Skocz do zawartości
ROBERT09

Jak uwieść Kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy temat... I dodam coś od siebie - świetne zdanie padło wyżej: "wystarczy podobać mu się fizycznie".

Niestety śmiem twierdzić, że ze względu na masy szlamu zalewającego skrzynki drogie Hotki nie muszą próbować uwodzić.. To Panie zazwyczaj przebierają w propozycjach nie musząc się zanadto starać. Sztuką jest jedynie wybrać dobrze.

Zresztą Panie, czy to w świecie realnym czy wirtualnym, uwielbiają przerzucać temat uwodzenia na naszą "męskość" - oczekując inicjatywy, a nie pasywności.

Nie potraktujcie tego co piszę jako wyrzut czy marudzenie - to po prostu obserwacja relacji damsko-męskich z innych forów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat... I dodam coś od siebie - świetne zdanie padło wyżej: "wystarczy podobać mu się fizycznie".

Niestety śmiem twierdzić, że ze względu na masy szlamu zalewającego skrzynki drogie Hotki nie muszą próbować uwodzić.. To Panie zazwyczaj przebierają w propozycjach nie musząc się zanadto starać. Sztuką jest jedynie wybrać dobrze.

Zresztą Panie, czy to w świecie realnym czy wirtualnym, uwielbiają przerzucać temat uwodzenia na naszą "męskość" - oczekując inicjatywy, a nie pasywności.

Nie potraktujcie tego co piszę jako wyrzut czy marudzenie - to po prostu obserwacja relacji damsko-męskich z innych forów.

O szlag, a ostatnimi czasy u mnie realnie wypaliły znajomości, które wirtualnie to ja zainicjowałam :D Choć pewnie ciężko to nazwać "uwodzeniem".

Bo wirtualnie męskie inicjatywy o których piszesz, rzeczywiście w dużej mierze wiążą się z przebijaniem się przez kupę szlamu...

A uwodzenie kochanka od razu w świecie realnym, bez całego podtekstu forum (który oczywiście wiele ułatwia) - to są dopiero emocje, eh...

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwodzenie to troche zdobywanie..nie jestem typem zdobywcy...

natomiast umiem wdziecznie odpowiedzieć na uwodzenie...

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwodzenie to troche zdobywanie..nie jestem typem zdobywcy...

natomiast umiem wdziecznie odpowiedzieć na uwodzenie...

I u mnie sytuacja wygląda bardzo podobnie. Mam wrażenie, że daleko mi do kobiety, która uwodzi i zdobywa kochanka.

Bardzo rzadko w świecie realnym gdy nie ma podtekstu forum decyduje się na uwodzenie mężczyzny. Pewnie dlatego czasami uchodzę za niedostępną.

O wiele bardziej wole gdy mężczyzna przejmuje inicjatywę, wtedy staje się nagle uwodzicielska ;)

P.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...