Skocz do zawartości
driv3r

Korek analny

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam dwa korki analne, jeden bardzo podobny do tego na zdjęciu w pierwszym poście, a drugi silikonowy.

Kiedyś dość często z Menczim ich używaliśmy i sprawiało nam to dużą przyjemność, a także dodatkowo wzmagało podniecenie.

Wrażenia cudowne, trochę jak przy podwójnej penetracji, bo obojgu jest ciaśniej i przyjemnej.

Zgadzam się w 100% jest ciaśniej i czuję się w pełni wypełniona, a to bardzo przyjemne uczucie.

Noszenie korka dłużej niż w trakcie gry wstępnej lub seksu u mnie się nie sprawdza. Czuję dyskomfort.

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z jedną z kochanek bawię się przy użyciu korka analnego. Kupiłem idealnie gładki korek ze stali nierdzewnej (nie jakieś chińskie badziewie z allegro za 10,99) który swoje waży. Partnerka na początku nie była przekonana do niego. Właściwie to nie chciała go w ogóle używać. Mówiła, że jest zimny, ciężki i że jest za duży. Ktoś już w tym temacie wspominał, że zimna stal to nic przyjemnego w dotyku. Ale można go bez problemu ogrzać zanurzając na kilka minut np w ciepłej wodzie. Wtedy okazuje się, że jest całkiem miły w dotyku. Na początku naprawdę ciężko wchodził. W sumie to przez chwilę miałem obawy czy w ogóle wejdzie. Ale po kilku próbach okazało się, że przy odpowiedniej atmosferze oraz odpowiednim rozluźnieniu wchodzi bez problemu. Wystarczy niewielka ilość żelu nawilżającego i już siedzi w środku. Używamy go jako wstęp do sexu analnego oraz jako dodatkowe wypełnienie w przypadku sexu waginalnego. Okazuje się, że po włożeniu korka cipka robi się naprawdę ciasna dając wspaniałe odczucia zarówno dla jednej jak i drugiej strony. Ja bardzo lubię bawić się przy użyciu wspomnianego korka. Kochanka również sprawia wrażenie jakby go polubiła. Chociaż oficjalnie nie chce się do tego przyznać. Ale ogólnie dość wstydliwa jest... Jakbym miał go kupować jeszcze raz to wziąłbym o rozmiar mniejszy. Ale z drugiej strony jeśli bez problemu wchodzi to wygląda na to, że wcale nie jest za duży.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z jedną z kochanek bawię się przy użyciu korka analnego.....Używamy go jako wstęp do sexu analnego oraz jako dodatkowe wypełnienie w przypadku sexu waginalnego. Okazuje się, że po włożeniu korka cipka robi się naprawdę ciasna dając wspaniałe odczucia zarówno dla jednej jak i drugiej strony. Ja bardzo lubię bawić się przy użyciu wspomnianego korka.....

Dziękuje [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna, zabawka a założona przez Hotkę wcześniej, wzbudza zawsze we mnie ogromne pożądanie. Do pieszczot i delikatnego seksu jak najbardziej OK rzeczywiście jest ciaśniej i milej.

Ale miałem z udziałem tej zabawki hardcorową przygodę, zabawka była koreczkiem ze stali chirurgicznej przyozdobiona kamyczkiem na końcu, rozmiarem była idealna nie za mała. Na początku było wspaniale ale jak przeszedłem w tryb TURBO ;) po kilku minutach padło pytanie zadane z przerażeniem ze strony Hotki "Ku... gdzie on jest"

No i go nie było... został wepchnięty do środka  :facepalm: , i tu zaczęły się schody i mały stresik, na szczęście jakimś cudem po ochłonięciu i podejściu do tematu na spokojnie udało się uratować sytuację,  chociaż już miałem wizję jak lekarz się pyta Hotki na RTG jak to się tam znalazło. 

Także zabawka do pieszczot i delikatnego seksu, przy ostrzejszym może się skończyć tak jak opisałem albo gorzej.

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałam, aż ktoś napisze o takich atrakcjach. ;)

Dobrze uważać też na wibrujące ringi, hehe. ;) Nie, to nie była moja d...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałam, aż ktoś napisze o takich atrakcjach. ;)

Dobrze uważać też na wibrujące ringi, hehe. ;) Nie, to nie była moja d...

Hahaha potwierdzam, ale widzę że temat znasz ;)

ja następnym razem bez obwiązania takiego typu zabawki jakąś długą wstążką do tematu nie podchodzę, SAFETY FIRST jak to mówią  :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje zakupić omawiany w innych tematach na forum lisi ogon ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha potwierdzam, ale widzę że temat znasz ;)

ja następnym razem bez obwiązania takiego typu zabawki jakąś długą wstążką do tematu nie podchodzę, SAFETY FIRST jak to mówią  :redevil:

O boże...tampokorek  :facepalm:  :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z moich fetyszy :). Lubię stosować tę zabawkę i potwierdzam że jakoś tak fajnie ciasno jest. Nie to że na codzień jest luźno ale tak jakoś inaczej  :redevil: .

Do głowy mi jednak nie przyszło że takie coś może się zgubić w czeluściach pochwy. Ale żeby wiązać do tego sznurek? :shock:

No proszę Was, nie psujcie mi tych obrazów jakie mam w głowie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki, nie o pochwę chodziło :lach:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...