Skocz do zawartości
leon 1

Wyjście na zakupy bez bielizny

Rekomendowane odpowiedzi

Mam właśnie takie pytanie do pan jak w tytule czy wam sie to czasem zdaza a może myślicie spróbować . Czemu o tym wspominam otóż ostatnio z moja zonke po porannym numerku wybraliśmy sie na zakupy w pewnym momencie korzystając z okazji ze było upalnie żonka miała tylko krótka letnia sukieneczkę zaproponowałem żeby jadąc w samochodzie ściągnęła majteczki . Najpierw nie zabardzo chciała ale z czasem udało sie ja namówić . Od początku jak weszliśmy do galeri zachowywała sie tak jak by cały czas ktoś na nią patrzył idąc z tylu za nią widziałem to bardzo dokładnie . Kulminacja nastąpiła w przymierzalni powiedziała mi ze bym sprawdził jak ma wilgotno wsadziłem paluszka a tam normalnie potop . Mowima ze ja bardzo podnieciło ta cała sytuacja . Może to bedą dobrego początki bo jak narazie to tylko ja fantazjuje o zk

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można do zabawy dołożyć wibrujące jajeczko sterowane pilotem lub smartphonem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba dzisiaj spróbuję bo nawet pęd motoru nic a nic nie chłodzi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Często bywa, że chodzę i po mieście i po galerii bez bielizny :)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny pomysł z ta fotka muszę spróbować następnym razem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo polecam.

Dodatkowo z "jajeczkiem" jest podobno bardzo miła zabawa (tak mi mówiła moja młódka)

Dodatkowo jak ma krótką sukienkę i pochyla się w sklepie:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny pomysł z ta fotka muszę spróbować następnym razem

Nie zapomni się pochwalić ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...