Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

Człowiek siedzi na tych spotkaniach po parę godzin i o czym myśli….?

A/ o tym co żona robi w domu?     B/ o tym co chciałby żeby żona zrobiła mu w domu?      C/ o tym aby ta atrakcyjna pani z przeciwka zrobiła to teraz…..

Ach, takie tam myśli zapisane w kajecie obok notatki ze spotkania……

No prosze - a mowia, ze spotkania i ich nadmiar sa zmora wszelkich korpo :)

Na prywatny biznes to nie wyglada, bo tam Kolega nie mialby czasu na tworczosc.

Na sztuce sie nie znam, ale... te rysunki sa za je biste!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś myślałam gdzie upchnąć tysięczny post,nie chciałam go marnotrawić.I znalazłam ten temat,te Twoje zajebiste rysunki ...dlatego zostawiam Ci go tutaj.Tego mojego tysiaka ;)

Masz talent ,czekam na więcej ! :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Rogacz

Cuckoldowo temat nieco oboczny ale ... dziś mi się coś takiego śniło więc wygrzebałem z zasobów:)

Świetne ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś może taki szybki szkic, (t.zw jednominutówka) w temacie bardzo przyjemnym:)

Szybki ale jaki wspaniały piękne są te Twoje prace a ta strasznie mnie zjarała.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej a czy bylby w stanie ktos mnie narysowac ? Foto podesle :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś myślałam gdzie upchnąć tysięczny post,nie chciałam go marnotrawić.I znalazłam ten temat,te Twoje zajebiste rysunki ...dlatego zostawiam Ci go tutaj.Tego mojego tysiaka ;)

Masz talent ,czekam na więcej ! :)

Księżycowa dziewczyno, jest mi niezmiernie miło że tak doceniłaś moje prace. Ofiarowany tysięczny post to dla mnie normalnie duma. Oby mi starczyło życia abym mógł tutaj zamieścić tysiąc rysunkowych ;))) dzięki. W poczuciu zobowiązania, mimo ogromu pracy, postaram się wkrótce wygmerać coś z szufladki albo narysować „na świeżo” i zamieścić. Jeszcze raz dziękuję:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Księżycowa dziewczyno, jest mi niezmiernie miło że tak doceniłaś moje prace. Ofiarowany tysięczny post to dla mnie normalnie duma. Oby mi starczyło życia abym mógł tutaj zamieścić tysiąc rysunkowych ;))) dzięki. W poczuciu zobowiązania, mimo ogromu pracy, postaram się wkrótce wygmerać coś z szufladki albo narysować „na świeżo” i zamieścić. Jeszcze raz dziękuję:)

Nie ma za co ,to dla mnie przyjemność była,i bez wahania zrobiłabym to jeszcze raz ...i kolejny!

Zawsze uważałam też,że dla sztuki można wiele poświęcić...Cudze pasję można wesprzeć, własne trzeba eksponować,żeby się nie marnowały.Życzę Ci więcej takich rysunkowych natchnień ,jednak nie poganiam ,bo sztuka nie lubi presji ;) Działaj sobie swoim tempem ,ja poczekam :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś zaciekawiło mnie pewne zupełnie przypadkowe amatorskie zdjęcie w necie. Nie potrafiłem go zinterpretować bo nasuwało mi się wiele rozwiązań. Zainspirowany zrobiłem szkic na jego podstawie licząc na to, że trochę wiecej się dowiem o kontekscie tej sceny. Zrobiłem i nadal nic nie wiem;) załączam do oglądu Forumowiczów. post-58-0-45942200-1528357141_thumb.jpg

• Lubię 14

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam obraz bez dopowiedzianej treści można interpretować za każdym razem inaczej.

Można prosto podsumować, można doszukiwać się duszy sytuacji. Ta scena mi się skojarzyła z dziewczyną która chcę rozpocząć ta grę, ale jednak nie ma na tyle odwagi by chwycić w dłoń ostrze z pewną siebie zuchwałością,zaczepia,lekko zawstydzona ...czeka aż on przejmie inicjatywę.

To pierwsza moja wersja ...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne:) kieliszki pełne jeszcze wina... wkrótce może nabierze pewności:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...