Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

a tu wersja ze zmienionym jedym szczegółem, jeśli mąż wolałby akurat tę scenę widzieć...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...ta fantazja powraca...

w innej nieco poerspektywie...

szybki szkic na kolanie...jak lubiłbym i chciał oglądać np mecz w TV:)))

EDCB2714-AB68-4438-B3F9-A9D49E02D7FA.jpeg

• Lubię 19
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, 1lemur pisze:

.jak lubiłbym i chciał oglądać np mecz w TV:)))

Ja nie dałbym rady oglądać meczu w takim układzie :)

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, oj tam. Pretekst do spotkania w dobrym towarzystwie jest, a potem... a potem - od czego są w końcu powtórki meczów;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znałam takiego jednego, który podczas  oglądania meczu zwyczajnie nie działał... Chociaż to też mało powiedziane, totalnie wtedy nietykalski był... I warczał na mnie jak się próbowałam zbliżyć... :D

Dlatego uważam, że takie zabawy to tylko dla panów z bardzo podzielną uwagą...ew.z takimi co  lubią oglądać wcześniej wspomniane powtórki... ;)

A szkis na kolanie, jak zwykle świetny...  @1lemur używaj tego kolana częściej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wakacje w toku. Moje zaczynają się za 2,5 tygodnia. Jako urodzony entuzjasta nudyzmu/naturyzmu zapewne znów wrócę do natury;) 

tymczasem z kołnierzyko-krawatowego spotkania poufny załącznik do notatki tylko dla Forumowiczów;) 

szkic to jedno - ale 1/ ten promień światła...  2/ to gwałtowne wyrwanie kartki.  

Oby wszystkim fantazje się spełniały:)))

B1D36AFD-6AF5-43AB-9D31-8C8EDAA5FCF4.jpeg

• Lubię 13
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...człowiek siedzi w domu to znów ma czas trochę porysować i pofantazjować....:)

qaqa.jpg

• Lubię 15
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, 1lemur napisał:

...człowiek siedzi w domu to znów ma czas trochę porysować i pofantazjować....:)

Super...
Długo kazałeś czekać na wenę twórczą :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...