Skocz do zawartości
Cuckoldplace

etyka - co wg Ciebie nie jest etyczne w świecie zk?

Rekomendowane odpowiedzi

jest Twoja definicja etyki w świecie zdrady kontrolowanej? Co uważasz za nieetyczne?

można to rozdzielić? 

świat zdrady mniej lub bardziej kontrolowanej od świata, w którym się poruszamy??

no cóż..........znowu takie ładne słowo....hipokryzja

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nawet nie musi być jednorazowy.

U mnie relacje budują się baaaaaardzo długo.

Stały kochanek ze trzy lata nie znał mojego nazwiska. :D

Jakaś taka nieufna jestem i już. ;)

Ja kochankiem nie jestem, ale 4 lata się znamy i też nie znam nazwiska:D

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Druhu, nie pytałeś! A okazji do jakiegoś oficjalnego przedstawienia się nie było. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

można to rozdzielić? 

wg mnie można - bo różne tutaj, zupełnie nowe postawy się generują między ludźmi w takim środowisku i w takim zboczonym kontekście i wiele z nich w tzw "codziennym" świecie nie występuje

tak jak dzielisz znajomych na tych co wiedzą i tych co nie wiedzą w co się bawisz - to już nie hipokryzja? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na początku takie miałam ideały... jednak tak najzwyczajniej w świecie, poznając temat, po prostu stwierdziłam, że nie będę takiego mężczyzny oceniać dlaczego jest kochankiem - nie oceniam jego takiego postępowania i jedno wiem, że nie zawsze jest to niskie libido żony, bardzo często jest to potrzeba zdobywcy, szukanie emocji etc... jak również nie stawiam się po stronie jego partnerki, nie myślę o niej, nie oceniam i ale nie pozwolę na nią złego słowa powiedzieć - wtedy uruchamia  mi się jakaś "solidarność jajników"

Iko, ja nie oceniam, po prostu nie umiem zniesc mysli, ze gdzies jakas zona nie wie... to nie moje zmartwienie, wiem o tym na rozum. Święta tez nie jestem, różnie bywało. Ale źle się z tym czuję i póki co, nie umiem tego zmienć.

A co do relacji... jeśli czuję, jestem ufna jak baranek. Nacięłam się nie raz, ale też nie umiem inaczej. Taka cena szukania spełnienia marzeń ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, ja nie oceniam,

nie czuję się oceniania absolutnie

właśnie ów temat etyka tutaj w naszym kontekście w sumie nie ma złych i dobrych odpowiedzi, każdy z nas ma swoje jej rozumienie i praktykowanie

są postawy, które wydają mi się niedopuszczalne w mojej "moralności", tak jak i w twojej masz swoje postawy :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak dzielisz znajomych na tych co wiedzą i tych co nie wiedzą w co się bawisz - to już nie hipokryzja?

nie

bo <niemówienie> całej prawdy nie jest kłamstwem

a postepowanie w zależności od tych co wiedzą lub nie jest hipokryzją

ale ja nie w temacie, więc mogę się mylić

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie w temacie, więc mogę się mylić

a w jakim temacie nie jesteś? zk? bo Cię nie rozumiem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie czuję się

Nie oceniam mezczyzn, ktorzy zdradzają tu czy tam swoje zony bedace w niewiedzy, tak jak i Ty nie oceniasz :) Nawet przez mysl nie przeszloby mi ocenianie Ciebie czy innej HW w takiej sytuacji. Tak jak pisalam, nie jestem święta... niech to wystarczy...

Każdy ma swoją zgodę ,na przeróżne życiowe scenariusze, kim ja jestem, by oceniać...?

Sama marzę o coming out i by nie być ocenianą ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"a postepowanie w zależności od tych co wiedzą lub nie jest hipokryzją"

a wybacz;-) sprawdzałam trzy razy;-) to  nie moje słowa, więc się nie wypowiem 

a zycie jest kolorowe;-) przynajmniej dla mnie

bo nie mam dylematów moralnych w zależności od tego kto wie kto nie;-)

bo moja moralność jest moja............a reszcie nic do tego;-)

p.s.

ale mogę Ci szepnąć, kto to wyżej napisał;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...