Skocz do zawartości
Cuckoldplace

zazdrości nasze codzienne (nie tylko erotyczne)

Rekomendowane odpowiedzi

klasycznie, zainspirowana dyskusją na temat ZAZDROŚCI

wiele o tej, która jest między małżonkami, partnerami czy kochankami  padło już słów na forum*

ale nie kojarzę by było cokolwiek o jej innych obliczach

zatem pogadamy o naszych zazdrościach codziennych? tak jak o fisiach? znajdziemy różne oblicza mniejsze lub większe, budujące lub niszczące? przyznamy się do nich?

z tych najgrubszych, najgorszych zazdrości, jakie niekiedy mnie dźgną to jest ta o „przyszłe” kochanki… że dostaną te gesty, że dostaną tę uwagę – i nie ma znaczenia, czy ja te gesty chcę czy nie chcę… chce być numer jeden na zawsze choćby w jego pamięci (taki paradoks)  i uważam, że to jest durna zazdrość, pusta i niepotrzebna 

wielu osobom zazdroszczę pewnych cech osobowościowych, których choćbym nie wiem jak trenowała nigdy mieć nie będę – tę zazdrość lubię, bo przyglądam się tym cechom z podziwem i czasami próbuje je wdrażać

jak mnie dźgną kolejne zazdrości albo ktoś się przyzna do swoich to oczywiście dopiszę, na razie te dwie mi dzisiaj przyszły do głowy

*tu było o tej w relacjach międzyludzkich

https://www.cuckoldplace.pl/topic/12186-zazdro%C5%9B%C4%87-jako-afrodyzjak/page-1

https://www.cuckoldplace.pl/topic/12043-zazdro%C5%9B%C4%87-a-wolno%C5%9B%C4%87-dyskusja-panelowa-sobota-godz-1025-sypialnia/page-1

https://www.cuckoldplace.pl/topic/24733-terytorialno%C5%9B%C4%87-ura%C5%BCona-duma-czy-co/?hl=%26quot%3Bzazdro%C5%9B%C4%87%26quot%3B&do=findComment&comment=326302

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zazdroszczę niektórym tego, że jedzą nonstop i nie tyją   :P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę ludziom:

- wiedzy, 

- lekkiego pióra,

- umiejętności szybkiego zasypiania,

- jako klasyczny przykład "słomianego ognia" - zazdroszczę wytrwałości w dążeniach do celu,

- umiejętności do mobilizowania się, nawet gdy się ma "lenia" (w życiu prywatnym, bo zawodowo przychodzi mi to z łatwością).

To by chyba było na tyle...

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Frelce zazdroszczę że ma takiego zajebistego faceta :D Gdybym był kobietą też bym takiego chciał :P

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każdej która może sobie zrobić warkocza takiej grubości :)

ja szczerze zazdroszczę każdej, która potrafi sobie sama zrobić z włosami cokolwiek więcej niż zawiązanie kucyka. I zrobienie makijażu wykraczającego poza zestaw podkład-tusz-róż. W sumie to nie wiem czy zazdroszczę, po prostu bezkrytycznie podziwiam dziewczyny, które wychodząc z domu do pracy na siódmą rano mają umyte i wyprostowane włosy, makijaż typu casual, dobrane do reszty i wyprasowane ciuchy, przygotowane śniadanie i nakremowane ręce. Ja zawsze jestem spóźniona, raczej zaspana i jedyne co jestem w stanie zrobić w ramach pozbycia się zaspania to posmarowanie twarzy jakimś bb kremem. Jak one to robią?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę

- inteligencji i erudycji 

- tym co nie palą, że nie palą

- dobrej przemiany materii 

a przede wszystkim

- śmiałości, lekkości i swobody w byciu sobą, bo w sytuacjach dla mnie ważnych staję się słupem soli

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jeden w swoim życiu byłem chory z zazdrości. Nie zazdrościłem sobie wtedy.

Dziś zazdroszczę tym wszystkim, którzy mogą czuć się całkowicie wolni. Kurwa jak ja im zazdroszczę

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jeden w swoim życiu byłem chory z zazdrości.

A o kogoś, czy o coś?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A o kogoś, czy o coś?

Oczywiście, że o żonę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...