Skocz do zawartości
ROBERT09

Jak uwieść Kochanka ?

Rekomendowane odpowiedzi

a odpowiadając na pytanie zadane w temacie wątku- "jak uwieść kochanka?"

zwyczajnie trzeba mu się podobać fizycznie i tego nie spieprzyć ;)

jak rzekł poeta "bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz" 

i tak jak mnie nie uwiedzie ktoś kto nie jest w moim typie tak i ja nie uwiodę kogoś w czyim typie nie jestem...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak mnie nie uwiedzie ktoś kto nie jest w moim typie tak i ja nie uwiodę kogoś w czyim typie nie jestem...

Eeeeeeeeee tam... :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeeeeeee tam...

i to jest dopiero precyzyjna wypowiedź, wręcz definicja do Wikipedii ;-)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeeeeeeee tam... :P

Czytaj "skutecznie" i koniecznie z obopólną przyjemnością :D

Mnie tam taka jedna Pani uwiodła spontanicznie, wysłała PW... chwilę popisaliśmy, potem zapoznawcza kawa i trachhh wpadłem w sidła... a zapomniałbym istotnym elementem w tej całej grze była obecność męża owej Pani... przy kawie i ciastku... bo później już nie :D

ale jak już wiele osób pisało... najważniejsze jest to bliżej nieokreślone coś... jedni to nazywają chemią inni tym właśnie czymś... jeszcze inni powiedzą, że to flirt...

ja lubię jak jest nić porozumienia, jest o czym porozmawiać na początku, w trakcie i po też... :D 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No może i faktycznie "e tam"

Bo jeden brzydal mnie uwiódł

Ale tobyla relacja prawdziwa w sensie jakiś czas byłyśmy parą

A uwiódł mnie starając się , ubóstwiając mnie (niemalże czerwone dywany rozkładał przed stopami ) ... moją próżność dopieścił jak nikt inny

W relacji cuckold raczej to nierealne ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W relacji cuckold raczej to nierealne ;)

Rzadko spotykane, lecz realne, zapewniam. :P

tak jak mnie nie uwiedzie ktoś kto nie jest w moim typie tak i ja nie uwiodę kogoś w czyim typie nie jestem...

Zdarzali mi się kochankowie, którzy fizycznie kompletnie nie byli w moim typie. Potem sama zachodziłam w głowę - WTF? :D

A jak uwieść?

Proste jak drut (nomen omen, hehe) - wystarczy trafić w jego czuły erotycznie punkt. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy trafić w jego czuły erotycznie punkt

Tylko trzeba się najpierw dowiedzieć czy to umysł, czy kutas :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uwieść Kochanka??? Naturalnie, sobą :). Nigdy nie maiałam planu-bez sensu.... I tu nie codzi o to aby się udało (o zgrozo znowu plan). Bądźmy naturalni ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko trzeba się najpierw dowiedzieć czy to umysł, czy kutas :D

Oczywiście, że trzeba. W tym cała sztuka. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tym cała sztuka.

No i w ten o to sposób znaleźliśmy odpowiedz na zadane pytanie   :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...