Skocz do zawartości
tomaszwild30

Magdalena,od cnotki do...

Rekomendowane odpowiedzi

opowiadanie działa na wyobraźnie - nie kończ po tak udanym początku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez kilka kolejnych dni pan Adam zadawał mnóstwo pytań dot. Naszego małżeństwa. Najbardziej interesowały go nasze intymne rzeczy. Przy pytaniach był bardzo wulgarny i zwracał sie do nas rozkazującym głosem. Przychodził do naszego mieszkania i kazał nam sie rozbierać i nago przy nim chodzić. Dotykał moją Madzię po ciele i wkładał jej palce w cipkę. Raz przyszedł z Robertem który również obmacywał moją ukochaną... było to poniżające a jednocześnie podniecające doznanie. W piątek rano oznajmił nam, ze spędzi z nami cały weekend. Mamy być gotowi. Magdalena już w czwartek wieczorem dokładnie się wygoliła i uszykowała. Około godziny 17 przyszedł pan Adam oraz Robert i Jan. Pan Adam powiedział do mnie: „rozbierz pierdoloną sukę. Moi przyjaciele mają mało czasu bo muszą wracać do swoich żon”. Kiedy rozebrałem moją żonę, Robert dał jej paczuszkę w której były samonośne koronkowe. Magdalena je założyła. Wyglądała bardzo sexownie. Pan Adam powiedział do niej:” wyglądasz kurewsko seksowna w tych pończochach. Uklęknij, wyjmij kutasy moim przyjaciołom i obciągnij im ze spustem na swoją kurewska buzię.” Robert i Jan podeszli do Magdaleny i zaczęli ją obmacywać. Robert zajął się jej dużymi piersiami ,ściskał je i całował. Jan natomiast kazał jej stanąć. Szeroko i palcami penetrował jej cipke. Obaj przy tym wulgarnie ją komentowali. W pewnym momencie kazali jej uklęknąć, Magda najpierw Robertowi zaczęła niepewnie ściągać spodnie na co odezwał sie Jan: „dawaj dziwko, przecież widziałaś już huja a mój czeka!”. Magdalena ściągnęła mu spodnie i slipki...penis Roberta już był postawiony a z jego główki lekko ściekało nasienie. Magda po wyciągnięciu penisa Roberta, zaczęła odpinać rozporek spodni Jana. Penis Jana również był podniecony i stal. Pan Adam powiedział: „ssij dziwko bo dzisiaj taka jest twoja rola. Oni mają sie spuścić”. Oba penisy stały i widać było że główki są mokre od spermy. Magdalena klęczała i trzymała lewą ręką penisa Roberta a prawą Jana. Powoli zsuwała napletki tak ze ich główki śliskie od spermy sie pojawiały. Magda klęczała pomiędzy nimi. Ja stałem z boku i miałem zgodnie z poleceniem tylko koszulkę...widać było że cała ta sytuacja mnie podnieca... pan Adam jak reżyser patrzył na wszystko. W pewnym momencie Robert złapał Magdę za głowę i przyłożył penisa do jej ust: „bierz dziwko do ust! Zostałaś stworzona do tego.” Magdalena powoli je otworzyła i Robert wysunął swojego nabrzmiałego członka jej usta. Nie do końca ale widać było ze Magdalena sie lekko krztusi: „szmata jeszcze nie miała porządnego kutasa!.” Powiedział Jan i również przesunął sie do jej twarzy. Magda zmieniła w ustach penisy i ręką waliła Robertowi a Janowi obciągała. Pan Adam podszedł do niej i zaczął ją dotykać po ramionach, piersiach brzuchu. Kiedy doszedł do jej łona wsadził wskazujący palec i powiedział: w ten weekend ta pizda nalezy do mnie i złożę tam swoje nasienie". Na te słowa aż Magda przestała obciągać Janowi który bardzo szybko włożył jej kutasa w usta mówiąc: „ssij dziwko". Stałem z boku, i bezradnie patrzyłem jak moja pruderyjna żona nago obciąga penisa dwóm dojrzałym panom. Robert i Jan przyblizyli sie do siebie tak że Madzia miała teraz w ustach dwa penisy. Widać było ze sie krztusi ale stara sie by obaj panowie byli zadowoleni. Pan Adam w tym czasie w jej cipkę włożył już dwa palce. W pewnym momencie zauważyłem że moja żona ma obrączkę...zauważyli to też panowie. Robert powiedział:” dziwka ma obrączkę to idealnie!”. Na twarzy Jana bylo widać że jest już u końca...zaczął mocniej oddychać...w ślad za nim Robert również zaczął wydawać odgłosy zadowolenia. Pierwszy doszedł Jan, jego penis zaczął w usta mojej zony wypluwać nasienie. Biała sperma zaczęła wypływać, a w ślad za nim, Robert również zaczął sie spuszczać... żona wyjęła oba penisy ale nie przestawała je walić. Sperma zalała jej buzie rozmazując makijaż. Cześć nasienia spadła na jej piersi. Pan Adam:” brawo!dziwka właśnie obciągnęła porządnie kutasy!!a teraz idzie sie.wykąpać bo ja zamierzam żyć w ten weekend jak mąż i żona”. Następnie kazał Magdzie iść sie wykąpać. Robert i Jan w tym czasie wytarli swoje penisy w chusteczkę i zbierali sie do wyjścia. Razem z panem Adamem prowadzili luźną rozmowę. „Zerznij tą szmatę bo kurwa mała ma potencjał. Teraz nie damy radę ale następnym razem zostaniemy dłużej". Pożegnali się z panem Adamem ale zanim wyszli weszli jeszcze do łazienki i powiedzieli:” do zobaczenia kurwo mała, dobrze obciągasz ale pewnie jeszcze musisz sie nauczyć rznąć. Adaś cie nauczy.”. Kiedy wyszli pan Adam podszedł do mnie i powiedział:” jak mam byc jej mężem, daj mi swoją obrączkę.” Byłem zszokowany ale wykonałem to polecenie i oddałem moją obrączkę którą założył na swój palec. Czułem się jak obdarty z godności... „zrobiłeś cioto zakupy byśmy nie musieli wychodzić? Dziwka bierze pigułki? Zmienimy to ale to później i głębszy temat. Póki co bede ją sobie układał”. Magdalena w tym czasie wyszła z łazienki, była naga tak jak pan Adam chciał. Zauważyła brak obrączki na moim palcu. „Ta ciota.bedzie naszym sługą a ja będę twoim mężem Magdaleno. W ten weekend dopełnimy nasz związek.” Zrobiło mi się gorąco...czy mam na to pozwolić?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecające. Oddanie obrączki mocne, nawet bardzo. Tym bardziej, że bull ja założył. Poniżanie i dominację ok, ale obrączka to już nie mój klimat. Jednak ogólny subiektywny odbiór opowiadania jest bardzo pozytywny. Zwłaszcza, że rozbudowałeś początek nie zanudzając przy okazji ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...