Skocz do zawartości
Cuckoldplace

zazdrości nasze codzienne (nie tylko erotyczne)

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze zazdroszczę tym, ktorzy perfect znają jakiś obcy język.

Wróciłam ostatnio do nauki angielskiego i cierpię, bo im dalej w las tym bardziej wiem, że nic nie wiem :(

Przesadzam oczywiście, bo dogaduję się, ale brak mi swobody, tego innym zazdroszczę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszcę tym co pamiętają imiona... pomimo wszellkich starań nie zawsze pamiętam (Są imiona oryginalne których nie da się nie zapamiętać ;)  

Surf rozwijaj wyobraźnię i myślenie abstrakcyjne - to klucz do dobrej pamięci ;)

A ja zazdroszczę kurwa wszystkim wolnej soboty.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym co mają klimę w aucie (bo ja nie mam) a gdybym miał, to bym miał w dupie że to jest niezdrowe i bym jeździł jak w samochodzie chłodni w te upały. A jeżdżę dużo.

Zastanawia mnie właściwie co jest gorsze. Ty nie masz klimy, za to możesz sobie na zupełnym luziku otworzyć okno, łapać wiatr, wystawić łokieć i dodatkowo poczęstować przechodniów z pewnością wyborną muzyką, której akurat słuchasz w swoim samochodzie. Ja natomiast mam klimę, ale żeby nie było tak zupełnie komfortowo, to mam nieotwieralne szyby. Po prostu zwyczajnie przestały się kiedyś, jeszcze zanim kupiliśmy ten samochód, otwierać. Tak więc zazdroszczę wszystkim tym, którzy mogą sobie wystawić łokieć, pochwalić się muzą i nie robić z siebie idioty na autostradowych bramkach, kiedy to aby pobrać bilet lub dokonać opłaty, trzeba otworzyć drzwi (tak robi licker) lub zupełnie wyjść z samochodu i podejść do Pani jak do kiosku RUCH-u (tak robię ja, bo inaczej nie sięgam) :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie robić z siebie idioty na autostradowych bramkach, kiedy to aby pobrać bilet lub dokonać opłaty, trzeba otworzyć drzwi (tak robi licker) lub zupełnie wyjść z samochodu i podejść do Pani jak do kiosku RUCH-u (tak robię ja, bo inaczej nie sięgam)

....Mell wszystko zależy od stroju ;)  no stojąc za Tobą w życiu bym nie pomyślał, że .................blondynka, ba poczekałbym na kolejne bramki :P  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w życiu bym nie pomyślał, że .................blondynka, ba poczekałbym na kolejne bramki :P  

No oczywiście, że byś nie pomyślał, że blondynka, która zapewne nie umie wycyrklować odpowiednio autem przy tej bramce i teraz głupia musi wychodzić zupełnie z samochodu, żeby nadusić guzik z biletem ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tym wszystkim którzy dobrze znoszą upały.

czyli mi np :)

kocham upały 

ja życ zaczynam przy 25 st. celsjusza

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja trochę zazdroszczę takich samochodów, z łezką w oku wspominam nasze vw scirocco czy wóz drabiniasty, jakim była amerykańska wersja nissana maximy

bo te samochody i wciąż pojawiające się w nich niespodzianki wciąż i wciąż generowały mnóstwo przygód i tego mi trochę żal... (pomijam przykry wątek finansowy, że ledwo cos odłożyliśmy to szło jak to na nasze auta mówiłam "w złomki")

zazdroszczę tym co mają kultowe stare auta i dużo sami przy nich potrafią zrobić

nowe auta są bezduszne i nudne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zazdroszczę tym którzy mają talent do śpiewania i pisania tekstów.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja niekiedy wybieram miejsce 3 przecznice dalej

no to miałaś kawałek na dworzec ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...