Skocz do zawartości
prkraków

Szukam Byka dla żony najchętniej stały układ. Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukamy przyjaciela dla żony z dużym poczuciem humoru i nie tylko.Kogoś na poziomie do rozmowy ,mającego czas- stan cywilny jest bez znaczenia i nas nie interesuje niemniej jednak mamy dzieci i spotkania raczej wieczorną porą.Kogoś inteligentnego ,kto pomoże przekonać żonę na 3-kąt a może i coś więcej w klimacie cuckold i BDSM..Pan powyżej 180cm ,dobrze wyposażony w wieku pomiędzy 30 a 40 lat!!!.Najlepiej niepalący ,albo palący mało,kulturalny ,chętnie dominujący ale nie despotyczny.Wytrawny łowca dla którego ,większą zabawa jest zdobywanie niż sam akt:)Umiejętność tańca podstawowa chociaż też będzie przydatna.Poszukiwałem po serwisach ogłoszeniowych ale w większości trafiają się napaleńcy lub kosmici.Planuje przedstawić byka ,jako przyjaciela ze szkoły z dawnych lat pisze o tym od razu aby była jasność co do kwestii sexu(-napewno nie wskoczymy od razu do łóżka.Potem jakieś drinki i propozycja strip pokera lub coś podobnego.Oczywiście mogą być 2-3 spotkania) i nic z tego,a może być i sukces na pierwszym chciałbym aby byk miał to świadomość.Żona jest niezaspokajana przeze mnie ,niestety mam problemy z erekcją staje mi ale mięknie w czasie i nie mogę skończyć.Docelowo chciałbym ,nosić pas cnoty(klatkę).Ale narazie to w kwestii marzeń.Jestem zdeterminowany na realizację celu,dlatego ze swojej strony dołożę wszelkich starań aby realizacja doszła do celu.Żona lubi eleganckich mężczyzn ,raczej dobrze zbudowanych ale nie koniecznie typ pakera ,absolutnie dresa.Podnieca ją dobra woda kolońska,zdecydowanie,oczywiście dobrze by było gdyby byk miał penisa 18+ albo mniejszego ale szerokiego.Pragnę dla niej aby zaczęła zaznawać orgazmów i abyśmy mogli razem się z tego cieszyć.Wiem,że sex ze mną nie sprawia jej przyjemności wręcz ją brzydzi.

Teraz coś o żonie 178 ,70kg brunetka długie włosy kobieca.Proszę o przeczytanie dokładnie ogłoszenia i dopiero później kontakt.Kogoś proszę o niekontaktowanie się?Prostaków ,napaleńców ,osób które nie potrafią przeczytać powyższego tekstu.Jeśli masz zamiar napisać jedno zdanie ,to również podziękuje.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...