Skocz do zawartości
leon 1

Wibrator dla zony

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich mam zamiar kupić żonce wibrator jako niespodziankę zastanawiam sie jaki najlepszy na początek mniejsz czy większy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja żonie kupowałem mnóstwo zabawek ,i najbardziej zadowolona jest z masażera.Jak jest podniecona to w ciągu 5 min. potrafi 3 orgazmy dostać.Zadowolona jest też z wibratora rotacyjnego ,ale masażera nic nie pobije.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mniejsz czy większy

A penisy woli mniejsze, czy większe?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A penisy woli mniejsze, czy większe?

właśnie to też istotne ,moja żonka ciasna bardzo ,wchodzą jej dwa palce i czuje sie wypełniona.Dwa wibratory (22 i 23 cm) unas się nie sprawdziły bo wchodziła tylko główka ,żadne kremy,żele nie pomagały.Także proponuję zacząć od 16 cm ,chyba ,że dziurka jest dość otwarta to większy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim ulubionym jest ten najprostszy, ale bardzo długi, 30 cm. :D

To nic, że nawet pół się nie mieści, ale na wyobraźnię działa. :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, a orgazmy to ma łechtaczkowe czy pochwowe? Przy masturbacji preferuje wypełnienie w środku, czy same wibracje na łechtaczce?

Przyjmując, że ma orgazmy łechtaczkowe i na łechtaczce się skupia to masażer - czy jak kto woli magicwand - można określić jako orgazm instant. (Raz się udało < 1 min. :D) Jednocześnie, masażer trudno upchać do środka, co oczywiście nie znaczy, że się nie da. Jeśli koniecznie chce mieć coś w środku to można wybrać rotacyjne z króliczkami, delfinkami czy innymi motylkami do stymulacji łechtaczki. Należy się jednak nastawić, że sam wibrator jest równie elastyczny co noga od stołu, a rotacja w naszym przypadku padła po 4-5 miesiącach...

Na bazie naszych doświadczeń i preferencji wygrywa zestaw masażer+elastyczne dildo w środku.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zestaw masażer+elastyczne dildo w środku.

I dla mnie dokładnie taki sam zestaw również idealny! Zgadzam się z pushkiem w 100%..a może raczej z jego partnerką ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kup taki z przyssawką- jeżeli masz go gdzie doczepić.

Ona może go ujeżdżać równocześnie obsługując cię ustami.

Przy okazji masz jej buzię przed sobą i widzisz jak reaguje... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat nie myślałem o tym wcześniej ale może wibrator byłby dobrym początkiem przekonywania mojej do pójścia krok dalej :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...