Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Zrobiłem i nadal nic nie wiem;)

niech nie myli Cię jej niewinne spojrzenie... 

ona tylko sprawdza... rozbudza swoją delikatnością tego mężczyznę... 

zaraz ją poniesie i nie przy nim :redevil:

takie moje pierwsze skojarzenie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre. Wszystko ma się wydarzyć jakby poza rysunkiem:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dobre. Wszystko ma się wydarzyć jakby poza rysunkiem:)

bo to widać... nie wszystko musi być "dorysowane"... tak to czuję :)

dobrze, że wróciłeś z rysunkami... dawno Cię nie było... choć zdecydowanie bardziej wolę, te Twoje autorskie fantazje ... te z głowy... działają na mnie mocniej ... dziękuję...  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M.

Wygląda jakby zakrywała go dłonią bo przeszkadza jej taki mały i cienki ptak w rozmowie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.... poszukiwałem tak pospiesznie kształtu jak w tej fantazji żona pospiesznie dobierała się do niego. Mi to zajęło jakichś 20 sekund....

post-58-0-13843900-1528391942_thumb.jpg

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

M.

Wygląda jakby zakrywała go dłonią bo przeszkadza jej taki mały i cienki ptak w rozmowie.

niewykluczone że tak właśnie było.... też ten wariant rozważałem...:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłem i nadal nic nie wiem;)2.jpg

Kokietujesz Pan odrobinę :)

Ja widzę pierwsze wakacje, Żona Już doskonale wie, że dzisiaj zostanie HW ale nie bardzo wie jak powiedzieć mężczyźnie, że w letniskowym domku przy plaży czeka na nich mąż.

Z nieśmiałością w głosie muska więc delikatnie...kieliszek.

Czekam na Twoje kolejne rysunki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zaciekawiło mnie pewne zupełnie przypadkowe amatorskie zdjęcie w necie. Nie potrafiłem go zinterpretować bo nasuwało mi się wiele rozwiązań. Zainspirowany zrobiłem szkic na jego podstawie licząc na to, że trochę wiecej się dowiem o kontekscie tej sceny. Zrobiłem i nadal nic nie wiem;) załączam do oglądu Forumowiczów. attachicon.gif2.jpg

A więc tak wyglądasz mój Ty penetratorze, nie mogę się doczekać aż dostaniesz wzwodu i znów wejdziesz we mnie Kochany! Dopijmy nasze drinki i do dzieła :)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne szkice, wyśmienita kreska i ta wyobraźnia.

Liczę na to, że wszystkie Twoje prace się tutaj kiedyś znajdą[emoji108]

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...