Skocz do zawartości
tomaszwild30

Magdalena,od cnotki do...

Rekomendowane odpowiedzi

Lekcje pływania z panem Adamem odbywały się dwa razy w tygodniu. Magda była coraz bardziej otwarta i polubiła kokietowanie jej przez nauczyciela. Poza tym pan Adam zaproponował jej, że może ją tez masować ponieważ posiadał salon masażu. Dla mnie pan Adam był oschły i kazał mi bardzo często sobie obciagać. Magdalena była nim zachwycona. W końcu zgodziła się na masaż. Pan Adam zamontował ukrytą kamerkę abym widział sesję masażu. Podał mi link i mogłem oglądać przez internet. Standardowo zawiozłem moją ukochaną żonę do pana Adama. Kiedy Magda weszła obydwoje się przytulili i pocałowali...byłem zdziwiony ponieważ o tym nie wiedziałem. Jeszcze większe zdziwnienie mnie ogarnęło jak zobaczyłem, że moja żona rozbiera się a on na to patrzy. Stała tyłem ale widział jej pośladki. Podniecilo mnie to. Magdalena bardzo szybko owineła się ręcznikiem i położyła się na stole do masażu. Pan Adam był ubrany w krótkie spodenki i koszulkę polo. Przed masażem pokazał mi jak spuszcza się do oliwki którą miał wcierać w moją żonę. Miał obfity wytrysk. Zaczął jej masować plecy wcześniej całkowicie ściągając z niej ręcznik. Nie słyszałem słów ale widać było, że moja ukochana żona chciała się temu przeciwstawić...jednak bezskutecznie. Widział dokładnie moją żonę od tylu. Nogi lekko rozchylił i nawet przez kamerkę widać było, że jej kobiecość jest dobrze widoczna. W pewnym momencie zauważyłem z boku ekranu komputera, że jest ikonka czatu i...że po kliknięciu ukazał się czat i dwóch innych użytkowników. Zapytałem się kim są a oni mi napisali: „jesteś pewnie tomek, ten mąż od tej małej kurwy? Adam nas zaprosił bo ma.względem niej niezłe plany. Póki co opowiadał nam o niej a teraz widzimy. Dobra suczka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po tym byłem jeszcze w większym szoku ale czułem też podniecenie...więc nie tylko pan Adam widzi moją żonę...on ma jeszcze inne plany...wróciłem do oglądania ekranu. Pan Adam w tym czasie już śmiało sobie poczyniał z moją żoną...masował jej uda...tak aby dotykać jej nagiego łona...miała wygolone.... Przed samym masażem się dokładnie wygoliła. Widziałem jak brał kolejną porcję olejku zmieszaną z jego spermą i intensywniej jak i odważniej masował jej koło warg sromowych. Ci dwaj co ze mną oglądali wulgarnie komentowali...podniecało mnie to. Pan Adam dał jej znać aby położyła sie na plecach. Magdalena z pewnymi oporami ale obróciła się tak, że była cała naga. Brodawki sterczały...jej wargi sromowe były nabrzmiałe...była bardzo podniecona. Pan Adam masował jek.piersi...w pewnym momencie włożył bez zapowiedzi palec w jej ciasną pochwe...na początku Magda prawie zaskoczyła ale on ją przytrzymał. Opór jej z każdą chwilą słabł aż poddała się pieszczotom pana Adama. Byłem podniecony a jednocześnie zdziwiony...oto moja żona, pruderyjna pozwala aby obcy mężczyzna wsadził palec w jej pochwe i ją podniecał. Zapytałem się jak mają na imię ci dwaj i ile lat, odpowiedzieli, że jeden Robert lat 50 a drugi Jan lat 45...Pan Adam ma 45 lat. Ponadto napisali, że moja ukochana żona jest za mało rznieta...i że to sie musi zmienić. Tymczasem moja żona...dochodziła. pan Adam jedną ręką masował jej piersi a drugą intensywniej pieścił jej muszelkę. Magda pozbyła sie hamulców bo rozlozyła szeroko nogi. W pewnym momencie wygieła sie w.łuk i chwilę zastygła...przeżywała orgazm... pan Adam szybko wyjął swojego członka i kilkoma ruchami zanim Magdalenę przestał trzymać orgazm doszedł spuszczając się na jej brzuch... Robert i Jan pisali: dobra dziwka, bedzie się rznela, kurwa jebana...Adam podał mojej żonie chusteczki nawilżające którymi sie dokładnie wytarła. Powoli obróciła się i zaczęła ubierać. Zanim wyszła Adam podszedł do niej i pewnie ją przytulił. Coś jej mówił ale z racji ze nie było głosu nie można było nic usłyszeć. Następnie...pocałowali sie...był to dłuższy i bardziej namiętny pocałunek. Robert z Janem skwitowali: ona już jest jego, zerznie dziwke, może tak jak obiecał nam też ją da.na.dobre ruchanko? Ja im odpisałem: panowie to moja żona! Oni: pizda nie mydło, się nie wymydli a twoja szmata widać.że.nie.jest doruchana. Bylem jednocześnie załamany i podniecony. Musiałem szybko wyłączyć komputer bo właśnie moja zona sie zbliżała do samochodu. Weszła i namiętnie mnie.pocalowala. Widziałem, ze była zmęczona. Po powrocie poszła od razu do łazienki...pewnie chciala zmyć z brzucha resztki spermy...nie wiedziała, ze całe jej ciało bylo w spermie. Adam napisał mi sms: widziałeś cioto, ona już jest moja. A jak będę chciał to oddam jej ciało Robertowi i Janowi. Po tym sms wiedziałem że moja żona będzie rżnięta jeśli czegoś nie zrobię i tego nie zatrzymam....mam to zatrzymać? Adam napisał mi kolejnego sms: masz wybór, tak lub nie, bo potem już tego nie odkręcisz... co mam zrobić?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna historia ;-) doskonale rozumiem Adam wie jak sie zająć taka gorąca Hotka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super się to czyta. Mocno działa na wyobraźnię :) Pisz dalej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna historia, też czekam na kolejną odsłonę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super układ, rola pana Adama wyśmienita, mam nadzieje że kiedyś będę miał okazję spotkać na swojej drodze taką parkę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przez kilka dni Magdalena nie wracała do tematu masażu. Pan Adam pisał z nią sms w których dominował temat masażu, relaksu i ...orgazmu. zauważyłem, że moja żona jest rozkojarzona. Umówiła się z panem Adamem na kolejną lekcję pływania po której mieli pójść razem do sauny. Pan Adam napisał mi sms: - „słuchaj cioto, twoja żoneczka będzie ze mną siedziała w saunie zupełnie nago a jej pizda będzie całkiem bezbronna. Zamierzam jej zrobić palcówkę.” Jak zwykle zawiozłem moją żonę na basen. Zaparkowałem przed basenem a zaraz obok mnie podjechał pan Adam. W środku oprócz niego było dwóch innych mężczyzn. Domyśliłem się, ze to muszą być Robert i Jan. Obaj byli siwi ale widać było w nich wigor. Pan Adam przywitał się z moją żoną całusem w usta...a obaj panowie pocałowali ją w policzek. Mnie ignorowali. Po chwili jednak pan Adam zaproponował mi abym po jej lekcji wszedł razem z nimi do sauny. Bylem bardzo zdziwiony ale... zgodziłem sie. Z drugiej strony, było to bardziej polecenie niż prośba. Po około godzinie kiedy moja Madzia uczyła się pływać z panem Adamem wszedłem do sauny. Byłem okryty ręcznikiem. W saunie byli już Robert i Jan. Zdziwiłem się bo nic nie wiedziałem o tym, że mają tam również być. Obaj byli nadzy. Zauważyłem, że mimo wieku mieli jędrne ciała i...duże falusy....o olbrzymich jądrach. Po chwili do sauny wszedł pan Adam a za nią...całkiem naga moja żona. Na widok Roberta i Jana chciała sie okryć ręcznikiem ale pan Adam chwycił go i powiedział:-„Magda, nie potrzebujesz go a twoje ciało jest tak sexowne, że powinnaś go innym pokazywać. A poza tym tylko nasza 4 będzie w tej saunie, wiec nie ma potrzeby się wstydzić. To moi przyjaciele i wszystkim sie z nimi dzielę” ostatnie zdanie powiedział z uśmiechem. Magdalena, trochę zawstydzona usiadła na ręczniku. Jej duże piersi były pięknie wyeksponowane a ciało po godzinnym pływaniu rozgrzane i jędrne. Nogi miała złączone ale widać było, że jest wygolona. Pan Adam powiedział:-„ skoro jesteśmy w takim gronie chciałbym cos powiedzieć. Jesteście małżeństwem ale widać że potrzebujecie przyjaciela...lub przyjaciół. Ale to się jeszcze okaże. Rozmawiałem z Magdą i wiem, ze w jej związku ( ignorowal mnie tym sposobem i dawał do zrozumienia, ze jestem tylko na papierze jej mężem) dominuje rutyna i brak...orgazmu. a to jest bardzo poważne zaniedbanie. Dlatego też zdecydowałem wraz z Madzia, że będę jej przewodnikiem. A jak dalej się to rozwinie to zobaczymy. Ty zaś tomek będziesz słuchał i wykonywał moje polecenia, przecież dobrze wiesz, że najważniejsze jest to aby twoja żona była szczęśliwa i spełniona. Wiem, ze nie tylko ty ale i Magda macie uległą naturę. Powoli i stopniowo będę w was to rozbudzał. Na początku obydwoje będziecie sie do mnie i do Roberta i Janka zwracali na per Pan. Tomek będzie nazywany ciotą. A Magdalena: dziwką, szmatką, kurewką i innymi epitetami. Chciałbym abyście chwilę sie zastanowili i odpowiedzieli czy chcecie takiego związku czy nie. Jak sie.zgodzicie ja będę o was wiedział dosłownie wszystko i będę decydował o wielu aspektach waszego życia. Co do roli moich przyjaciół, przyjdzie na to czas. Póki co mają już wiedzę jak i widzą Ciebie Magdaleno tak jak Cię pan Bóg stworzył. Zastanówcie cie chwilkę a my wyjdziemy". Po tych slowach wyszli. Z Magdaleną popatrzyliśmy na siebie i powiedziałem:-„ chcesz tego...?”. Odpowiedziała:-„tak...ale kocham tylko Ciebie...” po chwili weszli panowie. –„jaka decyzja?” zapytał Pan Adam. Odpowiedziałem: „zgadzamy się”. –„ok, to było twoje ostatnie decydujące słowo, od tej chwili wasze małżeństwo należy do mnie.” Po tych słowach podszedł do Magdy i zaczął sie z nią całować. Magdalena na początku była zszokowana ale odwzajemniała pocałunki. Pan Adam przestał ją całować i kazał stanąć. –„teraz pocałujesz sie z moimi przyjaciółmi”. Pierwszy podszedł Robert, chwycił ją w pasie i wsadził język głęboko do ust mojej żony. Potem Jan który dodatkowo złapał ją za pośladek. Byłem zawstydzony...ale i podniecony.... resztę czasu jaki w saunie spędziliśmy to luźna rozmowa o naszym związku, kiedy sie poznaliśmy, co lubimy, kiedy byl pierwszy raz. Po wyjściu z sauny spotkaliśmy sie na parkingu. Mnie ignorowali a z Magdaleną pocałowali sie. Wróciliśmy do domu...Magdalena przywarła do mnie i kochaliśmy się. Jak sie później okazało to był ostatni raz kiedy razem decydowaliśmy o naszym sexie. Później nasze życie zdominował pan Adam wraz z Robertem i Janem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz ciekawiej się robi ;-) Czekam na kolejną dawkę fantazji...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...