Skocz do zawartości
Cuckoldplace

zazdrości nasze codzienne (nie tylko erotyczne)

Rekomendowane odpowiedzi

zazdroszczę tym co umieją parkować auta :lach:

ja niekiedy wybieram miejsce 3 przecznice dalej :facepalm:

To ja! To ja!

Jak jedziemy do marketu to Caramella oddaje mi kluczyki, bo ja zawsze zaparkuje w pierwszej alejce, a ona w ostatniej:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja! To ja!

Jak jedziemy do marketu to Caramella oddaje mi kluczyki, bo ja zawsze zaparkuje w pierwszej alejce, a ona w ostatniej:)

Pani: Pańcio zawsze zaparkuje na grubość lakieru i śmieje się ze mnie że jak ja zaparkuję to są potrzebne kanapki na drogę do sklepu :D
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi R mówi, że nic dziwnego że tyle kilometrów trzaskam. Nie dość że błądzę to jeszcze parkuję hektar od miejsca docelowego.

a parkowanie na grubość lakieru to mi cholernie imponuje, potrafię się zatrzymać i z podziwem na takiego kierowcę patrzeć :)

a mi możecie zazdrościć luzu i zabawy w trakcie błądzenia... zawsze mam z tego dziecięcą radochę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje zazdrości będą takie skomplikowane. Z jednej strony zazdroszczę czasem ale tak naprawdę dobrze mi tak jak jest. Może tylko czasem jak dostajesz w "dupala" chciało by się włączyć tryb inny ja;-)  

Czasem zazdroszczę ludziom, których sens życia zamyka się w nażreć się, wyspać i poruchać :->  Jak pomyślę ile rozterek duchowych, ile przemyśleń, ile pędzących myśli uniemożliwiających zaśnięcie zaliczyłem w różnych życiowych sytuacjach, to może czasem warto byłoby być mniej skomplikowanym duchowo..

W biznesach zazdroszczę czasem tym, którzy potrafią być absolutnie zimnymi skurwysynami, potrafiącymi bez mrugnięcia okiem zrobić wszystko aby osiągnąć swój cel. Ja lubię na takiego pozować, ale jak przyjdzie co do czego zawsze dopadają mnie skrupuły....  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszcze...

- orientacji w terenie; potrafie sie zgubic wszedzie....

- tym co jedzą, i nie tyją... jak pomyślę, ile potu przy chodakowskiej kosztuje głupi pączek... kuźwa, a kiedyś mogłam żreć bez konsekwencji wszystko...

- odwagi, by robić, co w zgodzie z "ja". Zawsze mam skrupuly... rodzina, kredyty, odpowiedzialność... chociaż chciałoby się pierdolnąć wszystkim, i niech się ktoś inny martwi :)

- kobietom, za którymi Frey gubi oczy...

- Melissie Fernandez, że potrafi zrobić niezliczoną ilość spinów i się nie zerzygać (sorry za język)

To na pewno nie wszystko. Dopiszę, gdy zbiorę myśli. Na trzeźwo :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- kobietom, za którymi Frey gubi oczy...

Na szczęście nie ma ich wiele.... Parzystokopytne mogły by je zliczyć na palcach jednej ręki :*
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tym którzy:

- robią 10km poniżej 50 min,

- maja pamięć do twarzy,

- maja 5kg mniej i kilka cm mniej w pasie, a więcej w bicepsie

Jak coś sobie jeszcze przypomnę to na pewno się tym podzielę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę umiejętnością pamiętania imion kiedy ktoś się przedstawia. Czasami mi się wydaje że jestem ułomkiem bo za cholerę tego nie potrafię.

Jeżeli więc przyjadę kiedyś na zlot to wybaczcie jak będę mówił do Was bezosobowo w stylu "niech idzie dziewczyna potańczyć a ja popilnuję dziewczynie torebki".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę umiejętnością pamiętania imion kiedy ktoś się przedstawia. Czasami mi się wydaje że jestem ułomkiem bo za cholerę tego nie potrafię.

Jeżeli więc przyjadę kiedyś na zlot to wybaczcie jak będę mówił do Was bezosobowo w stylu "niech idzie dziewczyna potańczyć a ja popilnuję dziewczynie torebki".

Ja mam lekką formę parozognozji. Zazdroszczę osobom które nie muszą chodzić z mężem-przewodnikiem na imprezy żeby pokazywał who is who ;P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...