Skocz do zawartości
bbb02

Ciągnie wilka do lasu

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim chciałbym wszystkich przywitać. I nie kryję swojego zadowolenia, że w końcu trafiłem na stronę, gdzie można spotkać prawdziwych, przyzwoitych w komunikacji ludzi, którzy tylko robią rzeczy nieprzyzwoite:) i to nas tu sprowadza. Czytałem niektóre Wasze posty i od razu widzę, że dobrze trafiłem.

Wcześniej probowałem tez rozmawiać z ludzmi na innych portalach. Zgraja napaleńców nie pozwalała przebić się "nudnymi" rozmowami z poznanymi kobietami i parami, do których chyba jednak bardziej przemawia w pierwszej wiadomości tekst "zerżnę twoją żonę" niż pytanie o doświadczenie i co najbardziej podnieca - w bardziej wysublimowanych słowach.

No,ale tyle tytułem wstępu, parę słów o mnie. Niestety mam duże predyspozycje do obszernego pisania (co wcale nie znaczy, że robić nie potrafię:) ) dlatego będę się ograniczał. Przez to pewnie zapomnę o istotnych informacjach, ale chętnie odpowiem na każde pytanie - jeśli się takie pojawią. Mam 30 lat, obecnie w małżeństwie, w którym nie ma szans na tego typu zabawy... A skąd wiem? A wiem z doświadczenia. NIewielkie bo niewielkie, ale najskrytsze marzenie zostało kiedyś spełnione w poprzednim związku.

Wspólnie z kolegą mogłem rozkoszować się widokiem mojej rozpalonej do czerwoności dziewczyny, która czerpała przyjemność z naszej aktywnej obecności:) poziom podniecenia potęgował czas jaki potrzebowałem na przekonanie jej aby spróbowała w pełni oddać się przyjemności zabawy z dwoma chłopakami na raz. Było to kilkanaście miesięcy a noc tylko jedna... Wtedy długo nie wytrzymałem, ale ta noc była długa:) Do dzisiaj mam ten obrazek przed oczami i ciśnienie wzrasta.

W obecnym związku już na starcie odczuwam porażkę realizacji ambitnego planu. Dlatego nie drążę tematu a sporadycznie wyobrażam sobie, że wibrator to kolega.

Sam nie wiem czego tu szukam i dlaczego się tutaj zarejestrowałem. Głównie wspomnienia i pragnienie przeżycia raz jeszcze takiego układu nie pozwalają mi być biernym. Z drugiej strony dość udany związek powoduje wyrzuty sumienia. Tylko w łóżku słabo... Samo czytanie i wymiana doświadczeń z ludzmi o podobnych zainteresowaniach jest już niezwykle podniecająca, a kto wie do czego to doprowadzi:)

Mogę się jeszcze pochwalić jednym sukcesem w roli "swata". Kilka tygodni temu umieściłem, skierowane do par, ogłoszenie typu "jeśli jesteście zainteresowani, a nie przekonani to zapraszam do kontaktu". Podzieliłem się swoim skromnym doświadczeniem, przemyśleniami, odczuciami etc. Zdecydowali się:) chcieli się nawet spotkać ze mną, ale niestety tu ujawnia się moja wada. Jestem dość mocnym estetą jeśli chodzi o wygląd ciała i ogólnie wygląd zewnętrzny. Dbam o siebie i tacy zadbani ludzie też interesują mnie. Tamta para miała po prostu kilkanaście kilogramów za dużo.

Niemniej jednak jestem i tak otwarty na wiele, a co to znaczy, to mam nadzieję, że przekonam się tutaj wśród Was.

No to do zobaczenia w postach:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie, ładnie. Jest tu sporo realnych amatorek zarówno czytania jak i pisania, a następnie spotykania ;) 

Witaj zatem i baw się dobrze.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety mam duże predyspozycje do obszernego pisania (co wcale nie znaczy, że robić nie potrafię :) ) dlatego będę się ograniczał.

Tutaj nieograniczanie się jest mile widziane. :)

obecnie w małżeństwie, w którym nie ma szans na tego typu zabawy... A skąd wiem? A wiem z doświadczenia.

A mnie doświadczenie nauczyło, że i w drewnianym kościele cegła na łeb może spaść, więc... wszystko przed Tobą, jeśli naprawdę będziesz tego chciał. ;)

Witaj więc, do rozmów na forum, jak widzę, chyba nie muszę Cię zachęcać. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem dość mocnym estetą jeśli chodzi o wygląd ciała i ogólnie wygląd zewnętrzny. Dbam o siebie i tacy zadbani ludzie też interesują mnie. Tamta para miała po prostu kilkanaście kilogramów za dużo.

Witaj.  

chciałbym się dowiedzieć co ma do rzeczy dbanie o siebie i za dużo kilogramów? Czy naprawdę uważasz, że jak ktoś ma za dużo kilogramów to nie może być zadbany? Wiele osób o rubensowskich kształtach jest zadbanych, tak jak wiele szczupłych jest niechlujami. 

Poza tym baw się dobrze. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, Ony, miałam na końcu języka, ale wiedziaaaałam, że ktoś da klapsa za mnie. :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.  

chciałbym się dowiedzieć co ma do rzeczy dbanie o siebie i za dużo kilogramów? Czy naprawdę uważasz, że jak ktoś ma za dużo kilogramów to nie może być zadbany? Wiele osób o rubensowskich kształtach jest zadbanych, tak jak wiele szczupłych jest niechlujami. 

Poza tym baw się dobrze.

No dla mnie raczej dbanie o siebie to również i tęzyzna fizyczna. Nie chce tutaj wchodzić za daleko w temat, bo generalnie jestem realista a to dość śmieszne co napisze. Człowiek został stworzony do ruchu, żeby jeść musiał się wysilic i pobiegac za tymi mamutami. Zwróć uwagę nawet na postacie rzeźbione na antycznych monumentach, gdzie każdy facet z bujna broda (kwestia gustu) ma wyrzeźbione cialo i zauważalna każda partie mięśni. Tak było na poczatku, z założenia. Otyłość przyszła z czasem, kiedy to ewolucja wciąż zmierzającą w złym kierunku pozwolala na zdobywanie jedzenia bez najmniejszego wysiłku. Smieciowego często jedzenia. Dlatego uwazam, ze trudne dziś zachowanie szczuplej, wysportowanej sylwetki to również dbanie o siebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Polemizowałabym, hehe.

Paleolit.

Wenus.

Te wyrzeźbione ciała były znaaacznie później. ;)

Ale, oczywiście, niech podoba Ci się, co Ci się podoba. ;)

post-581-0-41388600-1504521698_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z niecierpliwością czekamy zatem nie tylko na wpisy, ale również galerię :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...