Skocz do zawartości
driv3r

Korek analny

Rekomendowane odpowiedzi

Franki, nie o pochwę chodziło :lach:

No no, źle mi się napisało, umysł krążył wokół dupy ale palce miały w pamięci to co ostatnio penetrowały.

I taki oto wyszedł babol :)

Pewnie że dupa!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też nie przyszło do głowy, że ta końcówka z "rubinem" może przelecieć przez anus do środka. W końcu sam anus się bardzo fajnie zaciska na tej nóżce. Ale to bardzo cenna uwaga - wygląda na to, że trzeba być ostrożnym również w tej kwestii.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna wizyta na Rottenie i rusza fantazja co jeszcze moze tam wpasc. Mnie intryguje inny przypadek medyczny i jak to bylo mozliwe,ale musze miec zgodę na off top ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...ale musze miec zgodę na off top ;)

Pisz nie ociągaj się [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Hotka po paru zastosowaniach stwierdziła że jest bardzo z nim przyjemnie i często używa zaczynała od małego rozmiaru , który nie powodował dyskomfortu w trakcie wypadów do miasta:) . A Co do atrakcyjności w trakcie to jest extra:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z jedną z kochanek bawię się przy użyciu korka analnego. Kupiłem idealnie gładki korek ze stali nierdzewnej (nie jakieś chińskie badziewie z allegro za 10,99) który swoje waży. Partnerka na początku nie była przekonana do niego. Właściwie to nie chciała go w ogóle używać. Mówiła, że jest zimny, ciężki i że jest za duży. Ktoś już w tym temacie wspominał, że zimna stal to nic przyjemnego w dotyku. Ale można go bez problemu ogrzać zanurzając na kilka minut np w ciepłej wodzie. Wtedy okazuje się, że jest całkiem miły w dotyku. Na początku naprawdę ciężko wchodził. W sumie to przez chwilę miałem obawy czy w ogóle wejdzie. Ale po kilku próbach okazało się, że przy odpowiedniej atmosferze oraz odpowiednim rozluźnieniu wchodzi bez problemu. Wystarczy niewielka ilość żelu nawilżającego i już siedzi w środku. Używamy go jako wstęp do sexu analnego oraz jako dodatkowe wypełnienie w przypadku sexu waginalnego. Okazuje się, że po włożeniu korka cipka robi się naprawdę ciasna dając wspaniałe odczucia zarówno dla jednej jak i drugiej strony. Ja bardzo lubię bawić się przy użyciu wspomnianego korka. Kochanka również sprawia wrażenie jakby go polubiła. Chociaż oficjalnie nie chce się do tego przyznać. Ale ogólnie dość wstydliwa jest... Jakbym miał go kupować jeszcze raz to wziąłbym o rozmiar mniejszy. Ale z drugiej strony jeśli bez problemu wchodzi to wygląda na to, że wcale nie jest za duży.

czy mozesz podac namiar/link na ten model ktory wybrales ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cudne są te, które dodatkowo wirują...

Ale martwi mnie wypowiedź kolegi, określenia typu pedalskie...

Zastanawiam się, czy kolega ma syna???

Kilka lat temu syn mojej najlepszej przyjaciółki wyznał jej, że zdecydowanie woli chłopców. Ciekawe, co kolega zrobiłby w takiej sytuacji???

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, co kolega zrobiłby w takiej sytuacji???

Kupiłby mu korek :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...