Skocz do zawartości
Marzyciel

Kiedy pomyślałeś o tym pierwszy raz

Rekomendowane odpowiedzi

Jako forumowy nowicjusz chciałbym zapytać starszych i mądrzejszych jak to się u was zaczęło. Zapewne taki wątek już jest mimo to chciałbym usłyszeć jakieś ciekawostki. Pytanie zwłaszcza do panów, co sprawiło że pomyśleliście, że intymność może być elastyczna?

Zapraszam do dyskusji, pozdrawiam :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Elastyczna intymnosc. Podoba mi sie to sformulowanie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę że to uczucie ;) jeśli wszyscy zachowują umiar i rozsądek to nikt nic nie traci tylko dostaje więcej. (pod warunkiem że ustalono swoje preferencje, jedni delikatność inni "pieprznosc" jedni dominacje inni uległość a inni partnerstwo relacji)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że od zawsze nie zgadzałem się z pruderyjnym podejściem do tematów seksu jakie co niektórzy wpajają nam z każdej strony. W związku z powyższym oraz ze znalezieniem odpowiedniej partnerki w pewnym momencie zaczęliśmy się interesować także innymi układami niż 1v1 i tak zostało do dziś. A że otaczamy się raczej ludźmi dla których seks także nie jest tematem tabu tym łatwiej nam przychodzi ochota na dalszą eksplorację naszej seksualności

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś, na długo przed moją żoną dziewczynę, która się puszczała na lewo i prawo. Na myśl o facetach pocierała nogami. Chyba dlatego szukając kolejnych partnerek wybierałem mniej śmiałe i wzbudzające zaufanie. Trodno mi nawet poruszyć temat zdady przy żonie i tylko podgaduję żartami, żeby zbadać grunt. Co za ironia losu. Po latach chciałbym, żeby żona mnie zdradziła. Pewnie psychologowie mieliby tu dużo do powiedzenia. O istnieniu cuckold dowiedziałem się dość późno i przechodziłem przemianę. Początkowo od "zabiłbym" przez wewnętrzne rozdarcie przeradzające się w podniecenie. Obecnie fantazjowanie o tym jest bardzo przyjemne, ale powoli przestaje wystarczać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie zaczęło sie wszystko kiedy mając prawie 20 lat, moja ówczesna dziewczyna (pierwsza z która zaczęły sie intymne relacje) wyjechała na studia i przez pierwszy rok widywaliśmy 2 x w miesiacu - nim zaczęliśmy sie naprawdę bzykać, masturbowała mnie opowiadając, fantazjując o tym jak zalicza przedmiot u profesora albo jak w środku nocy musi sie zrywać, by pojechać taksówka do starszego kolesia ktory ja na niby sponsoruje... To było cholernie podniecające, bo opowiadała mi o tym bardzo realńie. Nigdy pozniej żadna dziewczyna tego nie powtórzyła.

Kiedys to wszystko opisze ale w osobnym temaćie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Elastyczna intymnosc. Podoba mi sie to sformulowanie :)

Dziękuję, to moje autorskie :)

Miałem kiedyś, na długo przed moją żoną dziewczynę, która się puszczała na lewo i prawo. Na myśl o facetach pocierała nogami. Chyba dlatego szukając kolejnych partnerek wybierałem mniej śmiałe i wzbudzające zaufanie. Trodno mi nawet poruszyć temat zdady przy żonie i tylko podgaduję żartami, żeby zbadać grunt. Co za ironia losu. Po latach chciałbym, żeby żona mnie zdradziła. Pewnie psychologowie mieliby tu dużo do powiedzenia. O istnieniu cuckold dowiedziałem się dość późno i przechodziłem przemianę. Początkowo od "zabiłbym" przez wewnętrzne rozdarcie przeradzające się w podniecenie. Obecnie fantazjowanie o tym jest bardzo przyjemne, ale powoli przestaje wystarczać.

Ja mam zdecydowanie podobnie, też byłem na początku furiatem, zazdrośnikiem. Pamiętam na jednej imprezie, jak moja ukochana nie miała nic przeciwko, że kolega jej gładzi udo. Dopiero z perspektywy czas mnie to rajcuje.

U mnie zaczęło sie wszystko kiedy mając prawie 20 lat, moja ówczesna dziewczyna (pierwsza z która zaczęły sie intymne relacje) wyjechała na studia i przez pierwszy rok widywaliśmy 2 x w miesiacu - nim zaczęliśmy sie naprawdę bzykać, masturbowała mnie opowiadając, fantazjując o tym jak zalicza przedmiot u profesora albo jak w środku nocy musi sie zrywać, by pojechać taksówka do starszego kolesia ktory ja na niby sponsoruje... To było cholernie podniecające, bo opowiadała mi o tym bardzo realńie. Nigdy pozniej żadna dziewczyna tego nie powtórzyła.
Kiedys to wszystko opisze ale w osobnym temaćie.

Nie mogę się doczekać, żeby przeczytać o tym wszystko co do słowa.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...