Skocz do zawartości
Wojtek90

Gwałt

Rekomendowane odpowiedzi

Nie lubie bólu w żadnej konfiguracji. Jeśli gwałt miałby się wiązać z bólem to faktycznie, nie, nie :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubie bólu w żadnej konfiguracji. Jeśli gwałt miałby się wiązać z bólem to faktycznie, nie, nie :)

A to gwalt nie jest sprzecznością przyjemności? ;)
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co jest ciekawe, pojawia się wtedy taka mega mieszanka - wściekłości - bo moje zdanie jest ignorowane,

Nie lubie bólu w żadnej konfiguracji. Jeśli gwałt miałby się wiązać z bólem to faktycznie, nie, nie

I tu jest wg mnie sedno tematu. Masz partnera, który Cię zna. Zna twoje bariery, limity, ograniczenia i nie zdecyduje się na ich przekroczenie. Czy taki układ można w pełni nazwać gwałtem... co najmniej dyskusyjne

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to gwalt nie jest sprzecznością przyjemności? ;)

Przyjemność może płynąć z poczucia własnej bezsilności...to jest ogromnie podniecające...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu jest wg mnie sedno tematu. Masz partnera, który Cię zna. Zna twoje bariery, limity, ograniczenia i nie zdecyduje się na ich przekroczenie. Czy taki układ można w pełni nazwać gwałtem... co najmniej dyskusyjne

gwałt to nie jest dokonywanie czynnosci wbrew woli?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemność może płynąć z poczucia własnej bezsilności...to jest ogromnie podniecające...

Coś w stylu "uważaj o czym marzysz" ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w jednym z filmów Petera Greenawaya, chyba to były "księgi Prospera" (nie mam pewności) jest mocna i długa scena gdy odgrywa się gwałt, 1 kobieta i bodajże 100 mężczyzn, to sztuka teatralna, która w pewnym momencie przestaje być udawaną grą

mnie ta scena przerosła emocjonalnie, wyszłam z kina i się normalnie porzygałam z emocji

polecam jej obejrzenie, tym osobom które mówią, że lubią gwałt

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w stylu "uważaj o czym marzysz" ;)

no tak jakoś chlapnęłam...oki odwołuję, odwołuję

fakt ze te gwałty to takie soft i wanilia, niemniej nie są pozorowane - uczucia są prawdziwe

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... 1 kobieta i bodajże 100 mężczyzn,

... a co gdyby ... 100 kobiet i jeden mezczyzna ?

Czy to juz nie gwalt ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w jednym z filmów Petera Greenawaya, chyba to były "księgi Prospera" (nie mam pewności) jest mocna i długa scena gdy odgrywa się gwałt, 1 kobieta i bodajże 100 mężczyzn, to sztuka teatralna, która w pewnym momencie przestaje być udawaną grą

mnie ta scena przerosła emocjonalnie, wyszłam z kina i się normalnie porzygałam z emocji

polecam jej obejrzenie, tym osobom które mówią, że lubią gwałt

To jest "Dzieciątko z Macon" a nie "Księgi..."

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...