Skocz do zawartości
prkraków

Trójkąt i cuckold początki

Rekomendowane odpowiedzi

No wyraźnie Ty widzisz w naszych postach problem "alkoholowy" , a my w Twoich problem kulturowy. I nie chodzi mi o to, że brak Ci kultury, a o to że nie widzisz jak Twoje podstawowe założenia i każde kolejne są delikatnie mówiąc całkowitym brakiem kultury wobec swojej partnerki. 

Napisałem posta i dostałem na głowo wiadro pomyj.Tak ,opisałem bardziej fantazję która mnie pobudza ,i ewentualnie chciałem skonsultować z ludźmi z branży (jakkolwiek głupio to nie zabrzmi) czy takie coś było by do realizacji.Nie mam wielkiego doświadczenia,dlatego też pytam.Byłem ciekaw też opinii byków czy któryś realizował coś w tym stylu i stąd też post.Jeśli ktoś ma sprawdzony sposób(wiem iż takich nie ma) aby spróbować żonę namówić na zabawę w większym gronie chętnie poczytam.Natomiast teksty o szantażu ,upiciu to moim zdaniem spora nadinterpretacja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dostałeś pomyj. Dostałeś prawdę bo pytałeś.

Linki chcesz? Widzisz, znowu wychodzi z Ciebie leniuszek. To forum jest pełne tematów o początkach i realizacjach. Polecam cały dział "Nasze historie prawdziwe".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No sorki, nie widziałem w Twoim poście napisu "mam taką fantazję". No i jakoś nie tylko ja tego nie zauważyłem. Cały problem to może nawet nie forma prezentacji "fantazji" , a to jak sam siebie zaprezentowałeś.

Wybacz, ale jeśli piszesz ,że jesteś gruby i tego nie zmienisz, tego się nie nauczysz, a tamto to też nie bo coś, no to z całym szacunkiem dla Twojej żony, jeśli masz taką fantazję jak opisujesz, którą chcesz sobie zrobić dobrze (bo ni jak nie widzę tu dobra TWojej żony), to zamieść ogłoszenie w portalu płatnych usług seksualnych ze szukasz kobiety do takiej fantazji i tym zrobisz dobrze swojej żonie.

Założenie , że jej musi to sprawiać przyjemność, bo Ciebie to kręci no to już jest masakra jakaś.

Tak chyba jasno napisałem ,że chciałbym aby żona była zaspokojona bo nie jest zaspokajana.A ciekaw byłem opinie ludzi z branży i byków dlatego ,też zamieściłem post aby mieć informację z pierwszej ręki.Co do mojej przyjemności ,nie myślę o niej nie do końca mam możliwości odchudzania takie jak bym chciał z powodu choroby(miałem o tym nie pisać nie jest to zakaźne).Ale nie mam zamiaru się tłumaczyć ,ze 2 panie wypowiedziały się w temacie ciekawie za co im dziękuje ,reszta zrobiła sobie polowanie na czarownice.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt tu nie robi polowania. Poczytasz różne dyskusje na forum i sam zobaczysz, że nie zawsze jest słodko lecz przynajmniej szczerze a i różnice w zdaniach to rzecz naturalna.

Nikt Cię nie atakuje. Zobacz. Po prostu nie podoba się Twoje podejście do tematu. To nie atak to wyrażenie opinii.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt tu nie robi polowania. Poczytasz różne dyskusje na forum i sam zobaczysz, że nie zawsze jest słodko lecz przynajmniej szczerze a i różnice w zdaniach to rzecz naturalna.

Nikt Cię nie atakuje. Zobacz. Po prostu nie podoba się Twoje podejście do tematu. To nie atak to wyrażenie opinii.

Jeśli tak to ok.Chciałbym poznać szczególnie zdania hotek i byków.Skąd też moje posty na forum.Ale to co opisałem to generalnie fakt faktem moja fantazja.Może żona ja podzieli,jak jej o czymś takim powiedzieć?Druga sprawa czytałem jakiś czas temu na forum opowiadania o dekapitulacji członka.Czy ktoś coś takiego robił w Polsce i czy jest to legalne woogóle?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

prkraków w Twoich wypowiedziach dominuje jeden argument - mam problem, więc znajdę dla niego zastosowanie. jest to dosyć nowatorskie, choć zapewne nie odosobnione podejście i nie mi Cb oceniać. Każdy z nas ma jakieś niedoskonałości, z którymi nie da się walczyć, albo ich naprawić. Czytałem też, że niejeden sprawdzony kochanek nie ma 20cm, albo nawet 15cm w zwodzie i świetnie sobie z tym radzi. Znalazłeś takie a nie inne zastosowanie dla swoich wad i dobrze, masz do tego prawo. Pamiętaj jednak, że granica pomiędzy dobrym scenariuszem zk a manipulacją czy uprzedmiotowieniem drugiej osoby jest nieraz bardzo cienka. Bacz więc, żebyś nie stracił tego co już masz i z czego jak mniemam jesteś zadowolony :)

Powodzenia w znalezieniu tego najlepszego dla Was obojga rozwiązania :)

Co te chłopy mają z tymi centymetrami...

Jeden z facetów z którym mogłam się przespać, chciałam i okazja byla, ale ostatecznie zrezygnowałam bo nie byłam pewna późniejszych konsekwencji, miał 1,50m wzrostu. Ja mam prawie 1,70m. Nigdy nie narzekał na brak kochanek. Taki Pratchettowski Casanunda ;) Jest co powspominać...

Inny który ze mną flirtował i skorzystał że chwilowo byłam wolna miał najmniejszego jakiego w życiu widziałam.Długość mojego małego palca u dłoni, tylko grubsze. Sam wzruszył ramionami, że w tym zakresie nie ma nic do powiedzenia...a potem zrobił mi takie trzęsienie ziemi wszelkimi innymi dostępnymi metodami, że doszedł kolejny worek wspomnień  :evil:

Także kompleksy siedzą w głowie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy twoja żona wie że jesteś na forum ZK? Może powinieneś opowiedzieć jej o twoich zainteresowaniach albo wypytac ją co o tym myśli bo akurat znalazłeś taką strone. Mysle że powinieneś ja podejść slownie zucic temat i wysłuchać jej zdania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co te chłopy mają z tymi centymetrami...

...

Inny który ze mną flirtował i skorzystał że chwilowo byłam wolna miał najmniejszego jakiego w życiu widziałam.Długość mojego małego palca u dłoni, tylko grubsze. Sam wzruszył ramionami, że w tym zakresie nie ma nic do powiedzenia...a potem zrobił mi takie trzęsienie ziemi wszelkimi innymi dostępnymi metodami, że doszedł kolejny worek wspomnień  :evil:

Bo mniej się człowiek namęczy robiąc 'trzęsienie ziemi' jednym narzędziem niż wieloma metodami :lach:

Nie mogłem się powstrzymać 8-)  ale oczywiście to tylko żart  :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co te chłopy mają z tymi centymetrami..

a potem zrobił mi takie trzęsienie ziemi wszelkimi innymi dostępnymi metodami, że doszedł kolejny worek wspomnień  :evil:

Zgadzam się w całej rozciągłości, że kompleksy siedzą w głowie... :facepalm:

Bo mniej się człowiek namęczy robiąc 'trzęsienie ziemi' jednym narzędziem niż wieloma metodami :lach:

Coma "trzęsienie ziemi" jest wypadkową wielu czynników i nie ma co oszczędzać sił ani metod nawet jakby na końcu człek miał być umęczony bo to takie błogie umęczenie przecież... No ale Ty o tym wiesz lepiej niż by się zdawać mogło :D:lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak to ok.Chciałbym poznać szczególnie zdania hotek i byków.Skąd też moje posty na forum.Ale to co opisałem to generalnie fakt faktem moja fantazja.Może żona ja podzieli,jak jej o czymś takim powiedzieć?

Ruda: Nie uważam, że w jakimś stopniu w tym temacie zapolowałam na Czarownicę ;) Chciałeś opinii hotek więc je otrzymałeś. Osobiście uważam, że szczerość do bólu jest bardzo mocnym atutem naszej tutejszej społeczności. Hotką formalnie jeszcze nie jestem, ale mentalnie już tak ;)

Jak powiedzieć żonie? Najlepiej wprost z lekkim wstępem ale nie kręcić nie wiadomo jak bo to i tak później wyjdzie na jaw. Ja walnęłam z grubej rury podczas seksu, później ciągnęłam (jakkolwiek by to nie zabrzmiało) temat, później weszłam na to forum, zarejestrowałam nas, namówiłam na pierwszy zlot, na kolejne już nie musiałam namawiać. I chociaż nadal nic się nie wydarzyło to wiem, że jesteśmy pewni swojej decyzji i czekamy na odpowiedni moment i człowieka aby to zrobić tak aby miło to wspominać. Zapewniam Cię, że wyobrażenia zarówno moje jak i mojego partnera mocno się zmieniły a obecność na forum i podczas zlotów wiele rzeczy uświadomiła. 

Ale ,może spróbuje jej jakoś pokazać link do forum.Są tutaj opisane gdzieś przeżycia zadowolonych kobiet z cuckoldu?Bo jeśli tak ,to poproszę linka

Jest masa takich przeżyć jak już Ci Iko wskazała. Możesz mnie nie polubić ale nie podoba mi się Twoje podejście do tematu - chciałbyś jednym postem załatwić sprawę, dowiedzieć się wszystkiego i pewnie najlepiej aby Twoja żona na podstawie tej dyskusji przekonała się do Twojego pomysłu, a jednym ogłoszeniem załatwić jej potencjalnych kochanków. Powodzenia.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...