Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

No ja też ubolewam nad tym faktem, coś nam @1lemur  chyba kawę przestał pić, hihihi

/Ann 

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

długo mnie nie było... dużo się działo więc nie było możliwości na dłużej tu zaglądać

Dziś dzielę się kolejnym szkicem z cyklu wiadomego. Miłego!

1.jpg

• Lubię 18
  • Dziękuję 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo to mało powiedziane... 

/Ann

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlugo, czy nie... Warto czekac! Zacny rysuneczek! Szacuneczek.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...kolejny szkic z meandrów mojego szkicownika...

2.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorka, moze ja sie nie znam na sztuce - z reszta na bank sie nie znam, ale... te poprzednie rysunki to jakby duzo czasu, skupienia, miejsca, a ten ostatni - sorka za porownanie... jakby styrany po ciezkiej alko-pigulo-nocy i drzace dlonie... :)

Ale, co tam ze mnie za marchant, czy inny kustosz... :) Bez obrazy! Szkicuj dalej - jestem fanem!

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za wpis. Wyjaśniam że są rysunki i są szkice do nich. Nie roszczą sobie one prawa bycia dokładnymi rysunkami. Ale mimo prostoty technicznej dla mnie są skończone. Zapisują myśl, nie konkretyzują szczegółów. A może komus dadzą pole do wyobraźni.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 3.06.2019 o 13:38, 1lemur pisze:

Dzięki za wpis. Wyjaśniam że są rysunki i są szkice do nich. Nie roszczą sobie one prawa bycia dokładnymi rysunkami. Ale mimo prostoty technicznej dla mnie są skończone. Zapisują myśl, nie konkretyzują szczegółów. A może komus dadzą pole do wyobraźni.

Ja Uwielbiam Te Twoje "Niedokończone" Rysunkowe  Myśli ...bo właśnie one dają punkt zaczepienia dla wyobraźni ...Ty masz swoją wizję ,a Nam pozostawiasz miejsce Na Nasze własne...ćwiczenie wyobraźni ...Dziękuję ... ;)

...tylko po uszach kiedyś ode mnie dostaniesz, jak będziesz tak rzadko Nas nimi częstował  :P 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) talentu. A te fantazje działają na wyobraźnie... :)

_ONA

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym razem szkic o tytule " Wesele"

Zawsze kiedy widzę że w jakimś polskim parku, pałacyku, sali biesiadnej itp odbywa się wesele myślę o tym co też tam dziś w nocy się wydarzy. Ile namiętności, napięcia i przyjemności rozleje się po jego trawnikach, krzakach samochodach itp.  Od zawsze kiedy bywałem na weselach działy się ciekawe rzeczy. Włącznie z tym, że widziałem kiedyś ukradkiem jak - pomijając szczegóły - pewna żona zdradza męża (nie tak dosłownie jak to narysowałem) ale kto wie dokąd by doszli po tym namiętnym pocałunku gdybym ich nieświadomie przypadkiem nie spłoszył.

A to tylko jedno z kilku co najmniej ciekawych wspomnień.

Co jest takiego w tej polskiej imprezie, że wywołuje takie namiętności? Wszak o polskim dramacie narodowym pod tym samym tytułem mówi się: Polska w pigułce. :)

wesele4b.jpg

• Lubię 18
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...