Skocz do zawartości
Cuckoldplace

zazdrości nasze codzienne (nie tylko erotyczne)

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie idą wcześnie spać :)

to też, jak one to robią ŻE IM SIE TAK CHCE. CODZIENNIE.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja szczerze zazdroszczę każdej, która potrafi sobie sama zrobić z włosami cokolwiek więcej niż zawiązanie kucyka. I zrobienie makijażu wykraczającego poza zestaw podkład-tusz-róż. W sumie to nie wiem czy zazdroszczę, po prostu bezkrytycznie podziwiam dziewczyny, które wychodząc z domu do pracy na siódmą rano mają umyte i wyprostowane włosy, makijaż typu casual, dobrane do reszty i wyprasowane ciuchy, przygotowane śniadanie i nakremowane ręce. Ja zawsze jestem spóźniona, raczej zaspana i jedyne co jestem w stanie zrobić w ramach pozbycia się zaspania to posmarowanie twarzy jakimś bb kremem. Jak one to robią?

Teraz mam krótkie włosy, więc ich umycie i ułożenie to z 10-15 minut. Ale kiedyś, jak miałam długie włosy, to codziennie je myłam i układałam, ok. 1/2 h... To tylko kwestia przyzwyczajenia. :D

Co do makijażu - podkład, tusz i róż to idealny codzienny makijaż, więc nie przeżywaj, jak mrówka okres. :lach:

Z ciuchami żaden problem - zdejmuje się z wieszaka, wyprasowane. :P

Nakremowanie rąk i balsam do ciała to tylko chwilka przecież. :D

No, ze śniadaniem gorzej, nie mogę się zmusić, by tak wcześnie zjeść. ;)

Aaaa, może dodam - konieczne jest opracowanie codziennego rytuału, wtedy wszystko idzie szybko.

Np. ciało nabalsamowane, więc mycie zębów, a w tym czasie balsam się wchłania, itp., itd. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mam krótkie włosy, więc ich umycie i ułożenie to z 10-15 minut. Ale kiedyś, jak miałam długie włosy, to codziennie je myłam i układałam. To tylko kwestia przyzwyczajenia. :D

Co do makijażu - podkład, tusz i róż to idealny codzienny makijaż, więc nie przeżywaj, jak mrówka okres. :lach:

Z ciuchami żaden problem - zdejmuje się z wieszaka, wyprasowane. :P

Nakremowanie rąk i balsam do ciała to tylko chwilka przecież. :D

No, ze śniadaniem gorzej, nie mogę się zmusić, by tak wcześnie zjeść. ;)

Aaaa, może dodam - konieczne jest opracowanie codziennego rytuału, wtedy wszystko idzie szybko.

Np. ciało nabalsamowane, więc mycie zębów, a w tym czasie balsam się wchłania, itp., itd. :D

Długich włosów u Zouu nie pamiętam - w tych co masz jest Ci ładnie :D

Makijaż... jak musisz żeby się lepiej poczuć to się maluj - faceci i tak tego nie zauważają, a większość twierdzi, że i tak nie potrzebnie się malujecie :)

Ciuchy - zawsze może ktoś wyprasować :) no chyba, że nikt - to musisz sama :lach:

Kremowanie rąk i ciała - najlepiej działają jak facet pomaga w ich rozprowadzeniu :P i efekt może być o wiele przyjemniejszy...

Śniadanie - skoro nie możesz się zmusić do tego, żeby jeść za wcześnie to facet nie musi Ci go robić - zawsze możesz coś gotowego kupić na mieście :lach:

Rytualne czynności mogą z czasem się znudzić, no chyba że w odpowiedni sposób dozujemy sobie doń pikanterii :P

Jak już Cię nabalsamowano to mycie zębów może być czynnością pomiędzy: zakładaniem majtek i zapinaniem stanika :lach:

Możecie mi zazdrościć, że nie robię żadnej z tych czynności powyżej - bo nie mieszkam z Zouz... :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pomiędzy zakładaniem majtek

Pomiędzy czyyyyyym??? :D:lach:

Makijaż... jak musisz żeby się lepiej poczuć to się maluj - faceci i tak tego nie zauważają, a większość twierdzi, że i tak nie potrzebnie się malujecie :)

A tu się mylisz :P

Ciuchy - zawsze może ktoś wyprasować :) no chyba, że nikt - to musisz sama :lach:

Nikta chętnie zatrudnię do prasowania :D:P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomiędzy czyyyyyym??? :D:lach:

No to się wydało, że nie nosisz majtek, skoro pytasz co to ich zakładanie :lach:

A tu się mylisz :P

Mylić się ludzką sprawą jest, skoro się mylę znaczy żem człowiek :D można zazdrościć :lach:

Nikta chętnie zatrudnię do prasowania :D:P

mhmmm wiesz jak niektórzy będą Ci zazdrościć?  :facepalm:  

a tak btw szkoda, że tylko do prasowania - tego nie zazdroszczę wcale :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam o co byłam zła na męża mięsiąc temu (to akurat jest fajne dla niego ;)). Ostatnio nawet zaczęłam sobie zapisywać czym mnie wkurzył, bo potem w czasie kłótni on ma do mnie całą litanię, a ja milczę, bo gapa nie pamiętam co do niego miałam i wychodzi na to, ze on taki święty, a ja to ta zła, co oczywiście jest nieprawdą ;)

matulu mam to samo... nie raz sobie obiecywałam, że zacznę zapisywać bo potem on mnie przytłacza litanią moich złych postępków a ja nic a nic nie pamiętam (ale to prawda, że taka moja natura, że pamiętam tylko to co dobre)

Ogólnie drogie Panie, to ja mam tak samo ... :P

No to się wydało, że nie nosisz majtek, skoro pytasz co to ich zakładanie :lach:

Masz bardzo spóźniony refleks. Toż o tym wiadomo od zamierzchłych czasów:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz bardzo spóźniony refleks. Toż o tym wiadomo od zamierzchłych czasów:D

Druhu widocznie nie jestem taki stary aby to pamiętać :lach::P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miał być temat o tym czy zazdrość w związku jest naszym afrodyzjakiem a zrobił się wykaz kto komu czego zazdrości ;):P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miał być temat o tym czy zazdrość w związku jest naszym afrodyzjakiem a zrobił się wykaz kto komu czego zazdrości ;):P

Nie, to już inny temat. Zazdrość jako afrodyzjak to osobny :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Shame of me - masz rację Jennifer  :facepalm: Okulista się kłania  :D

Często wydaje mi się, że zazdroszczę wszystkim kolegom i koleżankom artystom, którzy tylko tym i z tego żyją. 

Trzeźwieję jak sobie przypomnę, że już tam byłam i wiem z jakimi kosztami się to wiąże. Czasami czegoś bardzo chcemy a gdy to dostajemy okazuje sie, że nie jesteśmy w stanie tego udźwignąć. 

Zazdroszczę ludziom w pełni sprawnym. Ja już nie jestem i przez to wiele rzeczy które chciałam zrobić są poza moim zasięgiem. Gdy strasznie mnie to boli,to stawiam się na miejscu mojej przyjaciółki z SM i pukam w głowę, ze wymyślam problemy.

Zazdroszczę dużym rodzinom, bo sama nie mam odwagi takiej założyć  :D

Zazdroszczę mojej siostrze drobnej budowy - z moimi 110cm w barkach i jej sarenkowatą budową nie mam się co mierzyć  :obrazony:

Zazdroszczę emerytom dystansu do życia  :rolleyes:

Ludziom umiejącym grać na pianinie, gitarze i perkusji - zazdroszczę! Nie opanowałam żadnego z wymienionych chociaż próbowałam  :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...