Skocz do zawartości
Zouza

Ange ou Demon

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, nie będzie o perfumach. ;)

Będzie o Hotkach i Kochankach (płci żeńskiej).

Kim jest Hotka?

Zabiera czas i cząstkę innego mężczyzny. Tak, tę odrobinę odbiera żonie.

Ale potrafi też wiele dać związkowi owego mężczyzny. Wszak wraca do domu dowartościowany, uskrzydlony, co przełożyć się może pozytywnie na jego związek.

Kim więc jest Hotka?

Aniołem, czy demonem?

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniołem, czy demonem?

..demonem w ciele anioła, albo aniołem w ciele demona ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..demonem w ciele anioła, albo aniołem w ciele demona ;)

Nie, nie.

No co Wy, nie wiecie tego? Boszeeee czy ja mam oczywiste oczywistości tutaj wykładać?

Hotka jest upadłą Anielicą, która zfrunęła z nieba po tym jak zobaczyła co się tutaj wyrabia. Wleciała przez otwarte okno do Zbyszka40 kiedy ten się kąpał i zobaczyła na monitorze forum ZKF i tak się wciagnęła że za cholerę nie chce wracać.

A poważnie to słabo to widzę że kochanek wraca po spotkaniu z HW i to jego dowartościowanie przekłada się na szczęście rodzinne w jego domu. Jakieś to dla mnie sztuczne jest ale ja to staroświecki jestem :).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aniołem, zdecydowanie :) No chyba że żona się dowie, to wtedy niekoniecznie. Wtedy jest lafiryndą.

Nasz dobry kolega, z którym znamy się prawie 20 lat i który został moim kochankiem dwa lata temu, przeżył renesans związku. Absolutnie nie wątpię, że żonę kocha najbardziej na świecie, nawet kiedy mówi mi komplementy i mnie dotyka. Twierdzi, że dzięki mnie czuje się świetnie, często ma ochotę na seks z żoną, zachęca ją do nowych zachowań i fantazji. Żonę ma bardzo miłą, ale zamkniętą w sobie. Zastały związek się rozruszał i znów zaczął się rozwijać.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A poważnie to słabo to widzę że kochanek wraca po spotkaniu z HW i to jego dowartościowanie przekłada się na szczęście rodzinne w jego domu. Jakieś to dla mnie sztuczne jest ale ja to staroświecki jestem :).

A tu się mylisz.

Kochanek wraca do żony i choć ona o niczym nie wie, to stara się jej to wynagrodzić.

A czasem jest tak, że dopiero wtedy uświadamia sobie, że bardzo ją kocha i nigdy nie chciałby jej stracić.

A niekiedy staje się bardziej kreatywny w sypialni. ;)

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tu się mylisz.

Kochanek wraca do żony i choć ona o niczym nie wie, to stara się jej to wynagrodzić.

A czasem jest tak, że dopiero wtedy uświadamia sobie, że bardzo ją kocha i nigdy nie chciałby jej stracić.

A niekiedy staje się bardziej kreatywny w sypialni. ;)

Zgadzam się. Gdyby to, że zaspokoił mnie kochanek nie nakręcało Rrr i mnie do małżeńskich zabaw, zdrada kontrolowana jako pozytywne i ożywcze dla związku zjawisko w ogóle by nie istniała.

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdrada kontrolowana jako pozytywne i ożywcze dla związku zjawisko w ogóle by nie istniała.

Chwila chwila. Zdrada kontrolowana w relacji Hotka i Rogacz jak najbardziej może i w większości ożywia ich związek. Co do tego nie mam wątpliwości.

Opisany przykład do mnie dociera i fajnie że tak się dzieje? Tyle że ja bym tak nie umiał na dłuższą metę. Taki typ po prostu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi co najmniej czterech mężczyzn o randze kochanka mówiło, że wprost to się przekłada na ich pozytywne relacje z żoną. Wystarczy z kochankami o tym porozmawiać by to wiedzieć. Nie trzeba z nimi sypiać :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...