychodzą same lub w gronie kolezanek. Wychodzę na parkiet i zaczynam tańczyć, obserwuje kobiety i facetow. Ciekawe , kto sie nada ?

Po jakims czasie podchodze do swej suki i wkladam mu reke do spodni, chwytam za kutasa i sciskam mowiac, ze teraz ma isc za mna.w polmroku i dosc sporym tloku, nikt - chyba - nie za uwaza ze prowadze swoja sucz za chuja. Idziemy do toalety dla niepelnosprawnych, jest wieksza od zwyklej.

Zdejmuj suko spodnie i koszulę - slyszy polecenie, i tak robi bez zadnego gadania. Jak zostaje w samych rajstopach Pani widzi sterczacego kutasa, a przeciez jeszcze nic sie nie działo.

Wyciagam z torebki kajdanki i zakladam je na rekach z tylu, a na dodatek zawiazuje na oczach opaske.

Zostan tu suko, masz kleczec i czekaj na Panią, jak przyjde to masz mi wylizac cipe i wychodzę z toalety, ale zostawiam uchylone drzwi i obserwuje. Pierwsza zajrzala kobieta a zobaczywszy faceta w roli hm.... uleglej nie omieszkala skorzystac, chwycila za wlosy dziwke i wepchnela jej glowe miedzy swoje nogi nadstawila do lizania cipke. Pani jedna nige oparla o kibel, by ulatwic dostep.

Suka wziela sie ochoczo za lizanie, i zglebianie jezykiem zakamarkow pochwy.

W koncu przyszła tu sie wyszczac i przez chwile o tym zapomniala ale natura o sobie przypomniała . Chwycila za wlosy i odsunela suke i zaczęła szczac na jej sterczacego w rajstopach kutasa, i ponownie wsadzila glowe suki miedzy nogi by wylizala szczochy. W tym momencie powoli weszla do toalety nastepna kobieta i..... od razu wsadzila sobie reke do majtek. Podeszła blizej, i zaczęła drugą ręką pieścić kobiete, by ta szybciej doszla. Ta pierwsza zaczela szczytowac i jak skonczyla, wyszla z toalety. Ja weszlam do toalety , i chwycilam za kudly suke, zdjelam kajdanki . Na czworaka dziwko !!!

Posłusznie to zrobiła, - Wypinaj dupe !

Wyjelam dildo i zaczelam posuwac suke, w tym czasie kobieta dala mu do lizania cipke. Liź suko , powiedzialam mu do ucha. - Porządnie sie staraj, bo wezme większego chuja!!

Prosze o opinię, nie mam zdolnosci pisarskich ale sprobowalam. Jak beda choc ciut pozytywne to wrzuce dalszy ciag.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o opinię, nie mam zdolnosci pisarskich ale sprobowalam.

Dobrze oddany klimat, a to się liczy najbardziej.

Możesz śmiało pisać dalej! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze oddany klimat, a to się liczy najbardziej. Możesz śmiało pisać dalej!

akcja istotnie nieźle opisana, owszem, ale mimo wszystko nie chciałbym się znaleźć w sytuacji Pana męskiej dziwki..... Nie to, że nie lubię cipek lizać :lach:  , ale jakoś wole tak bardziej romantycznie  -  :wino: / ::mojito:: /  :polewaj: -  :sex1: , potem  :polewaj:::mojito:::wino: i jak się da to poprawka   :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre!

Mogłoby się to też dziać w swingers clubie. Pani zostawia mnie w kiblu na żer napalonych (być może też z wyciekającym nasieniem) samic.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taka sobie historia, .....................

Niezle ;) 

A dla takiej mnogosci cipek , (moze nie we wszystkich  wymienionych tutaj fantazjach ale... ;) ) to i ja byc moze dalbym namowic sie na zsuczenie :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam zdolnosci pisarskich

Kłamiesz pięknie :)

Działa. Bierz sukę na miasto i pisz nam kolejne rozdziały.

Brava Livia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm.... dzięki, nie powiem dziwka przeczytala i sie nieźle podjarala

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciag dalszy ......

Moja suka jest na czworakach i ma rznieta dupe. W tym czasie lize cipę jakiejs babce, po chwili ona sie odsuwa i .... wychodzi. Zostaje sama z moja suka , i ciagle ma zawiazane oczy. Jednak nie za dlugo to trwa, bo wraca pierwsza babka ale nie sama. Dołącza teraz do nas facet i jeszcze jedna babka. Jest ich troje

Uznaję, ze juz nas tu wystarczy i zamykam drzwi.

Każe suce polozyc sie na plecach, glowa tuz przed kiblem.

Jedna z kobiet siada na brzegu muszli , odslania cipe i zaczyna szczac na glowe suki, powoli, dlugo i obficie. W tym samym czasie , druga kobieta wyciaga kutasa suki i go dosiada. Facet stoi z boku i zaczyna masowac swego chuja. Widac ze zaczyna go kręcić ta sytuacja. Jego ruchy reka staja sie szybsze.

Hm.... to tak sie nie moze skonczyc, mam inne plany.

Stoje z boku i obserwuje cala sytuacje.

Podchodzę do facetki ktora szczala i mówię : Teraz siadaj na twarz suki .

a do suki : - Liz dziwko . Porzadnie, bym sie ciebie nie wstydzila ha ha

Kobieta ujezdzajaca suke slyszy ode mnie , ze ma teraz zejść i sie odsunąć, by zrobic miejsce dla Pani. Staję w rozkroku, zsuwam rajstopy i zaczynam lac na kutasa suki.

Suka dalej lize cipe ale juz powoli to kończy. Facetka wstaje i podchodzi do drugiej kobiety. Zaczynają sie powoli zabawiac ze sobą. Hm.... robi sie ciekawie.

Podchdze do zdziry i zdejmuje jej opaskę, jest oszolomiona ale to jeszcze nie koniec.

Suko wstan i oprzyj rece na kiblu, wypinaj dupe. Facetowi mowie by zerznal dupe dziwce.

Podchodzi, zsuwa rajstopy i wsadza kutasa w dupe dziwki zaczyna sie powoli poruszac, stopniowo przyspiesza i zaczyna coraz mocniej .

Kobiety caly czas zabawiaja sie ze soba, juz widze ich cycuszki, ktore na zmiane sobie pieszcza. Rece tez poruszaja sie po ich cialach. Stracily zainteresowanie dziwka.

Facet dalej posuwa dziwke, obserwuje go i jego twarz, podchodze do drzwi i zapraszam do srodka ciut podpitego faceta. Zamykam drzwi, bo robi sie tloczno, a niby taka duza toaleta.

Podchodzę do nowego faceta, wyciagam jego kutasa i trzymajac go w swojej rece ide do dziwki i wkladam w usta .

Biore glowe suki i dopycham mocno, wpychajac chuja głębiej.

- Obciagaj suko !

Jeden rznie suke, drugiemu obciaga - ha prawdziwa sucz.

Ten co rznal suke juz dochodzi. Dobil jeszcze porządnie na koniec i wyszedl z suki. Tem co obciaga suka kutasa, tez niedlugo dojdzie. Podchodze i odsuwam głowę suki, łapię za kutasa i doprowadzam ręką by sie spuscil na twarz dziwki.

Hm... na dzis chyba suce wystarczy.

Wszyscy wychodzą z toalety, raczej nikt nie zwrocil uwagi ze tyle nas tam bylo.

Suka szczerzy zęby, zmeczona ale szczęśliwa. Zostawiam ja samą, by sie ogarnęła. Wracam na parkiet.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...