Skocz do zawartości
leon 1

Wibrator dla zony

Rekomendowane odpowiedzi

Kup taki z przyssawką-

Próby były.

Do bani :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu do bani ? Przyssawki za słabe ? ;) Właśnie przeglądam asortyment sklepów i muszę powiedzieć że wybór przeogromny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

orgazmy łechtaczkowy chyba barrdziej lubi ale wydaje mi sie ze najbardziej jej odpowiada pieszczenie łechtaczki i członek w srodku

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że to kwestia jej indywidualnych preferencji. Mojej kupiłem do wyboru większy, mniejszy i wszystkie były w użyciu;-) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat nie myślałem o tym wcześniej ale może wibrator byłby dobrym początkiem przekonywania mojej do pójścia krok dalej :)

Nawet jeśli dalej nie pójdziesz, to można nim nieźle urozmaicić życie;-) Kiedy wspominam ostatnią zabawę z żoną na ławeczce treningowej do ćwiczeń (polecam każdemu!!! ) i  podwójną penetrację ze mną i przyssawkowym dildo to naprawdę uważam, że te zakupy mają sens :erection:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja oprócz zabawek ,kupowałem również peruki ,stroje erotyczne :)raz miałem czarną pielęgniarkę ,a raz blond króliczka :) do tego wibratory ,masażery ,motylki ,kajdanki ,opaski w połączeniu z drinkiem i nastrojową muzyką było booooossssskkkkoooooo

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jeśli dalej nie pójdziesz, to można nim nieźle urozmaicić życie;-) Kiedy wspominam ostatnią zabawę z żoną na ławeczce treningowej do ćwiczeń (polecam każdemu!!! ) i  podwójną penetrację ze mną i przyssawkowym dildo to naprawdę uważam, że te zakupy mają sens :erection:

Zostaliście dłużej na siłowni i w recepcji prosiliście o wyrozumiałość? 

Ok, domyślam się że w domu.

A ja przyczepiłeś didlo do ławeczki? Przyssawka na skaju trzyma?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu do bani ?

Bo gdzie go "przykleić"? Na łóżku się nie utrzyma. Do szafy? To można tyłkiem szybę potłuc. ;) Na podłodze? Niewygodnie, kolana poobijane. ;)

Poza tym słabe wibracje i mocno irytujący kabelek od pilota. ;)

W końcu kabelek został obcięty i wibrator został dildem. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...