Skocz do zawartości
Cuckoldplace

etyka - co wg Ciebie nie jest etyczne w świecie zk?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

No nie, bo szacunek, wrażliwość, uczciwość nie jest sexualnością, jeżeli obie strony się na coś zgadzają i tego chcą , są tego świadome to nie ma mowy że coś może być nie etyczne bo jest sexualne

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, jennaro pisze:

bo szacunek, wrażliwość, uczciwość nie jest sexualnością

34 minuty temu, jennaro pisze:

uczciwość szczerość, poszanowanie drugiego człowieka, wrażliwość, szacunek itp. Te wszystkie elementy powinny wystąpić w relacjach sexualnych

No to jak w końcu ??

Napisałeś tak:

A - etyka

B -  szacunek, wrażliwość, uczciwość itd
C - seksualność

Przy czym: A nie równa się C jednak A = B i B = C.

Czyjaś logika więc tu kuleje - albo moja albo Twoja. Ewentualnie potrzebuje chyba szerszego wyjaśnienia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A = B & B != C, tak napisałem "wrazliwosc nie jest sexualnoscia" - czytaj uwazniej

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, jennaro pisze:

A = B & B != C,

więc A=C

napisałem "wrazliwosc nie jest sexualnoscia"

jak również napisałeś, że ściśle się z nią wiąże.

3 minuty temu, jennaro pisze:

czytaj uwazniej

Czytam uważnie co także Tobie polecam. Wróć do powyższych postów i przeczytaj je jeszcze raz bo albo sam sobie przeczysz albo przedstawione tłumaczenie jest niewystarczające. Dlatego też dopytuję

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Cytat

jak również napisałeś, że ściśle się z nią wiąże..

Gdzie tak napisałem, proszę o mój cytat?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie tak napisałem, proszę o mój cytat?

Kolejny raz? No dobrze...

51 minut temu, jennaro pisze:

uczciwość szczerość, poszanowanie drugiego człowieka, wrażliwość, szacunek itp. Te wszystkie elementy powinny wystąpić w relacjach sexualnych, niezależnie czy to swing, zk, dominacja itp. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ponadto  gdy napisałem A = B & B != C, odpisałeś:

Cytat

więc A = C

więc tłumacze ci zapis

A równe B i B różne od C 

Jesli A = B to nie przeszkadza żeby  B było rózne od C

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Powinny wystąpić w relacjach seksualnych wszystkich, sorry juz nie mam siły, kto chce zrozumie jak uważa

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@jennaro - To inaczej. Czy wg Ciebie uczciwość szczerość, poszanowanie drugiego człowieka, wrażliwość i szacunek wiążą się z seksualnością czy nie ? I jeżeli nie to dlaczego ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Są od niej niezalezne. Chodzi o to że nie można piwoedzieć ze ktos sie zacbowuje nieetycznie bo bedac zona ma wielu kochankow, dlatego to napisalem ze czesto w naszym spoleczenstwie posiadanie wielu kochankow jest nie etyczne, zk jest nieetyczny itp _ pisze z komorki

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...