Skocz do zawartości
Cuckoldplace

etyka - co wg Ciebie nie jest etyczne w świecie zk?

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Kba pisze:

Ale czy po takiej dawce adrenaliny i emocji da się jeszcze przestać ew. zawrócić ?

Tak. Wiele osób robi sobie okresowy urlop "od klimatu". Z rożnych powodów

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Leta&Emiliano pisze:

natomiast wydaje mi się, że właśnie osoby wkraczające na "wyższe" poziomy emocji, to jednak osoby bardziej podatne na uzależnienia, co oznacza w moim przekonaniu, że trudniej do nich dotrzeć z sensowną argumentacją. Ale oczywiście mogę się mylić.

ja należę do tej grupy podatnej na uzależnienia, nie dotrze do mnie żadna zewnętrzna argumentacja (najmądrzejsza i najszczersza)  - to ja muszę zauważyć swoje błędy, przedawkowania i wtedy mogę się przyznać do popełnionych błędów - najpierw przed sobą samą 

jest to trudne lecz nie niemożliwe :)

bardzo trudno jest się uzależnić ponieważ luksusowe narkotyki nie występują hurtowo :) tu jest nadzieja ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Leta&Emiliano pisze:

fajne słowo - zaleca się...wydaje mi się, że całym problemem pozostaje samoświadomość lub nieświadomość i wówczas cokolwiek się powie, nawet poparte argumentami, chyba jednak nie trafia do głowy. Wydaje mi się też, że może być to związane z ośrodkiem uzależnień jaki mamy w swoim organizmie - jedni są bardziej podatki, inni mniej - natomiast wydaje mi się, że właśnie osoby wkraczające na "wyższe" poziomy emocji, to jednak osoby bardziej podatne na uzależnienia, co oznacza w moim przekonaniu, że trudniej do nich dotrzeć z sensowną argumentacją. Ale oczywiście mogę się mylić.

L. 

L. Nie sądzę żebyś się myliła. Problemem pozostaje coś o czym raczej tu się nie pisze uczucie (nie emocje, adrenalina).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, iko pisze:

bardzo trudno jest się uzależnić ponieważ luksusowe narkotyki nie występują hurtowo

To już zależy od dealera. Jak Ci się trafi dobry dostawca takich emocji to...  Zresztą, sama wiesz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Kba pisze:

Problemem pozostaje coś o czym raczej tu się nie pisze uczucie (nie emocje, adrenalina)

załóż temat

porozmawiajmy w osobnym miejscu o tym... 

niewielu będzie odważnych rozmówców lecz warto próbować

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Wichura pisze:

Zresztą, sama wiesz ;)

wiem, bo ćpam teraz na potęgę :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Wichura pisze:

To już zależy od dealera. Jak Ci się trafi dobry dostawca takich emocji to...  Zresztą, sama wiesz ;)

Niebezpieczne regiony: narkotyki, dealer... i mówisz że można wziąć urlop? Chyba raczej odwyk... ale wtedy niebezpiecznie wracać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Kba pisze:

ale wtedy niebezpiecznie wracać.

Poziom niebezpieczeństwa zależy od poziomu poukładania w głowie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Kba pisze:

Niebezpieczne regiony: narkotyki, dealer... i mówisz że można wziąć urlop? Chyba raczej odwyk... ale wtedy niebezpiecznie wracać.

jeszcze raz @Kba

to jest temat o etyce a nie adrenalinie, emocjach i uczuciach

czy ja naprawdę muszę na zielono pisać byś czytał co próbuję Ci przekazać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, iko pisze:

załóż temat

porozmawiajmy w osobnym miejscu o tym... 

niewielu będzie odważnych rozmówców lecz warto próbować

eeee Raczej nie, bo raczej nie po to wchodzi się na forum cuckold żeby rozmawiać o uczuciach. To bezgranicznie niebezpieczne związki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...