Skocz do zawartości
bbb02

Ciągnie wilka do lasu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się nie wypowiadam 

co lubi Madam.

Sama dopiero raczkuję

po forum z lubością buszuję ;)

Ale oczywiście też Cię witam :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skoro błyskotliwie całkiem zaczyna wolałabym by się nie wypstrykał ze wszyskiego bo czar pryśnie

a bywali tu już i tacy co się wypstrykiwali  zdjęciami parówek :D

pozostając w temacie- witaj Nowy Kolego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a bywali tu już i tacy co się wypstrykiwali  zdjęciami parówek :D

pozostając w temacie- witaj Nowy Kolego :)

Spokojnie, nie w takich sytuacjach bywalem. Niejedno przeczytałem i napisałem. A z doświadczenia w tym widzę, ze Wasze forum jest najbardziej obiecujące:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jedno foto nie wystarczy? :)

Uchylam rąbka tajemnicy, choć nie jest to zapewne ta część ciała najbardziej pożądana. Niestety w miejscu gdzie jestem raczej trudno urządzić odpowiednią sesję:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do zobaczenia w postach, wilku. W lesie bywa niebezpiecznie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do zobaczenia w postach, wilku. W lesie bywa niebezpiecznie ;)

dlatego cos nie daje mi spokoju i chcę tam waracać:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodź...

Mam szczerą nadzieję, ze w końcu wejdę tam gdzie trzeba:) ale póki co powrót do rzeczywistości i kochnego męża do domu, do żony:) chwilowo odcinam się od dalszej podróży wgłąb lasu, ale czuje ze wrócę tu szybko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego uwazam, ze trudne dziś zachowanie szczuplej, wysportowanej sylwetki to również dbanie o siebie.

wyryj te zgłoski....pogadamy jak dożyjesz mojego wieku i kilogramów;/

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wszystkie lubimy mózg. Nawet na zdjęciu choć trochę widać, jakim kto dysponuje.

a najlepiej otwarty........wtedy wszystko jak na dłoni 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...