Skocz do zawartości
leon 1

Wibrator dla zony

Rekomendowane odpowiedzi

Zakup poczyniony widzę, ale z pewnością na jednej zabawce się nie skończy, dobrze mieć w zanadrzu kilku pomocników  :redevil:

Ze swojej strony mogę polecić pewną zabawkę dla pań, które lubią pieszczoty łechtaczki i już znają i używają różdżki ( masażera magic wand jak zwał tak zwał bo to chyba obecnie numer 1 wśród zabawek). Zabawkę zrobioną na wzór i działająca tak samo jak "Womanizer" lecz zdecydowanie mniej kosztowną. 

https://www.aliexpress.com/item/EASY-LOVE-L-Licking-Toy-Clitoris-Stimulator-vibrating-oral-sex-tongue-Nipple-Sucker-sex-toys-for/32732736091.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.SEkesx

Dodam że spisuje się nieźle i potrafi zabrać kobietę tam i z powrotem czasami w kilka - kilkanaście sekund.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

IdProS2444_1195630945.jpg
POLECAM! Moja żona była przeciwna zabawkom do chwili kiedy dostała ten sprzęt bez któego teraz żyć nie może :) i chce następną zabawkę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

POLECAM! Moja żona była przeciwna zabawkom do chwili kiedy dostała ten sprzęt bez któego teraz żyć nie może :) i chce następną zabawkę :)

Czyli poszedłeś w odstawkę ;-)

No może nie całkowitą bo wibrator nie potrafi przytulić a może od tego jest kochanek ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Pani z biegiem lat otrzymała kilka zabawek - dla siebie, ja wybrałem firmę lelo i tak:

- pierwszy z wypiekami na twarzy wręczyłem masażer lelo lily, do dziś użytkowany świetna inwestycja (na wyjazdach także)

- następnie był wibrator lelo gigi - raczej prawie wcale nie trafiony (punkt g u mojej Pani nie istnieje)

- po jakiś czasie poszedłem dalej i znalazł się u nas lelo soraya - musi być dobry odjazd by go chciała używać ...

- dziś numerem jeden jest Womanizer - 15 sekund i jest orgazm ...

Więc jaki wniosek - trzeba próbować i to Ty najlepiej wiesz co twej Pani jest potrzebne.

Moja małżonka ma bardzo aktywną łechtaczkę ...

A tak poza tym mój kuzyn polecił mi kiedyś taki wibratorek z rosmana zakładany na członek - było kilka fajnych zabaw z nim ... polecam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

IdProS2444_1195630945.jpg

Taki sam zakup poczynilem i to byl najlepszy zakup zycia:) dziala lepiej niz magic wand. Mamy cala duza skrzynke narzedziowa roznych zabawek a ta jest najczesciej uzywana. Po 15 minutach i 6 orgazmach zona ma dosc:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...