Skocz do zawartości
Pieszczoty_dla_PANI

Kłaniam się niziutko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Wszystkich, choć nie ukrywam że prze wszystkim witam PANIE.

- podziwiam Hotki

- zazdroszczę rogaczom

- mam nadzieję na odkrycie kochanka dla ...   

Czy jestem uzależniony od seksu ? - myślę że nie, choć bardzo i często pragnę by moja PANI i Żona była zadowolona i zaspokojona.

Od kilkunastu lat z różnymi odcieniami tworzymy związek o zabarwieniu femdom - może przyszedł czas na przekroczenie następnego progu ...

Obserwuję forum od kilku tygodni, aż zdecydowałem się na VIP-a.

Może to nie jest dobry czas w moim życiu na takie decyzje - ale smutki trzeba ciąć zmianami, wiec może powoli - wytrwałe zmienię marzenia w rzeczywistość, a zmiana ta stanie się odkryciem nowych przyjemności dla mojej Żony.

Po cichu liczę na PANIE Hotki które pomogą mi przekonać moją Panią do skorzystania z przyjemności posiadania kochanka ... a ja dalej będę JEJ usługiwał.

Liczę także na płeć "brzydką" która postara się zadziałać w ten sposób że moja Pani tego zapragnie ...

Na razie mówi że ja Jej wystarczam :-) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako przedstawiciel tej brzydszej części tutejszej społeczności cieszę się, że tu zawitałeś. Wiesz czego chcesz i umiesz to wyrazić słowami, a jest to umiejętność, która bardzo się tutaj przydaje.

Życzę zatem spełnienia marzeń i bezbolesnego przekraczania kolejnych granic. Baw(cie) się tu dobrze :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jestem uzależniony od seksu ? - myślę że nie

Witaj kolego, każdy tak myśli, a potem znajduje to forum i jest zajebiście :lol:  

Na razie mówi że ja Jej wystarczam :-) 

To normalna reakcja, na szczęście uleczalna  :D Niech żona poczyta posty, zwłaszcza naszych zajebistych hotek, przekona się, że diabeł nie taki straszny  :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy serdecznie. Chyba każdy znajdzie tu coś dla siebie.

Z Twojego postu wynika że "rzuciłeś już okiem" i decyzja o dołączeniu jest świadoma ;)

Rozgrzewaj swoje fantazje i aby udało Wam się znaleźć wspólną drogę do realizacji marzeń.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe powitanie.

W miarę możliwości będę się starał aktywnie uczestniczyć w dyskusjach na forum a później może przejść do czynów.

Głównym moim założeniem jest wprowadzenie w te klimaty mojej Osobistej Pani i Żony.

Przed bardziej dokładnym zapoznaniem się z tematami poruszanymi na forum miałem wizję uczestnictwa mojego tutaj, dziś to wszystko się "wymieszało":

- wiele tematów jest na tyle zgłębionych że wydaje się iż moje uczestnictwo w nich jest zbędne :-(

- wiele tematów po ich przeczytaniu otworzyło mi na nowo oczy i pozwoliło zmienić moje myśli

lecz "jądro" pozostało.

Jako "członek" z określonym "jądrem" pozwalam sobie tutaj na małe wprowadzenie.

Już ponad dwadzieścia lat z jedną KOBIETĄ.

Przez ten czas wiele co się miedzy nami działo zmieniało barwy (choć w dużej mierze to ja je inicjowałem) - czyli nie było za bardzo nudno.

Dziś jesteśmy po doświadczeniach związanych z femdom, po których mojej żonie pozostała chęć bym:

- całował i lizał Jej stopy, bym o nie dbał - zresztą nie tylko o stopy, fryzury intymne, masowanie Jej ciała, służebność oralna itd.

- przechodziłem przez ręczne pranie intymnej bielizny, mycie i pastowanie bucików, szorowanie na kolanach podług (często raniutko) - w czasie gdy moja Pani odpoczywała lub jeszcze po prostu spała

- dziś często moja Pani lubi mnie ujeżdżać będąc na górze, często lubi mnie policzkować w czasie zbliżeń gdy jest podniecona itp.

- natomiast moim głównym celem jest dostarczanie Jej przyjemności, przy ograniczeniu swych orgazmów (wtedy chodzę nakręcony i myślący co jeszcze), a że czas ucieka i człowiek coraz bardziej nie domaga, (już prawie pięćdziesiątka)

- po tych doświadczeniach myślę że moja Pani chciała by więcej, lubi orgazmy jak jestem w NIEJ, a ja po takim stosunku jestem "wygaszony" wiec logicznym się wydaje dla nas "akceptowany" kochanek ...

- moje myśli bez ograniczeń dochodzą do konstelacji w której, ja w kuchni szoruję na kolanach podłogę a w tym czasie moja Pani baraszkuje z ...

To na tyle ... przepraszam że, aż tyle ... tutaj w dziale powitania.

Mam nadzieję że pojawię się w innych działach, choć dziś życie nie do końca jest łatwe dla NAS.

Kiedyś (bo dziś już rzadko to robię) pisałem bloga ... może Ktoś będzie zainteresowany.

Czy można tutaj wkleić link ? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...