Skocz do zawartości
ZazdrosnyPieknej

Kobieta ,,Rogaczem"?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawia mnie jaki % rogaczy to kobiety i czy w ogóle się zdarzają takie sytuacje. Czy jest to jedynie domena mężczyzn? Powiedzcie swoje  zdanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz ilu jest użytkowników tego forum coś ponad 4500 a rogatek jest tu zaledwie 10 sztuk. Wiec statystycznie bardzo niewiele kobiet jest "rogaczami" a szkoda, bo to ciekawe zagadnienie. Mam to szczęście ze moja ma takie "ciągoty" niestety  do realizacji jest aż, jeden krok, może się kiedyś doczekam?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taka kobieta okreslana jest mianem rogatki

,,Rogatki"? Trochę to taki potworek językowy nie sądzisz? Ale nie o nazewnictwo tu chodzi, ciekawe czym jest spowodowana taka dysproporcja? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,,Rogatki"? Trochę to taki potworek językowy nie sądzisz? Ale nie o nazewnictwo tu chodzi, ciekawe czym jest spowodowana taka dysproporcja? 

Rogatka, rogaczka, rogaczykówna?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo po prostu kobiety są cienkie jak Polsilver i nie mają jaj  :list: 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś dziewczynę którą bardzo podniecało coś takiego :) czasem pytała jak mijaliśmy jakąś atrakcyjną dziewczynę czy nie chciałbym ją zerżnąć czy coś w tym stylu . Potem podobnie było ze znajomymi koleżankami na początku myślałem że mnie sprawdza ....

Kiedyś na imprezie okazało się że nie chciała zobaczyć i być przy tym jak zabawiam się z inną nie powiem strasznie mnie to podniecało i . W końcu na sylwestra udało się taką sytuację zaaranżować . Szkoda że później już nigdy nie spotkałem takiej dziewczyny !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś dziewczynę którą bardzo podniecało coś takiego :) czasem pytała jak mijaliśmy jakąś atrakcyjną dziewczynę czy nie chciałbym ją zerżnąć czy coś w tym stylu . Potem podobnie było ze znajomymi koleżankami na początku myślałem że mnie sprawdza ....

Kiedyś na imprezie okazało się że nie chciała zobaczyć i być przy tym jak zabawiam się z inną nie powiem strasznie mnie to podniecało i . W końcu na sylwestra udało się taką sytuację zaaranżować . Szkoda że później już nigdy nie spotkałem takiej dziewczyny !

No szkoda!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochać się z najlepszą koleżanką swojej partnerki a na sam koniec ona w ostatniej chwili wyciąga z cipki nabrzmiałego PENISA i chcąc nie chcąc kończę w ustach swojej dziewczyny jednocześnie całując się namiętnie z kochanką. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...