Skocz do zawartości
leon 1

Wyjście na zakupy bez bielizny

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę się przyznać że ja notorycznie chodzę bez majteczek. Pod legginsy prawie nigdy nie zakładam, pod sukienki też raczej nie. Natomiast biustonosz prawie zawsze mam. Ale śmiesznie jest jak widzę się z Cran - ona wiecznie bez biustonosza, ja wiecznie bez majtek ;)  Taka komplementarność nasza w sektorze bieliźniarskim :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyźni pewnie na pośladki i w ogóle ;) A ja patrzę i oczu nie mogę oderwać od...butów!!! Przepiękne!!!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mmmmmm od razu widać kiedy kobieta nie ma bielizny ... chyba ze takie stringi :) ... wyobraźnia sama sie włącza

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Hotka często chodzi na spacery sama beze mnie bez stanika, obcisła bluzka albo koszulka, specjalnie to robi żebym się denerwował. Ma stosunkowo duże cycki i cholera widać że nie ma stanika. No ale jestem bezsilny, im bardziej się o to rzucam tym częściej tak chodzi i wie o tym że rajcuje tym facetów.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam byc na miescie z kobieta kiedy jest w sukience albo spudnicy i wiem ze nie ma na sobie bielizny... wcale nie musze tego wykorzystywac, poprosyu lubie sam stan zeczy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

moja Hotka często chodzi na spacery sama beze mnie bez stanika, obcisła bluzka albo koszulka, specjalnie to robi żebym się denerwował. Ma stosunkowo duże cycki i cholera widać że nie ma stanika. No ale jestem bezsilny, im bardziej się o to rzucam tym częściej tak chodzi i wie o tym że rajcuje tym facetów.

A gdzie ona bywa najczęściej na tych spacerach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na spacerach nad Dunajcem :) albo u znajomych na jakiś spotkaniach typu kawka czy winko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...