Skocz do zawartości
Cuckoldplace

etyka - co wg Ciebie nie jest etyczne w świecie zk?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy dyskutanci wiedzą, że mylą pojęcia w większości napisanych tu postów? Etyka to nie moralność! A większość z was snuje gadkę o moralności :)

Trzeba by zmienić tytuł i wszystko będzie ok ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mylą, to dyskusja podryfowała w tym kierunku. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mylą, bo twierdzą, że to co dla jednego etyczne, dla drugiego już nie.

Etyka jest nazwą nauki tak jak geografia. Nie można twierdzić, że coś jest geograficzne dla jednego a dla drugiego juz nie ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ale etyka jest filozofią moralną. A chyba sama wiesz jak wiele poglądów filozoficznych, zależnie od filozofa, mamy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli przyznajesz mi rację, nie przyznając jej :) Ja tego nigdy nie umiałam :):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może?, ale nawet jeśli WSZYSCY mylimy, to co? :D

Inkwizycja lingwistyczna? ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inkwizycja lingwistyczna?

i to jest właśnie nieetyczne, spowodowałaś, że zaczęłam myśleć o swojej moralności;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze nie da się być strażnikiem cudzej moralności. Ale po drugie - ja tak naprawdę mam w dupie, czy ma tę żonę, czy nie, z zastrzeżeniem tego, co wcześniej o forumowych rogaczach pisałam. Oczywiście można powiedzieć, że przecież zabieram jego czas, a mógłby go poświęcić jej, czy rodzinie, ale przecież jak spotyka się z kumplami na piwo, czy mecz, albo idzie biegać, czy na siłownię - to jakoś nikt nie powie, że zabiera czas rodzinie. ;) No, może żona, jeśli permanentnie nie ma go w domu. ;)

Nie umiem postawić  znaku równania pomiędzy tymi sprawami, pomiędzy pójściem  na siłownię  czy na piwo a pójściem do kochanki.

Widzę a raczej czuję tu wyraźną różnicę. Kochanka zabiera nie tylko czas, zabiera coś jeszcze, mianowicie jakąś cząstkę tego mężczyzny a raczej to on tą cząstkę, mniejszą czy większą, odbiera swojej kobiecie  i zanosi innej. Tym samym on  bierze to na klatę , bo jak słusznie napisałaś: Nie da się być strażnikiem czyjejś moralności.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiem postawić znaku równania pomiędzy tymi sprawami, pomiędzy pójściem na siłownię czy na piwo a pójściem do kochanki.

Ale ja nie stawiam znaku równości.

Mówiłam tylko o czasie, który można spożytkować na różne sposoby. Ale każdy z nich ten czas zabiera.

Kochanka zabiera nie tylko czas, zabiera coś jeszcze, mianowicie jakąś cząstkę tego mężczyzny a raczej to on tą cząstkę, mniejszą czy większą, odbiera swojej kobiecie i zanosi innej.

To prawda, ale to od niego zależy, czy zabiera tylko jego dotyk i spermę, czy znaaacznie więcej. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 19.08.2017 o 16:41, Raist pisze:

Nie chcę się w niczym upierać, bo w 100% rozumiem brak tolerancji do zmuszania partnerki / partnera aby robił coś na co nie ma ochoty.  

to jest jasne, nie zgadzasz się z "przymuszaniem" hw by zrozumiała, że jej rogacz chce zmienić się w bulla

W dniu 19.08.2017 o 16:41, Raist pisze:

Ale niczym w moich oczach się nie różni od kochanka, który przychodzi na forum bez wiedzy żony.

zaraz.. zaraz... nie masz zrozumienia dla potrzeb mężczyzny, który chce się spełnić jako kochanek i nie może / nie chce się z tym z żoną z różnych względów podzielić, jednak przychodzi tu po to by spełniać swoją POTRZEBĘ

a jak zatem oceniasz postawę rogacza, którego żona jeszcze nie wie co mu w duszy gra, która (jak wiele kobiet stąd, na początku w ogóle tego nie potrzebuje) a ów mężczyzna zaczyna pracę nad żoną by spełnić swoją POTRZEBĘ?

zobacz, przecież nimi obojgiem kieruje POTRZEBA, ta sama POTRZEBA - spełnienia erotycznego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...