Skocz do zawartości
1lemur

Erotyczna synteza - czyli rysowanie fanazji

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś rysunek, w którym chciałem uchwycić nastrój spotkania o jakim marzę :) Wynik poddaję pod ocenę i krytykę - każdą :)

Dziś może taki szybki szkic, (t.zw jednominutówka) w temacie bardzo przyjemnym:)

Przy tym rysunku dam komentarz, chociaz nie jest ani pierwszy, ani ostatni.

Swietne!  Kapitany pomysl, oraz gratulacje z powodu rysunkow.  Podoba mi sie tez nawiazanie do estetyki nieco komiksowej i jakos, choc nie wprost, nawiazujacej do stylu noir.

Wlasnie ten szkic, rysowany swobdniejsza reka, najbardziej mi sie podoba, a wszystkie sa dobre z samego zamyslu, zeby fantazje przedstawic rysynkiem i wlasna reka.

Moje uznanie, wrazenia jak najbardziej erotyczne.    :dobre:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowni Forumowicze, bardzo dziękuję za miłe słowa o moich pracach i fantazjach. Dziękuję też za słowa zachęty. Kontynując „serial” zamieszczam kolejny (starszy) i dość szybki szkic.

Fantazji jest wiele, szkiców sporo, ale w trosce o jakość przyjemności jaką pragnę Wam dać zamieszczać będę jedynie te o jakości godnej tego Zacnego Forum. Mam nadzieję, że ten serial będzie Wam nadal przyjemnie oglądać nawet jeśli nie będą to od razu całe trzy sezony w jeden wieczór;). C.D. na pewno N.

post-58-0-28076400-1516810660_thumb.jpg

• Lubię 33
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

uwielbiam Twoją wrażliwość...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa. Mega klimatyczne i rozpalają wyobraźnię. Chylę czoła przed włożonym przez Ciebie nakładem pracy w te szkice i to całkiem bezinteresownie, bo to przecież zupełnie nie to samo co odnalezienie i przywołanie czyjegoś zdjęcia czy filmiku z sieci.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa. Mega klimatyczne i rozpalają wyobraźnię. Chylę czoła przed włożonym przez Ciebie nakładem pracy w te szkice i to całkiem bezinteresownie, bo to przecież zupełnie nie to samo co odnalezienie i przywołanie czyjegoś zdjęcia czy filmiku z sieci.

Dziękuję za miłe słowa. Co do nakładu pracy – uwielbiam rysować. Więc naturalnie odczuwam potrzebę rysowania także swoich fantazji. Wiele z rusunków powstaje na podstawie też fotek z zasobów sieciowych ale zawsze to jest moje autorskie przetworzenie celem uzyskania tego „czegoś” co chcę uchwycić. Czegoś co mnie fascynuje w tym napięciu erotycznym jakie kocham w cuckoldzie.

Jest to zawsze najpierw fantazja-pomysł sceny a potem poszukiwanie i rysowanie ujęcia i albo pozostaje to w formie szybkiego szkicu, albo zaczynam to uszczegóławiać do jakiejś tam bliżej lub dalej doszczegółowionej pracy.

Robię te rysunki dla siebie - „do szuflady” ale jakiś czas temu pomyślałem, że uchylę jej trochę dla Forumowiczów. A co tam;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Robię te rysunki dla siebie - „do szuflady” ale jakiś czas temu pomyślałem, że uchylę jej trochę dla Forumowiczów. A co tam;)

uchylaj uchylaj.... ja je bardzo lubię....  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Człowiek siedzi na tych spotkaniach po parę godzin i o czym myśli….?

A/ o tym co żona robi w domu?     B/ o tym co chciałby żeby żona zrobiła mu w domu?      C/ o tym aby ta atrakcyjna pani z przeciwka zrobiła to teraz…..

Ach, takie tam myśli zapisane w kajecie obok notatki ze spotkania……

post-58-0-15630500-1517423146_thumb.jpg

• Lubię 18

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne rysunki,... no dobra świetne [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Genialne, wysmakowane - w sensie że każdy rysunek ma przekaz, podtekst, nie są wulgarne

Brawo brawo brawo !

Czuję niedosyt, czekam na jeszcze !!!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...