Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że pojedynczy rysunek potrafi powiedzieć więcej niż już podpisany, ale nie mogłem się oprzeć i z kilku szkiców zmontowałem taką oto komiksową fantazyjkę na nadchodzące wakacje. Życzę sobie i Wam aby podobna tablica, z realnymi wspomnieniami mogła powstać po Waszych urlopach/ wycieczkach/ weekendach J

post-58-0-10711800-1529671483_thumb.jpg

• Lubię 24

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

uwielbiam

bezkrytycznie uwielbiam

a widzę, że dobre słowa dodają Ci nieco wiatru w żagle..

poproszę o więcej.. więcej... :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko - dobrze mnie wyczułaś ;) coś w tych dobrych słowach jest, że chętniej zaglądam do szufladki:) i też rysuję nowe:)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też Cię bezkrytycznie i bezgranicznie uwielbiam! ;)

Czekam na więcej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko - dobrze mnie wyczułaś ;) coś w tych dobrych słowach jest, że chętniej zaglądam do szufladki:) i też rysuję nowe:)

a ja lubię chwalić, mlaskać z zachwytu.... i powtarzać wciąż te same słowa i szukać nowych... 

gdy jest za co chwalić

a Ciebie mam za co chwalić i będę to robić... a jak mi się jakiś rysunek nie spodoba bo jakoś mi się rozminie z Twoją wrażliwością, to też będę umiała to powiedzieć... tak delikatnie tylko postaram się wówczas... choć wątpię by taka sytuacja była możliwa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to już się rumienię na całego:)))) bedę podrzucał kolejne:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś taka mi oto przyszła sześćdziesięciosekundowa fantazyjka:) Uwielbiam takie konstelacje...)

post-58-0-35138800-1530885824_thumb.jpg

• Lubię 28

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś taka mi oto przyszła sześćdziesięciosekundowa fantazyjka

Obyś zawsze dostawał takie natchnienie życzę Ci weny non stop wspaniałe!!!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś taka mi oto przyszła sześćdziesięciosekundowa fantazyjka:) Uwielbiam takie konstelacje...)

Świetnie złapane.

Masz rękę, nie spierdol tego :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obyś zawsze dostawał takie natchnienie życzę Ci weny non stop wspaniałe!!!

Dzięki:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...