Skocz do zawartości
Cuckoldplace

etyka - co wg Ciebie nie jest etyczne w świecie zk?

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie nieprzekraczalną granicą jest zrobienie krzywdy innym,

To co robiąc byś zrobił krzywdę?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To co robiąc byś zrobił krzywdę?

..a to właściwie można by zacząć kolejny temat, spojrzę na kogoś krzywo, powiem ty ...........uju, dla każdego będzie to coś innego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

..a to właściwie można by zacząć kolejny temat, spojrzę na kogoś krzywo, powiem ty ...........uju, dla każdego będzie to coś innego.

ale w kontekscie zdrady kontrolowanej...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, zakładam, że do żony nie powiesz "ty ....uju" ;) Może czasem krzywo spojrzysz. ;)

Ale w sumie to biedny jesteś, tak Cię pod ścianą stawiają. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale w kontekscie zdrady kontrolowanej...

....staram się być szczerym, nie czaruję i nie obiecuję. Jeżeli coś ustalam, to się tego trzymam. Jak o czymś nie chcę rozmawiać to nie zaczynam.

A co jest nie etyczne w ZK, można by powiedzieć, że jak jest trójka ludzi i na coś się umawiają i tego się trzymają, to chyba nie może to być nie etyczne.

Parom jest na pewno łatwiej, ale patrząc na różne peturbacje związków na forum, to i tutaj rózne rzeczy się zdarzają.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w sumie to biedny jesteś, tak Cię pod ścianą stawiają

... no Zou w końcu Draniem jestem, a więc nie etykę mam wpisaną w postępowanie ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

E tam, możesz ściemniać innym, nie mnie. :D

Draniem to jest ten/ta. która ...uj wie co obiecuje, a potem dziwnym trafem "zapomina". ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli większość

Nie przesadzaj.

Prawdziwych drani to ja bym mogła na palcach jednej ręki zliczyć.

Bo istotne jest usłyszeć to, co ktoś faktycznie obiecuje, a nie co byśmy chcieli, by obiecał i sami sobie dopowiadamy. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...