Skocz do zawartości
tomaszwild30

Magdalena,od cnotki do...

Rekomendowane odpowiedzi

Magdalenę poznałem na studiach, drobna, filigranowa blondynka o dużym biuście przyciągnęła od razu moją uwagę. Kiedy bardziej się jej przeglądałem zauważyłem, że pomimo swoich 160 cm ma idealne proporcje. Szczupłe nogi, wąska talie i idealne biodra. Jej twarz przypominała rzeźbę cherubinów z oltarzy,wielkie niebieskie oczy,ksztaltny nosek i delikatne usta. Zdobywanie jej trwało miesiącami ale z biegiem czasu uważam ze było warto. Kiedy zobaczyłem ją zupełnie nagą na myśl mi przychodziły obrazki ze starożytnej Grecji, wynurzająca się Wenus. Dodatkowo jej skóra była gładka i aksamitna. Piersi, jak na jej wzrost obfite, zakończone były z dużymi ciemnymi brodawkami. W końcu jej kobiecość...Madzia lubiła dbać o siebie i miała cipkę całkowicie wygoloną. Jej wargi sromowe były bardzo widoczne a jak się dodatkowo podnieciła to były nabrzmiałe i duże. Z racji, ze byłem jej pierwszym, jej pochwa była bardzo ciasna. Zanim wszedłem w moją ukochaną żonę musiałem długo ją pieścić a sam moment kiedy mój penis(15cm) wchodził był bardzo wolny i delikatny. Dopiero później kiedy pochwa Magdaleny była już nawilżona mogłem szybciej się w niej poruszać. Kończyłem w niej lub na jej brzuchu lub pięknych piersiach. Pierwszy raz odkryłem, że bardzo mnie podnieca iż inny mężczyzna patrzy się na moją żonę w...naszą noc poślubną. Kiedy nad ranem, obydwoje a chcieliśmy się kochać, podczas gdy już byłem w mojej nowo poślubionej zonie,zauważyłem,ze na balkonie ktoś jest i nas podgląda. Na początku byłem zdenerwowany ale...poczułem także podniecenie....starając się tak aby podgladacz nie zauważył, przyjrzałem mu się. Rozpoznałem w nim kierownika restauracji w której mieliśmy wesele. Kochając się z Magdaleną, starałem się tak ustawić aby ona była bardziej widoczna jak i jej ciało. Po kilku minutach miałem obfity wytrysk...wtedy mój wzrok spotkał się ze wzrokiem kierownika i...uśmiechnąłem się. On odwzajemnił. Zrozumiałem, że podnieca mnie sytuacja w której moja żona jest oglądana nago przez innego...nawet nie przypuszczałem jak bardzo rozwinie sie to i że na samym podglądaniu się nie skończy...cdn.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiada się interesująco. Z chęcią przeczytam ciąg dalszy... jak już nastąpi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ciągu kilku miesięcy dowiedziałem sie wiele na temat cuckoldu a nawet...poznałem dojrzałego pana, który mając doświadczenie podpowiadał mi jak powoli ale skutecznie urabiać moją żonę by swoje sexowne ciało pomimo przysięgi oddała innemu. Zastanawialiśmy się też jak poznac moją zone z panem Adamem. Okazja sama się nawineła, Magdalena nie potrafiła pływać a pan Adam był...instruktorem pływania. Podczas mojej znajomości z panem Adamem, z racji wieku jak i doświadczenia a później statusu, zwracałem sie do niego na per Pan, podczas gdy on względem mojej osoby zaczął okazywać dominację poprzez nazywanie mnie cieniasem, rogaczem. Bardzo mi sie to podobało. W pewnym momencie kazał mi po kryjomu robić zdjęcia nagie lub w bieliźnie mojej ukochanej żonie. Na początku miałem opory ale bardzo szybko wytłumaczył mi moją rolę. Miałem być mężem, który dąży do tego by jego żona stała sie „naczyniem na sperme" dla prawdziwych samców. Tak więc zacząłem mu pokazywać różne zdjęcia, jak sie przebiera, bierze kąpiel. Pan Adam zaczął dosadnymi słowami opisywać moją pruderyjna żonę...a ja... się tym podniecalem... podczas spotkac, przynosiłem mu bieliznę Magdaleny podczas gdy on oglądając jej zdjecia w nie sie spuszczał. Na jednym ze spotkan...kazał mi sobie obciagnac mowiac, ze zanim bedzie robiła to moja żona, ja w jej zastępstwie. Jego nasienie było obfite...poza tym powoli namawialem moją żonę aby skorzystała z lekcji pływania u pana Adama...po jakimś czasie udało mi się ją namówić...cdn

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisz pisz:) ostatnio wakacyjnie chyba i malo komentarzy...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed pierwszą lekcją pływania poszedłem za nakazem pana Adama z moją ukochaną żoną zakupić strój kąpielowy, jednoczęściowy. Magda przebrała sie w niego w przebieralni. Zauważyłem, że przebijają jej sutki a i wargi sromowe także się odznaczają. Nic jej o tym nie wspomniałem. Wiedziałem, że panu Adamowi się spodoba. Na pierwszą lekcję podwiozłem Magdalenę na basen a sam zostałem w aucie. Był to czas w którym byłem bardzo podniecony. Wróciła po godzinie zmęczona ale uśmiechnięta. Powiedziała ,że pan Adam był wyrozumialy i delikatny. Wspomniała także, że czuła iż jej brodawki i łechtaczka sie odznaczają. Wyjaśniłem jej, że kazdy taki strój tak ma i zeby się nie wstydziła. Kiedy wróciliśmy moja żona udała się do łazienki a ja szybko zadzwoniłem do pana Adama. Pan Adam mi powiedział: dzisiaj poznałem twoją żonę...a moją dziwkę. Uważam, że będzie z niej idealny materiał na hotkę. Pamiętaj, że już nie masz wyjścia. Jest drobna ale idealna na rżniecie. Widać, że brakuje jej porządnego kutasa. Po tych słowach byłem podniecony i zdeterminowany aby moja żona została jego..nałożnicą, tym bardziej, że ja w.sexie byłem kiepskim kochankiem i moja Magdalena nie.miała orgazmu...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie poznal bym takiego pana Adama, tylko żeby był rechabilitantem.

Pisz dalej Tomku. Akcja sie fajnie rozwija

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Objawił się nowy talent pisarski [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...