Skocz do zawartości
piotrekkna

Związana hotka na imprezie

Rekomendowane odpowiedzi

Idziemy wspólnie na imprezkę. W pewnym momencie mówię, chodź do kibla, obciągniesz mi z zawiązanymi oczami. Udajemy się do kibelka, blokuje drzwi, następnie wiążę jej oczy i zakładam kajdanki na ręce przykuwając kajdanki tak, że rękoma nic nie może zrobić i musi klęczeć lub lekko się wypinać. Nagle zachciewa mi się lać, a nie chcąc lać w kibel koło niej idę do kibelka obok, który akurat się zwolnił. Muza ostro nawala i prawie nic nie słychać. Wychodząc z kibla widzę, że ustawiła się już dość duża kolejka i chcąc wrócić do mojej żonki ciągnę za drzwi od jej kibelka, ale są zamknięte. Nagle ktoś z boku mówił, że już byłem w kiblu i tu jest duża kolejka chętnych do kibla. A ja mówię, że tam moja żonka siedzi na co oni, że damski jest obok, a ja jeszcze raz próbowałem otworzyć drzwi, ale dalej zamknięte i czekający dalej na mnie kłócimy się, że kolejka itd. Nagle z kibla wychodzi jakiś zadowolony gość słyszący nasząsprzeczkę i wchodzi następny. Pytam o żonę czy tam jej nie ma, a on jakaś kobieta wychodziła zanim wszedł i ktoś z kolejki przytaknął że tak jest. Postanowiłem iść poszukać jej na imprezie, ale jej nigdzie nie było. Po pół godzinie szukania udaje się w kierunku toalety, gdzie zrobiła się już mega mega i nikogo nie wpuszczali. Pytam co jest grane gościa który wyszedł, a on że w kiblu jest jakaś kurwa, która wszystkim obciąga za free. Po odstaniu swojego w kolejkę (i kłótniach z osobami przede mną) wchodzę do kibelka, a tam moja żonka cała w spermie wykończona. Ręce miała pokrzyżowane i widać było że kilku ją lekko uniosło i zerżnęło wielokrotnie. Spermę miała w dupce, cipce, ustach, na twarzy, na ubraniu, dosłownie wszędzie. Na drugi dzień na jej profilu fb zaczynają pojawiać się zdjęcia z kutasami w buzi i cipce z anonimowych kont z podziękowaniem i prośbą o kolejne takie akcje.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niebezpieczna tylko, gdyby NAPRAWDĘ chciało się ją zrealizować.

Ale, jako fantazja - dla mnie - podniecająca. Choć, oczywiście, nie do realizacji. ;)

Ale to przecież fantazja, w niej można wszystko! :redevil:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OMG!

Pani: Nawet jako fantazja u mnie nie przechodzi, przede wszystkim ze względów higienicznych!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przede wszystkim ze względów higienicznych!

Ale dlatego, że miejsce niehigieniczne, czy że mężczyźni obcy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza - lodzik w toalecie looz, ale towarzystwo niezbyt "dobrane" ;)

Poza tym "opiekun" powinien bardziej pilnować Hotki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz, to u mnie odwrotnie.

Jakoś toaleta nie teges, ale towarzystwo mnie podnieciło. :redevil:

Czasami w podobnym stylu sny mam i budzę się bardzo nakręcona.

Gdyby nie strach przed chorobami, to... strach się bać, co by mi do głowy mogło przyjść ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Święte słowa Zouza... Strach i wiedza (nie)stety, ale czasem ludzi ograniczają ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, ten strach mnie tak paraliżuje że stawia na baczność rozsądek, więc niektóre fantazje pozostają w sferze fantazji na zawsze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, ale te "poeventowe" wrzuty fb to już przesada. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, ale te "poeventowe" wrzuty fb to już przesada. ;)

Haha, zgadzam się. To już idzie w degradację jej prywatności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...