Skocz do zawartości
Zouza

Ange ou Demon

Rekomendowane odpowiedzi

a co do meritum tematu... hmmm rodzice mnie nazywali " Mary diabeł"

tutaj mam tylko inny pseudonim :redevil:

tak... lubię kochanka duszę dotknąć..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny, całkowicie popieram wasze zdanie, ja za każdym razem wracałem od kochanki z nową ogromną porcją energii i dodatkowo odkurzonym uczuciem dla żony, z wielką chęcią bym się z nią podzielił moim szczęściem i radością, opowiedział jak było, gdyby tylko chciała słuchać. Niestety, nie chce słuchać ani wiedzieć, ale i tak sytuacja odświeża nasz związek. Dlatego dla mnie kochanka jest aniołem - psychoterapeutą. Tak też powinna się czuć, jak anioł.

Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten temat powinien przeczytać Lew-Starowicz...

-Panie Doktorze nie układa mi sie z żoną pożycie małżeńskie.

-Powinien Pan jak najszybciej znaleźć sobie kochanke.

:) :)

Btw,

oczywiście że Demon.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ten temat powinien przeczytać Lew-Starowicz...

-Panie Doktorze nie układa mi sie z żoną pożycie małżeńskie.

-Powinien Pan jak najszybciej znaleźć sobie kochanke.

:) :)

Btw,

oczywiście że Demon.

A żebyś wiedział, że ta metoda odpowiednio zaaplikowana niejedno małżeństwo by uratowała, gdyby nie chorobliwa zazdrość.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

quote name='Zouza' timestamp='1503173201' post='350120'] Kim więc jest Hotka? Aniołem, czy demonem? [/quote

Dobre pytanie, ale nie łatwo odpowiedzieć, zwłaszcza facetowi, bo który z nas tak do końca odkrył co siedzie w kobiecie?   :lol:  :lol:  :lol:

Jedni myślą, że mają Anioła, a tu nagle się okazuje, że to kobieta Demon  :)  , a może zdarzyć się i na odwrót.......... choć pewnie rzadziej   :)

Ja myślę, że, że każda kobieta ma w sobie i coś z Anioła i Demona, kwestia proporcji   :D  , więc skoro Hotki to kobiety to też i ta zasada działa.

Grunt to nie trafić na modliszkę   :lach:

Pozdrawiam wszystkie nasze miłe Panie   :rose:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...