Skocz do zawartości
Cuckoldplace

zazdrości nasze codzienne (nie tylko erotyczne)

Rekomendowane odpowiedzi

którzy mogą czuć się całkowicie wolni

..a są tacy ??? chociaż, złudzenia to też część życia ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: właśnie zaczełam się zastanawiać czy kiedykolwiek komuś czegoś zazdrościłam?

Jedyne czego zazdroszczę ludziom to wytrwałości i samozaparcia w dążeniu do zamierzonego celu ( a wszystko z powodu braku silnej woli u mnie).

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po dłuższym zastanowieniu się stwierdzam, że jest wiele spraw lub rzeczy których mógłbym innym zazdrościć...

ale na pierwsze miejsce zdecydowanie wysuwa się to, że zazdroszczę innym systematyczności w działaniu...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tym wszystkim którzy dobrze znoszą upały.

No to na pewno mnie zazdrościsz. Doskonale znoszę upały :D

W przeciwieństwie do zimna. Zazdroszczę wszystkim tym, którzy dobrze znoszą zimno :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to na pewno mnie zazdrościsz. Doskonale znoszę upały :D

W przeciwieństwie do zimna. Zazdroszczę wszystkim tym, którzy dobrze znoszą zimno :)

Ja też dość dobrze znoszę upały, a zimna nienawidzę i nie zazdroszczę tym którzy znoszą je dobrze, bo mi do szczęścia zimno nie potrzebne:)

Zazdroszczę innym systematyczności, i uporządkowania. Ja niestety jeśli czegoś nie zrobię od razu, to bardzo prawdopodobne jest że nie zrobię już wcale.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tym, którzy łapią sto dwadzieścia osiem srok za ogon i potem zdołają wszystkie ogony spamiętać. Muszą mieć cholernie dobrą pamięć i dużo czasu, co ja go nie mam. Dlatego zazdroszczę im wolnego czasu :D

Tym co mają klimę w aucie (bo ja nie mam) a gdybym miał, to bym miał w dupie że to jest niezdrowe i bym jeździł jak w samochodzie chłodni w te upały. A jeżdżę dużo.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszcę tym co pamiętają imiona... pomimo wszellkich starań nie zawsze pamiętam (Są imiona oryginalne których nie da się nie zapamiętać ;)  ). Jestem otwartą osobą i nieraz bardzo, ale zazdroszę osobom większej i naturalnej otwartości niż ja posiadam ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: Dużo tego będzie, ale to raczej w kategoriach zazdroszczę czyli chciałabym choć trochę być jak te osoby

- T zazdroszczę, że może dużo jeść i zupełnie po nim tego nie widać :(, i jego poczucia humoru bo chciałabym móc kogoś w trakcie największej możliwej kłótni po prostu jednym tekstem rozśmieszyć. byłaby to zajebista umiejęsntość

- ludziom wytrwałości w dążenia do celu i wielowątkowości - kiedyś miałam tą cechę niestety w miarę starzenia się zanikła :(

- pewności siebie i otwartości na ludzi - po paru porażkach życiowych staram się to w sobie odbudować ale zupełnie mi nie idzie

- systematyczności i antylenistwa - chciałabym to mieć tak naturalnie

- mojemu synowi czasem zazdroszczę tej dziecięcej naiwności jeszcze przy całkiem rzeczywistym podejściu jak na niego wiek do życia i tego, że do szczęścia potrzebuje nas komputera i tabliczki czekolady :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę tym, którzy mają dobrą pamięć.

Ja niestety bardzo szybko zapominam wszystko to, z czym później nie mam doczynienia. Nazwy miejscowości, daty, imiona, procedury, fakty itp.

Czasem to jest fajne, np. mogę oglądać filmy kilka razy i za każdym razem jestem zaskoczona.

Nie pamietam o co byłam zła na męża mięsiąc temu (to akurat jest fajne dla niego ;)). Ostatnio nawet zaczęłam sobie zapisywać czym mnie wkurzył, bo potem w czasie kłótni on ma do mnie całą litanię, a ja milczę, bo gapa nie pamiętam co do niego miałam i wychodzi na to, ze on taki święty, a ja to ta zła, co oczywiście jest nieprawdą ;)

Czytam jakiś ciekawy artykuł, myślę, o teraz bede mądra, wykażę się w towarzystwie. Dupa. Przychodzu co do czego, nie pamiętam szczegółów, więc nie opowiadam, bo bez sensu.. :/

Itp, itd.. nadrabiam czym innym mam nadzieję ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamietam o co byłam zła na męża mięsiąc temu (to akurat jest fajne dla niego ). Ostatnio nawet zaczęłam sobie zapisywać czym mnie wkurzył, bo potem w czasie kłótni on ma do mnie całą litanię, a ja milczę, bo gapa nie pamiętam co do niego miałam i wychodzi na to, ze on taki święty, a ja to ta zła, co oczywiście jest nieprawdą

o matulu mam to samo... nie raz sobie obiecywałam, że zacznę zapisywać bo potem on mnie przytłacza litanią moich złych postępków a ja nic a nic nie pamiętam (ale to prawda, że taka moja natura, że pamiętam tylko to co dobre)

a niektórym kobietom to ja nóg zazdroszczę.... ale traktuję to w kategorii doznanie estetyczne i mile mi się na nie patrzy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...