Skocz do zawartości
prkraków

Trójkąt i cuckold początki

Rekomendowane odpowiedzi

Zamieściłem ogłoszenie na forum i czekam na inteligentnego byka dla żony ale po kolei.Mam doświadczenie z cuckoldem ,z poprzednią dziewczyną parę ładnych lat temu bawiliśmy się tak ,,dawałem '' ją i sprawiało mi i JEJ to dużą przyjemność.Moja obecna żona jest dużo bardziej ,,zamkniętą w temacie''Aczkolwiek ...ostatnio mam naprawdę spore problemy z wytryskiem i erekcją mięknie mi podczas stosunku ,a i straciłem zainteresowanie sexem.Dlatego chciałbym znaleźć jej ,,zastępcę'' Będę brutalnie szczery,jestem też gruby i widzę ,że moją żonę sex ze mną brzydzi i stara się go unikać.Raczej też nigdy nie doprowadziłem jej do orgazmu.Czasem nie uprawiamy go miesiąc a czasem nawet 2-3.Do orgazmu udaje mi się doprowadzić siebie jedynie poprzez masturbację ,ale dochodzę po minucie.Ale nie o tym chciałem .Wiem,że żona jest niezaspokojona ale jednocześnie zbyt wstydliwa na bezpośrednią rozmowę dlatego planuje zapoznać byka który uda mojego przyjaciela dawno niewidzianego ze szkoły.Po dużej dawce alkoholu ,zaproponuje strip poker lub wersję monopolowy z sexualnymi zadaniami (widziałem coś takiego na allegro).Oczywiście zakładam,że żona może się wzbraniać przed zabawą ale wiem ,że jest przekorna więc zamierzam powiedzieć coś w stylu-Stary ona się nie zgodzi na taką grę jest za bardzo cnotliwa-licząc na jej przekorność i upór plus seksualne niewyżycie.A potem może uda się ją przekonać do ostrzejszej zabawy.Czy myślicie ,że taki scenariusz jest dobry?Czy ktoś zasugerował by coś innego?A może macie sprawdzoną ,,grę '' w klimacie?Od razu mówię,że bezpośrednia rozmowa nie przyniesie skutku ,więc proszę nie doradzać ,,szczerej rozmowy''.Co do środków farmaceutycznych ,aby pobudzić mojego penisa nie mogę ich używać ze względów zdrowotnych (serce).Zresztą chciałbym aby żona miała kogoś ,kto ją zaspokoi ,lubi tańczy ja nie umiem i nie chce się uczyć ,więc szukam dla niej byka i przyjaciela jednocześnie.Wiem ,że może napisałem trochę nieskładnie ,ale chciałem to gdzieś ,,wylać''.

pozdrawiam

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu mówię,że bezpośrednia rozmowa nie przyniesie skutku ,więc proszę nie doradzać ,,szczerej rozmowy''

dla mnie to zdanie zamyka temat...

z Twojej wypowiedzi mimo wszystko wychodzi mi uprzedmiotowienie żony.... wiesz... skoro erotyka między Wami wygasła to może mieć kochanka na boku i wcale nie musi to być związane ze zdradą kontrolowaną i wcale nie musisz nic o tym wiedzieć - jeśli seks jest dla niej ważny

nie podoba mi się takie wprowadzanie jej w temat "bokiem", z manipulacją w tle

a jeszcze do tego siebie przedstawiasz jako leniwca, który nie nauczy się tańczyć, nie porozmawia, nie poszuka alternatywnych metod na potencję (choćby przez utratę wagi, odciążenie serca i tym samym poszukanie możliwości popracowania nad własnym libido), nie zmieni nic w sobie a całą robotę za satysfakcję małżonki przełoży na innego mężczyznę

rady chcesz? spójrz na temat przez pryzmat Was obojga a nie tylko siebie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to zdanie zamyka temat...

rady chcesz? spójrz na temat przez pryzmat Was obojga a nie tylko siebie...

Jak pisałem ,chce połączyć przyjemne z pożytecznym i żony nie uprzedmiotawiam.Swój rozum ma i jak będzie miała ochotę to pójdzie krok dalej ,jak nie będzie miała ochoty to nie.Ile par swój swing i przygody erotyczne rozpoczynało po czymś mocniejszym?Nie bądźmy dwulicowi.Po drugie jak pisałem ,odpowiadała by mi rola rogacza ,a jeśli żona była by spełniona seksualnie to gdzie widzisz problem?Wszyscy wygrywają.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bądźmy dwulicowi.

nie jestem... szczerze wyłożyłam co myślę :D

to gdzie widzisz problem?

w metodzie wprowadzenia... bokiem bez szczerej rozmowy

to jest moje zdanie, poczekaj co powiedzą inni....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem... szczerze wyłożyłam co myślę :D

w metodzie wprowadzenia... bokiem bez szczerej rozmowy

to jest moje zdanie, poczekaj co powiedzą inni....

Nie każdy/każda przyzna otwarcie ,że ma na to ochotę.Natomiast jeśli sytuacja wypłynie jakby bokiem ,to wtedy może być coś z tego.A wracając do rogaczy którym chce zostać z czego najcześciej wypływa ta chęć(zostania rogaczem)?Z powodów nazwijmy to fizycznych -mały penis,zachwianie potencji etc.Raczej chyba rzadko się zdarza,że rogacz z penisem w klatce ma 20cm i 16 cm obwodu.Uważam ,że do zostania rogaczem pcha niedoskonałość fizyczna i psychiczna ,co też m.in u mnie jest i co czynię.Nie jestem 150kg potworem ,ale mam brzuszek piwny i małego fiuta który mięknie w środku co czyni mnie chyba dobrym kandydatem na rogacza prawda?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam brzuszek piwny i małego fiuta który mięknie w środku co czyni mnie chyba dobrym kandydatem na rogacza prawda?

Nie, nie czyni. Rogaczem zostaje się w głowie, a nie w małym chujku czy wielkim kałdunie.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam ,że do zostania rogaczem pcha niedoskonałość fizyczna i psychiczna ,co też m.in u mnie jest i co czynię.

i tu się mylisz... powodów może być dużo więcej...

np. mój mąż jest proporcjonalnym mężczyzną, wszystko u niego w porządku zarówno z rozmiarem penisa i potencją... i kilka lat temu ot tak... obudziła w nim się potrzeba bycia rogaczem....

kiedyś rozmawiałam z innym mężczyzną, który pozycjonował siebie jako rogacza uc... poniekąd z podobnych wymienionych przez Ciebie powodów i wiesz cooo... bezczelnie wiem, że dzięki rozmowom ze mną... doszedł do tego, że sam poniekąd pcha się w tę rolę z jakiś powodów fizyczno - domowych i że ma do niej predyspozycje psychiczne

w wyniku naszych rozmów, o naturze ludzkiej, relacjach damsko - męskich, uwierz mi... otworzyłam mu kolejne drzwi i nie jest rogaczem :D

zatem... być może u Ciebie warunki fizyczne są dla Ciebie determinujące ale nie dzieje się tak u wszystkich

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie czyni. Rogaczem zostaje się w głowie, a nie w małym chujku czy wielkim kałdunie.

Oczywiście trzeba mieć do tego predyspozycję.Ale pokaż mi rogacz z 20cm zaganiaczami?Raczej niewielu takich znajdziesz.Jedno moim zdaniem wynika z drugiego.Jeśli bym miał fiuta jak armata to o czymś takim bym nie pomyślał.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i tu się mylisz... powodów może być dużo więcej...

np. mój mąż jest proporcjonalnym mężczyzną, wszystko u niego w porządku zarówno z rozmiarem penisa i potencją... i kilka lat temu ot tak... obudziła w nim się potrzeba bycia rogaczem....

kiedyś rozmawiałam z innym mężczyzną, który pozycjonował siebie jako rogacza uc... poniekąd z podobnych wymienionych przez Ciebie powodów i wiesz cooo... bezczelnie wiem, że dzięki rozmowom ze mną... doszedł do tego, że sam poniekąd pcha się w tę rolę z jakiś powodów fizyczno - domowych i że ma do niej predyspozycje psychiczne

w wyniku naszych rozmów, o naturze ludzkiej, relacjach damsko - męskich, uwierz mi... otworzyłam mu kolejne drzwi i nie jest rogaczem :D

zatem... być może u Ciebie warunki fizyczne są dla Ciebie determinujące ale nie dzieje się tak u wszystkich

Oczywiście ,nie sposób odmówić Twojej wypowiedzi logiki.Natomiast ,tak chce być rogaczem a warunki fizyczne niejako mnie jeszcze do tego determinują.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pokaż mi rogacz z 20cm zaganiaczami?Raczej niewielu takich znajdziesz.Jedno moim zdaniem wynika z drugiego

zapraszam na zlot, poznasz wielu przystojnych i pełnosprawnych rogaczy a ich hw opowiedzą Ci jakimi są dla nich wspaniałymi kochankami :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...