Skocz do zawartości
ZazdrosnyPieknej

Kobieta ,,Rogaczem"?

Rekomendowane odpowiedzi

Fotomaniak to miales skarb i pozwoliles sobie na jego strate... wspolczuje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas od jakiegoś miesiąca jest na razie tak: Żona pisze z kolegą poznanym przez Internet, juz nawet masturbowała się w nocy podczas pisania, ja w tym czasie chrapałem za ścianą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugim razem juz używała sobie z wibratorem. Pisza dość ostro. Ja też piszę z kobietą, koleżanka jest jest napalona, też ja rozggrzewam wysyła mi fotki  i jesteśmy wstępnie umówieni w ciągu tygodnia. Żona ma się spotkać w ciągu 2-3 tygodni. Emocji jest sporo, w łóżku goręcej. U nas jakoś jedne determinuje drugie do działania. Zobaczymy co wyjdzie i opisze w historii. Proszę o rady, również też od rogatek .pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drugim razem juz używała sobie z wibratorem. Pisza dość ostro. Ja też piszę z kobietą, koleżanka jest jest napalona, też ja rozggrzewam wysyła mi fotki  i jesteśmy wstępnie umówieni w ciągu tygodnia. Żona ma się spotkać w ciągu 2-3 tygodni. Emocji jest sporo, w łóżku goręcej. U nas jakoś jedne determinuje drugie do działania. Zobaczymy co wyjdzie i opisze w historii. Proszę o rady, również też od rogatek .pozdrawiam

Nie mogę się doczekać relacji ze spotkań :) Nie zaszkodzi jak będą okraszone jakimś zdjęciem (jeśli w ogóle preferujecie ,,dokumentowanie " igraszek)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie takie propozycje nie dziwią i uważam, że jest to zakodowane gdzieś głęboko w ludzkiej naturze. W tego też powodu takie relacje, akcje czy zabawy bardziej kręcą facetów niż kobiety, co nie znaczy że wyjątki się nie zdarzają. Myślę, że po prostu nasze mózgi są inaczej skonstruwane, impulsy nerwowe inaczej przez nie płyną i innych rzeczy szukamy w związkach i relacjach.

To tak samo jak z naturalnym podziałem preferecji w dominacji. Większość kobiet z natury będzie uległa wobec facetów i ew domiinująca wobec innych kobiet. Podobnie większość facetów będzie miało tendencje dominujące. Tyle ze stastystyk wg których ja i mój pies mamy po trzy nogi i ogólnych sporzerzeń od których oczywiście zdarzają się wyjątki. Szczególnie w tak szanownym i otwartym gronie jak nasze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rady

Zmieniam Wam grupę na Para Swingers.

Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rady, również też od rogatek

miej przy sobie prezerwatywy, zawsze

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poznałem parę lat temu na jednym ze spotkań forumowych bardzo fajną rogatkę. Super dziewczyna. Ładna, zabawna. Taka dziewczyna z "duszą" i "zadziorem". Mająca swoje zdanie ale otwarta na dyskusję. Przegadaliśmy całą noc. Nie podaję jej "ksywki", bo już strasznie dawno nie było jej na forum i nie wiem czy by chciała. 

Mówiła, że w ogóle nie kręci jej seks z innymi facetami, za to uwielbia kochać się z mężem.

Nie pamiętam już dokładanie czy kręciło ją czy po prostu nie miała nic przeciwko, aby on spotykał się z innymi kobietami.

Ale to chyba straszna rzadkość między płcią piękną.

Jeśli już to dużo częściej jest to układ swingers, albo bull + hot wife. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miej przy sobie prezerwatywy, zawsze

:lach:  :lach:  :lach:

Popłakałem się. Dobra rada złota warta !!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:  :lach:  :lach:

Popłakałem się. Dobra rada złota warta !!

Od wczoraj się już do tej rady stosuję, bo prawie jechałem do koleżanki, tylko okolicznosci nie pozwoliły:) Ogólnie moja żona to mi powiedziała niedawno, że jak nie może dojść to wyobraża sobie mnie, że inną bzykam i momentalnie dochodzi.... Jaki to ludzki umysł jest pokrętny heh :)  i dzięki Sem za zmianę preferencji.... Ty to jestes czujny 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...